Nokia 500 Detaylandı (Güncelleme: 08.09.2011) [Belle Gelecek!]

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
brincisi nokia batmaz kolay değil. ikincisi sony batmadı sonynin bütün ürünlerini kullanan biri olarak psp, ps3 hepsinin sonuna kadar desteklemektedir. kaç kişi sony nin ürününü kullanıyoda b urada sony battı diyor. ilk önce alın kullanın kalitesine bakın güçlü rakiplerinin olması battığı anlamına gelmiyor.

dostum bi laf varya ağzı olan konuşuyor diye aynen öyle millet bilmeden etmeden sallıyor oysaki sony kadar sağlam bir üretici dünya üstünde bile yok...

RedColt

RedColt

Üye
dostum bi laf varya ağzı olan konuşuyor diye aynen öyle millet bilmeden etmeden sallıyor oysaki sony kadar sağlam bir üretici dünya üstünde bile yok...

aynen öyle sony batmış komik... şuan özellikle oyun konsalları nasıl desteklenmekte haberleri var mı acaba? kaç tanesi sony nin bir ürününü almış..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bencede sony en güvenilir markalardan ;) digital fotoğraf makinesini kullanıyorum hiç ama hiç bi sorunla karşılaşmadım çokta memnunum

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bende psp var 2 senedir yemediğim halt kalmadı yeri geldi televizyona bağladım film izledim oyun oynadım yeri geldi yazılımın en ince ayrıntısına kadar uğraştım gerisi boş muhabbet...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ayrıca kamerasıda var pek kullanmam ama genel olarak şunu diyebilirim sony telefon tv foto kamera ps3 vs vs olsun çok sağlam yapıyor hiç öyle nokia gibi devamlı servislik olmuş bi alet değildir son derece sağlam ve güvenilir

RedColt

RedColt

Üye
ayrıca kamerasıda var pek kullanmam ama genel olarak şunu diyebilirim sony telefon tv foto kamera ps3 vs vs olsun çok sağlam yapıyor hiç öyle nokia gibi devamlı servislik olmuş bi alet değildir son derece sağlam ve güvenilir

ben hem ps3 hem psp hem sony ericsson hem fotoğraf makinesini hem lcd sini kullanan biriyim şuan hiö biri servise gitmedi bir kere bile inşallahta gitmez.gayet sağlam ve desteklenen ürünleri var. şuan sony için konuşuyorum ama nokia içinde geçerli nokia da öyle kolay kolay gidecek bir marka değil.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben hem ps3 hem psp hem sony ericsson hem fotoğraf makinesini hem lcd sini kullanan biriyim şuan hiö biri servise gitmedi bir kere bile inşallahta gitmez.gayet sağlam ve desteklenen ürünleri var. şuan sony için konuşuyorum ama nokia içinde geçerli nokia da öyle kolay kolay gidecek bir marka değil.
sony nokiadan daha güvenilir ve sağlam ;) umarım nokia bi akım olarak kalmazda gücüne kavuşur açıkcası telefonda sony ciydim ama nokia nın kendine çeken bişeyi var böyle telefona daha çok destek sunuyo buda galiba telefonun ilk çıkan halinin yetersiz olmasından kaynaklanıyo olabilr

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
sony batti diyen arkadaslara soruyorum:konsolda dunya devi kim?

Konsolda dünya devi kim? Tabiki de Microsoft ve buna bağlı olarak Xbox 360 Slim ve Kinect. Bunlardan ayrı olarak 2012'de Nintendo Wii U geliyor. Nintendo Wii U'nun gelmesi ile PS3 ve Xbox 360 diye birşey kalmayacak. PSVita'yı da hesaba katarsak, Nintendo Wii U ile rekabet içerisine girecekler. Ayrıca Xbox'ın özel oyun sayısı PS3'ten daha fazladır ve ilk yapılan oyunlar, öncelikle Xbox 360'da çıkar ve sonra diğer konsollara doğru yol alır. En sonunda da PC için umut ışığı olur. Kinect çıktığından bu yana konsol satışı 53 Milyona ulaştı ve PS3 ise hâla günümüze göre 50 Milyon konsol satmış durumda. Xbox 360 oyunlarını hesaba katmıyorum bile. PS3 bunun altında ezik duruma düşer. Sony'nin dünya devi olduğu doğrudur. Fakat Sony konsol bakımından kendini geliştirmesi gerekir. PS3 çıktığından bu yana Cell İşlemcisini kullanıyor ve PSVita bile 4 çekirdekli ARM Cortex A-9 İşlemcisi ile PS3'ü geride bırakıyor. Bu Sony'nin şuana kadar ki en iyi taşınabilir konsolu. Eski haberler ile gelmeyin. Geleceğe bakın. :oke:

