NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

i_piramit

Üye
nokkia kullanan arkadaşlar cep telefonundan ovi mağzaya girip ndrive telefona yüklüyorlar yükleme bitince zaten telefon yönlendiriyor ilk önce ses dosyası ve hız kameralarını yüklüyorsunuz sonrda uygulamadan haritayı yüklemeden uygulamadan çıkıyorsunuz sonra ndrive açıp kapatın ve size verdiğim haritayı ndrive klasöründeki maps atın sonra açın kullanın harita trialdir yani süresiz işlem çok basit aynı uygulamayı samsung kullanıcılarıda samsung aps üzerinden yapabilir önemli olan burda haritadır

navteq 2010.12 hrita maps içine atın çalıştırın
rar.tertip
haritaları yayılayan arkadaşlara teşekkür ederim
ALINTI:Navigasyon Forumu | Navigation Forum | Navigasyon Cihazları | Navigasyon Forumları | Navi | Navigasyon -Navigasyon Cihazları Navigasyon forumu navigation forum navigasyon indir igo primo SİTEYE TŞK

kardeş verdiğin rar şifresi uymuyor bi kontrol etsen diyorum

australis

Üye
Nadir sağolasın bu versiyon için. Uzun zamandır bekliyordum kırılamamıştı bi türlü; zaten başka yerde de bulamazdım ;)

giray38

giray38

Üye
pips_s60_1_6_ss.sis Dosyasında dahili bileşen hatası alıyorum .s ?

gencfb_06_19

Üye
GPS Sinyali almiyor ne kadar beklemek gerekiyor veya bir ayar yapmak gerekiyormu tom tom da oldugu gibi. Bilgileriniz icin simdiden tesekkürler...

steward60

Üye
bi türlü anlayamadım nasım oluyo telefona hepsını yukeldım ama imzalama işi nası oluyo yaw

halitemer

Üye
Merhaba arkadaşlar ya bütün denilenleri yapıyorum. Ndrive'ı telefonumda açtığımda şu çıkıyor.

in order to install
Ndrive must connect to internet ?
Proceed ?

İnternet bağlantısı istiyor. Neden acaba, yardımcı olur musunuz lütfen. Ndrive'ı kullanmayı çok istiyorum. Teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan konumlama yöntemlerini bul orda sadece tümleşik gps seçili olsun..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşuboşuna uğraşmayın, bu şekilde, program çalışmıyor.
niye çalışmasın arkadaşım kendim kullanıyorum ve çatır çatır çalışıyor lütfen milleti yönlendirmeyelim..

halitemer

Üye
Nadir ustacım ben tarif ettiğin gibi yapıyorum ama Ndirve'ı telefonda açtığımda şöyle diyor.
in order to install NDRIVE must connect to internet ?
Abi nerde yanlış yapıyorum bi yardımcı olur musun sana zahmet

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir ustacım ben tarif ettiğin gibi yapıyorum ama Ndirve'ı telefonda açtığımda şöyle diyor.
in order to install NDRIVE must connect to internet ?
Abi nerde yanlış yapıyorum bi yardımcı olur musun sana zahmet
birincisi eski versiyonu kurulu ise tamamen kaldır ve hafıza kartının içindekileri yedekleyip biçimlendir,
ikincisi dediğim ayarı yapıp kur, kurulum için internete gerek duymaz..

*hido*

Üye

niye çalışmasın arkadaşım kendim kullanıyorum ve çatır çatır çalışıyor lütfen milleti yönlendirmeyelim..

Ben sizin verdiğiniz programı ve haritayı kastetmedim.
Adamın birisi, orjinal vesiyona Ndrive'ın imzasız kurulabileceğini iddia etmiş
Cevabım buna ilişkindir.

4w3e

Üye
türkçe mi

satcodx

Üye
normal heklenmemiş telefonada kurulabiliyormu

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
Peki Bir Şey Sorcam bunu kurdum . Ben Şimdi Bunu mseLa bi yere ayarLadım . Dielim İstanbulda oturuyorum ankaraya yazdım ve cktı harita Araba hareket ettiginde O işarette hareket edicekmi ??? Tam donme mesafesi geldiginde ordan sesli uyarı dön diyicekmii ?????

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O işaret hareket edecekmi? Evet çünkü bulunduğun konumu(yeri) gösterir.
Dönme mes.sesli uyarı verecekmi? Evet normalde dönmeden önce 200-300 m kala uyaracak ve tam dönme noktasında dön diyecektir.

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
Tamam Tşkkr ederim . ArabayLA DEnim bi . NasıL oLcak .d

kerem5555

Üye
çok teşekkürler kurdum çalışıyor

hogao

Üye
Arkadaşlar ndrive 10 kurdum eğer güncelleme çıkarsa bu güncellemeyi nasıl yükleyeceğiz.menülerde göremedim.

fatihaydemir007

Üye
ustalarım bana açil yardım edin lütfen

bende harward nv350 navigasyon cihazı var sitesinden güncelleme yaparken hata verdi şimdi hiç açılmıyor cihaz ne yapmalıyım??