Nokia 500 Detaylandı (Güncelleme: 08.09.2011) [Belle Gelecek!]

Sponsorlu Bağlantılar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Nokianın melezi :ehe

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
nokia 500 falan demese ön yüzüne baktığımda direk x6 derdim

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
o kanıya senden önce vardım ancak 2mzden baska yok bunu gören :d::d::d:

----------Eklendi @ 19:23:56 ---------- Yazıldı @ 19:23:06 ----------

ya doğru olsun arkadaşın dediği sonuçta tek liderin apple kalmasını istemiyorum acıkcası birde ben ısırcam elmanın sol tarafını tam olacak .D
elma sevmem sevsem bende ısırırıdım :d:

----------Eklendi @ 21:26:07 ---------- Yazıldı @ 21:25:10 ----------

Yok öyle bişey sony tvlerini hala kendi yapıyor ve samsungdan çok daha kaliteli yapıyor ve daha çok satıyor ayrıca sony sadece tv yapmıyor cep tel, kamera, ps ve daha fazlası. Samsung sony'nin yanında bir hiçtir. Multimediada ilkler hep sony'dendir. Sinemalarda kullandığımız baş ağrıtmayan real d 3d gözlükleri sony'nin icadıdır. Sony hayatta batmayacaktır hele samsung, lg karşısında asla. Japon malı kore malından her zaman daha iyidir.

katılıyorum ;) ama bu arada tv alcaksanız panasonic derim başkada bişey demem samsung un tv ler hep gösteriş gibi geliyo bana göz boyama gibi

pRime.

pRime.

Üye

elma sevmem sevsem bende ısırırıdım :d:

----------Eklendi @ 21:26:07 ---------- Yazıldı @ 21:25:10 ----------

katılıyorum ;) ama bu arada tv alcaksanız panasonic derim başkada bişey demem samsung un tv ler hep gösteriş gibi geliyo bana göz boyama gibi

Samsung öyle, aynen dostum :D ve evet panasonic de süper tvler yapar. Ama hala sadece plazma tv yapıyor galiba.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sony batti diyen arkadaslara soruyorum:konsolda dunya devi kim?

Anußis

Anußis

Üye
sony batti diyen arkadaslara soruyorum:konsolda dunya devi kim?

haberleri hiç okumuyorsun galiba hackerlerden playstation networku kapatıyor sürekli ... konsol üretiminde belki iyi ancak yazılımda symbian gibi peş para etmez :naughty::naughty::naughty:

pRime.

pRime.

Üye
haberleri hiç okumuyorsun galiba hackerlerden playstation networku kapatıyor sürekli ... konsol üretiminde belki iyi ancak yazılımda symbian gibi peş para etmez :naughty::naughty::naughty:

Sürekli değil canım bir kere oldu o olay, onu da anonymous adlı hack grubu yaptı hani bizim gov sitelerini hackleyenler. Sony canla başla çalışıp düzeltti serverları su anda tek bir sıkıntı yok. Yazılıma beş para etmez diyosun, ps3 arayüzü veya psp arayüzünü gördün mü hiç ya da çöktüğüne, donduğuna şahit oldun mu hiç?
Multimedia ve oyun konsolunda devrim yapan sony'den söz ediyoruz burada. Dünyada yok satıyor adamlar. Amerikada bile millet xbox alırken ps3 exclusive oyunlarından mahrum kalmamak için ps3 alıyor bide.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bence insanlar bu foruma girmeden önce bi şişe viski içiyorlar :pro:

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Anußis

Anußis

Üye
yav arkadaş ps3 almış heralde heryerde sonyi paylaşıyor bende bi etki edeyim dedim :ehe:ehe:ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
valla bende psp var gayette güzel yakında ngp de gelir çıktıktan 5-6 ay sonra onuda envanterime dahil ederim kimsede umrumda olmaz isteyen istediği kadar sony battı nokia battı desin...

pRime.

pRime.

Üye
valla bende psp var gayette güzel yakında ngp de gelir çıktıktan 5-6 ay sonra onuda envanterime dahil ederim kimsede umrumda olmaz isteyen istediği kadar sony battı nokia battı desin...

Güzel dedin bak.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ps3 ü kime versen hayır demez bu kötü bu kaka demez :D ah bide oyun fiyatları adam gibi olsa yok çip eklettiriyosun felan ;) sony nin battığı yok sadece nokia da olduğu gibi diğer firmaları yanına yaklaştırdı satış oranı azaldı eskisi gibi değil bazı konularda

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
x6ya benziyor

distakjo

distakjo

Üye
haha :) Samsung wave e benzetmişler biraz. Özelliklerde aynı :D

emincik46

emincik46

Üye
bu ne nan x6 aynı :P:

technoblue

technoblue

Üye
x6'nın makyaj yapmış hali. bazı arkadaşlar nokia'nın kurtuluş planı olarak öne sürmüş bu telefonu ama nokia ne yaparsa yapsın ilk önce symbian'dan vazgeçip android işletim sistemini kullanmaya başlamalı. yoksa pek fazla yol katedebileceklerini düşünmüyorum.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nedir bu android hayranligi? Begenmeyen varsa symbiani daha fazla mesgul etmesin...

Anußis

Anußis

Üye
ozggurr

ozggurr

Üye
Android'in maemo 5'ten ustun nesi var?

Üst Alt