RedColt

RedColt

Üye

sony nokiadan daha güvenilir ve sağlam ;) umarım nokia bi akım olarak kalmazda gücüne kavuşur açıkcası telefonda sony ciydim ama nokia nın kendine çeken bişeyi var böyle telefona daha çok destek sunuyo buda galiba telefonun ilk çıkan halinin yetersiz olmasından kaynaklanıyo olabilr

sony'nin batması imkansıza yakın görüyorum. herkesede öneririm özellikle konsollarını hiç kimse eline su dökemedi dökemez. sony ericsson larda pek güncelleme geliştirme olmuyor. bu yüzden pek tutmuyorum. nokia daha çekici geliyor. :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Konsolda dünya devi kim? Tabiki de Microsoft ve buna bağlı olarak Xbox 360 Slim ve Kinect. Bunlardan ayrı olarak 2012'de Nintendo Wii U geliyor. Nintendo Wii U'nun gelmesi ile PS3 ve Xbox 360 diye birşey kalmayacak. PSVita'yı da hesaba katarsak, Nintendo Wii U ile rekabet içerisine girecekler. Ayrıca Xbox'ın özel oyun sayısı PS3'ten daha fazladır ve ilk yapılan oyunlar, öncelikle Xbox 360'da çıkar ve sonra diğer konsollara doğru yol alır. En sonunda da PC için umut ışığı olur. Kinect çıktığından bu yana konsol satışı 53 Milyona ulaştı ve PS3 ise hâla günümüze göre 50 Milyon konsol satmış durumda. Xbox 360 oyunlarını hesaba katmıyorum bile. PS3 bunun altında ezik duruma düşer. Sony'nin dünya devi olduğu doğrudur. Fakat Sony konsol bakımından kendini geliştirmesi gerekir. PS3 çıktığından bu yana Cell İşlemcisini kullanıyor ve PSVita bile 4 çekirdekli ARM Cortex A-9 İşlemcisi ile PS3'ü geride bırakıyor. Bu Sony'nin şuana kadar ki en iyi taşınabilir konsolu. Eski haberler ile gelmeyin. Geleceğe bakın. :oke:

Ps3 üzerindeki işlemci IBM tarafından tasarlanmıştır ve oyun üzerine kuruludur ayrıca internette okudunmu bilmiyorum ama ünlü bir profesör 10 tane ps3 ile kendi gözlem sistemini oluşturmuştur.ayrıca popularite açısından ps3 daha önde neden diye soracak olursan xbox 360 ın arayüzünü herkes bilmez ama ps serisi kendini oyunculara son raddede bağlamayı başaran bir yapım olmuştur ve insanlar en eskisinden en yenisine birçok ps arayüzüne alışık olduğudan yeni çıkan bir ps'e yabancılık çekmez ya da sana şöyle diyeyim etrafında xbox 360 salonumu çok yoksa ps3 salonumu? :oke:

RedColt

RedColt

Üye

bakın eğer ikisinide kullanmadıysanz hiç boşuna sayılara bakıp konşmayın ben gittim xbox360 aldım begenmedim xbox kinect aldım ps3le birlikte ikisinide kullanan biri olarak xbox ps3 ün eline su dökemez! xboxu sattım ps3e move paketi aldım daha çok hoşuma gitti siz hala sayılar üzerinde şu sukadar satmış deyin. durun . ps3 hiç bir zaman sorun çıkartmadı ayrıca jailbreakli kullanan biriyim ona rağmen en ufak bir sorunum olmadı.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

ps3 xbox tan pahalı bildiğim kadarıyla ve buna rağmen heryerde playstation cafe var xbox cafe değil :d:

