elma sevmem sevsem bende ısırırıdımo kanıya senden önce vardım ancak 2mzden baska yok bunu gören
----------Eklendi @ 19:23:56 ---------- Yazıldı @ 19:23:06 ----------
ya doğru olsun arkadaşın dediği sonuçta tek liderin apple kalmasını istemiyorum acıkcası birde ben ısırcam elmanın sol tarafını tam olacak .D

Yok öyle bişey sony tvlerini hala kendi yapıyor ve samsungdan çok daha kaliteli yapıyor ve daha çok satıyor ayrıca sony sadece tv yapmıyor cep tel, kamera, ps ve daha fazlası. Samsung sony'nin yanında bir hiçtir. Multimediada ilkler hep sony'dendir. Sinemalarda kullandığımız baş ağrıtmayan real d 3d gözlükleri sony'nin icadıdır. Sony hayatta batmayacaktır hele samsung, lg karşısında asla. Japon malı kore malından her zaman daha iyidir.
elma sevmem sevsem bende ısırırıdım
----------Eklendi @ 21:26:07 ---------- Yazıldı @ 21:25:10 ----------
katılıyorumama bu arada tv alcaksanız panasonic derim başkada bişey demem samsung un tv ler hep gösteriş gibi geliyo bana göz boyama gibi
ve evet panasonic de süper tvler yapar. Ama hala sadece plazma tv yapıyor galiba.2010 senesinde X6 kullanıyordum. O telefonu unutmak elde değil![]()
sony batti diyen arkadaslara soruyorum:konsolda dunya devi kim?

haberleri hiç okumuyorsun galiba hackerlerden playstation networku kapatıyor sürekli ... konsol üretiminde belki iyi ancak yazılımda symbian gibi peş para etmez![]()
valla bende psp var gayette güzel yakında ngp de gelir çıktıktan 5-6 ay sonra onuda envanterime dahil ederim kimsede umrumda olmaz isteyen istediği kadar sony battı nokia battı desin...
nedir bu android hayranligi? Begenmeyen varsa symbiani daha fazla mesgul etmesin...