maktama
Üye
Güncelleme çıkınca burda neyi nasıl yapacağın anlatılır zaten...Arkadaşlar ndrive 10 kurdum eğer güncelleme çıkarsa bu güncellemeyi nasıl yükleyeceğiz.menülerde göremedim.
Güncelleme çıkınca burda neyi nasıl yapacağın anlatılır zaten...Arkadaşlar ndrive 10 kurdum eğer güncelleme çıkarsa bu güncellemeyi nasıl yükleyeceğiz.menülerde göremedim.
çalışırken yani navigasyon yaparken tabiki pili çokça harcar ama programı kullanmadığınız zaman da pil çabuk bitiyorsa sorun telefonunuzla ya da telefonunuzdaki ayarlarla alakalıdır.uzun uğraşlar sonucu x6 ya kurdum pili vakumladı telefon kapanmaya başladı ama program veharita harikaydı malesef ki kaldırmak zorunda kaldım
bu prolem için cevap verecek yok mu bendede aynı hatayı veriyor benim telefon hack lipips_s60_1_6_ss.sis dosyasını yüklerken 'yüklenemiyor bu dahili bir bileşen' uyarısı veriyor
pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını yüklerken 'yüklenemiyor bu dahili bir bileşen' uyarısı veriyor
ya dil dosyasını yüklememişsinizdir, ya da yüklediyseniz seçmemişsinizdir.Valla ben yükledim çalıştı ama bir tek türkçe yapamadım ingilizce şu an.
N8de ses olayında pips yüklenemediği için sorun var. Bluetooth kulaklıktan ya da radyo vericisini ayarlarsanız arabanın radyosundan ses geliyor, ama telefondan gelmiyor, bir uyumsuzluk var S^3 işlerim sistemiyle.bende yükledim fakat yönlendirme sesleri çıkmıyor. melahat abla konuşmuoyr hiç. ?
Hayır, telefonun ayarlarından ayar yapmalısınız, "sadece tümleşik GPS" seçmelisiniz. Önceki mesajları okursanız bulursunuz, hatta konu olarak da ararsanız bu konuda başlık var.Herşeyi yaptım oldu, teşekkürler. Fakat bu program sadece internete bağlanarak mı çalışıyor![]()
ya arkadaslar burda iki tane turkiye haritası var hangisi daha iyi? yada ikisini bir maps klasorune atsak olur mu?