NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar ndrive 10 kurdum eğer güncelleme çıkarsa bu güncellemeyi nasıl yükleyeceğiz.menülerde göremedim.
Güncelleme çıkınca burda neyi nasıl yapacağın anlatılır zaten...

mayvaz

Üye
uzun uğraşlar sonucu x6 ya kurdum pili vakumladı telefon kapanmaya başladı ama program veharita harikaydı malesef ki kaldırmak zorunda kaldım

maktama

maktama

Üye
uzun uğraşlar sonucu x6 ya kurdum pili vakumladı telefon kapanmaya başladı ama program veharita harikaydı malesef ki kaldırmak zorunda kaldım
çalışırken yani navigasyon yaparken tabiki pili çokça harcar ama programı kullanmadığınız zaman da pil çabuk bitiyorsa sorun telefonunuzla ya da telefonunuzdaki ayarlarla alakalıdır.
Program problemsizdir, bir çok 5800xm, x6 ve N8'e(N8'de ses telefondan çıkmıyor ama sesi fm vericisini açarak radyodan alabiliyorusunuz) kurduğum için biliyorum.

burkan321

burkan321

Üye
pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını yüklerken 'yüklenemiyor bu dahili bir bileşen' uyarısı veriyor

bertek

Üye

donadotti

Üye
Valla ben yükledim çalıştı ama bir tek türkçe yapamadım ingilizce şu an.

• Beğen
Tepkiler: cadde66

sgececi

Üye
bende yükledim fakat yönlendirme sesleri çıkmıyor. melahat abla konuşmuoyr hiç. ?

maktama

maktama

Üye
bende yükledim fakat yönlendirme sesleri çıkmıyor. melahat abla konuşmuoyr hiç. ?
N8de ses olayında pips yüklenemediği için sorun var. Bluetooth kulaklıktan ya da radyo vericisini ayarlarsanız arabanın radyosundan ses geliyor, ama telefondan gelmiyor, bir uyumsuzluk var S^3 işlerim sistemiyle.

xosix

Üye
Herşeyi yaptım oldu, teşekkürler. Fakat bu program sadece internete bağlanarak mı çalışıyor :(

maktama

maktama

Üye
Herşeyi yaptım oldu, teşekkürler. Fakat bu program sadece internete bağlanarak mı çalışıyor :(
Hayır, telefonun ayarlarından ayar yapmalısınız, "sadece tümleşik GPS" seçmelisiniz. Önceki mesajları okursanız bulursunuz, hatta konu olarak da ararsanız bu konuda başlık var.

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
Çok kullanışlı birseye benziyo tesekkurler

girnof

Üye
arkadaşlar 3gündür proğramı kurmaya çalışıyorum imzaladığım halde sertifika hatası veriyor konuda bilgisi olan cevap yazarsa lütfen..

emrecakmak

Üye
elinize saglik tesekkurler paylasim icin kurdum sorunsuz calisiyor ama fransa ve hollanda haritalarini indiremedim sanirim bir sorun var bakip duzeltirseniz sevinirim iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

buldum istedigim haritalari baska siteden kolay gelsin tesekkurler

one2one2

one2one2

Üye
guzel paylasim emegine saglik nadir kardes bi ben isinamadim bu naviye bende lag a giriyo bu pro niyeyse 3. koseyi donuyorum o daha 500 metre geriden geliyo :) kardes sygic le calismalarini durdurdunmu? yeni versiyon yokmu piyasada daha?

farcon

Üye
ya arkadaslar burda iki tane turkiye haritası var hangisi daha iyi? yada ikisini bir maps klasorune atsak olur mu?

güvercin

güvercin

Üye
teşekkürler uzun uğraşlar sonucunda yapabildim hele şükür paylaşımlarının devamı dileğiyle

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya arkadaslar burda iki tane turkiye haritası var hangisi daha iyi? yada ikisini bir maps klasorune atsak olur mu?

Evek iki haritayıda atsan olur program kurduktan sonra program verilerimi yönet ayarlarından kullanmak istediğin haritayı seçebilirsin.

ByMaDaK

Üye
Bende 5800 'a kuracağım inşAllah çalışır