----------Eklendi @ 12:26:02 ---------- Yazıldı @ 12:25:18 ----------

sony'nin batması imkansıza yakın görüyorum. herkesede öneririm özellikle konsollarını hiç kimse eline su dökemedi dökemez. sony ericsson larda pek güncelleme geliştirme olmuyor. bu yüzden pek tutmuyorum. nokia daha çekici geliyor. :)

ama sony erricson lar zaten sağlam çıkıyo bi gereksinim duymuyo güncellemeye;)

RedColt

RedColt

Üye

ps3 xbox tan pahalı bildiğim kadarıyla ve buna rağmen heryerde playstation cafe var xbox cafe değil :d:

ya hala satış hesabı yapsın arkadaşlar. ama işte ağzı olan konuşuyo oyun konsolları konusunda kendime çok güvenirim bilgim vardır ve ps3 xboxa 10 basar.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
valla konsol alsam ps3 e gücüm yetmiyceği için xbox alırım ama benim mantığımda o paraya gidip pc nin içini iyice bi güzelleştiririm konsola gerek kalmaz çünkü konsolda çip taktrıcaksın korsan oyun bulması felan pc nin yerini tutmuyo tabi rahatlık bakımındanda pc konsola yanaşamıyo

RedColt

RedColt

Üye
[/COLOR]

[/QUOTE]

hayır telefonlar sağlam kesinlikle, kamerası mükemmel zaten kendi optiklerini üreettiği için sony. ama işte nokia daha çekici geliyor.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

hayır telefonlar sağlam kesinlikle, kamerası mükemmel zaten kendi optiklerini üreettiği için sony. ama işte nokia daha çekici geliyor.[/QUOTE]
aynen öyle özellikle 2-3 yıldır sony erricson geri adım attı gibi o yüzden hep nokia ya kanıyorum çekici oluyo
[/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: RedColt
RedColt

RedColt

Üye
valla konsol alsam ps3 e gücüm yetmiyceği için xbox alırım ama benim mantığımda o paraya gidip pc nin içini iyice bi güzelleştiririm konsola gerek kalmaz çünkü kolsolda çip takrıcaksın korsan oyun bulması felan pc nin yerini tutmuyo tabi rahatlık bakımındanda pc konsola yanaşamıyo

ya konsol işi zahmetli iş ama zevk meselesi benim için tutkudur. :) ps3lerde artık çip felen gerekmiyor zaten bir usb ile kırıyorsun heryerden indirdiğin oyunu oynuyorsun neredeyse :) neyse isteyenlere oyun konsolları bölümde anlatırım ben en ince ayrıntısına kadar :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya konsol işi zahmetli iş ama zevk meselesi benim için tutkudur. :) ps3lerde artık çip felen gerekmiyor zaten bir usb ile kırıyorsun heryerden indirdiğin oyunu oynuyorsun neredeyse :) neyse isteyenlere oyun konsolları bölümde anlatırım ben en ince ayrıntısına kadar :)
iyiymiş bilmiyıodum bak oyunu usb ye atıp oynuyosun o tarz mı

RedColt

RedColt

Üye

iyiymiş bilmiyıodum bak oyunu usb ye atıp oynuyosun o tarz mı

ps3ü açmadan önce usb takıyorsun bu kopya oyun çalıştırmanı sağlıyor. oyunları zaten ya ps3ün dahilisine yada harici hard diske atıyorsun :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ps3ü açmadan önce usb takıyorsun bu kopya oyun çalıştırmanı sağlıyor. oyunları zaten ya ps3ün dahilisine yada harici hard diske atıyorsun :)

süpermiş :D ama ps4 yolda gibi şimdi almaya değmez ya pahalı zaten

Üst Alt