NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
TeşekkürLerrrrrrrrrrrrrrr

yağmur5566

yağmur5566

Üye
off bune çok karışık

seyitalisolak

Üye
linklerde sorun mu var ???

ayhanakfa

Üye
nokia kullanan arkadaşlar imza derdi falan yok sadece telefondan ovi mağzaya girin ndrive nin son versiyonnu ücrettiz telefona kurun türkçe ses dosyası ve spedcamda ücretsiz onuda yükleyin sonra burda verilen haritayı direk hafıza kartındaki ndrive klasörün içindeki maps atın güle güle kullanın hacke ve imzaya hiç gerek yok

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nokia kullanan arkadaşlar imza derdi falan yok sadece telefondan ovi mağzaya girin ndrive nin son versiyonnu ücrettiz telefona kurun türkçe ses dosyası ve spedcamda ücretsiz onuda yükleyin sonra burda verilen haritayı direk hafıza kartındaki ndrive klasörün içindeki maps atın güle güle kullanın hacke ve imzaya hiç gerek yok

Arkadaşım dediğin gibi ovi mağzadan ndrive v10 indirip kurdum ve 32,8 mb'lık bir güncelleme yaptı daha sonra harita almam için beni internete yönlendiriyor siteden indirdiğim haritaları görmüyor çalıştırdığımda satın aldıklarınızı aktarmak istermisiniz diye bi uyarı geliyor.

Nasıl yapldığını anlatabilirmisin? cevabını bekliyorum...

ayhanakfa

Üye
kardeşim ordan indirdiğin haritayı hafıza kartından sil burda verilen 2010.12 haritasını hafıza kartına yani ndrive klasörünün içindeki maps klasörüne at sonra ndrive aç ve uydudan bağlan bu kadar

indirdiğiniz haritanın rar kodu:tertip
bu enson navget haritasıdır başersoft tun haritasından daha güzel ve ayrıntılı hemde yollardaki hatalar düzeltilmiştir

KENAN5855

KENAN5855

Üye
slmlar imzalamak ne demek tam anlamdım

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar daha önce verilmişti.Fakat süreliydi şimdi kırılmış versiyonu verildi.

Program Linkleri:

Kurmak İçin:
For install :
1: İndirdiğiniz rar dosyasının içinden Ndrive klasörü çıkacak onu olduğu gibi hafıza kartına atın..
2: NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalayıp hafıza kartına kurun

imzalamak ne demek biraz izah edermisiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım yükleyeceğin proğramlardan sertifika hatası almaman için opda sitesinden telefonun Imei numarasını vererek almış olduğun sertifikadır. Sertifikalama konularına bakmanı öneririm daha iyi anlarsın.

maktama

maktama

Üye
slmlar imzalamak ne demek tam anlamdım

imzalamak ne demek biraz izah edermisiniz
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html
incele.

ya da telefonuna hackli fw yükle, sertifika almaktan(siteye imei vermekten) kurtul(telefonunun 5800xm olduğunu varsayıorum profil bilgine bakarak). onun için de şunu incele
Tavsiyem:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır.
Anltımdaki Yükleme resimlerini göremiyorsanız imageshack'e üye olun. sonra foruma girin. İmageshack kullanıcı çekmek için dalavere yapmış, üye olmadan resimlere bakmamızı engellemiş..

*hido*

Üye

başka deneyip başarılı olan arkadaş varmı?

kardeşim ordan indirdiğin haritayı hafıza kartından sil burda verilen 2010.12 haritasını hafıza kartına yani ndrive klasörünün içindeki maps klasörüne at sonra ndrive aç ve uydudan bağlan bu kadar

indirdiğiniz haritanın rar kodu:tertip
bu enson navget haritasıdır başersoft tun haritasından daha güzel ve ayrıntılı hemde yollardaki hatalar düzeltilmiştir

Navget haritasını ilk defa duydum. bu haritayı kullanan arkadaşların yorumlarını öğrenmek isterim. ayrıca bu harita eski versiyonda (v 9.3.21) çalışır mı?

KENAN5855

KENAN5855

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html
incele.

ya da telefonuna hackli fw yükle, sertifika almaktan(siteye imei vermekten) kurtul(telefonunun 5800xm olduğunu varsayıorum profil bilgine bakarak). onun için de şunu incele
Tavsiyem:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır.
Anltımdaki Yükleme resimlerini göremiyorsanız imageshack'e üye olun. sonra foruma girin. İmageshack kullanıcı çekmek için dalavere yapmış, üye olmadan resimlere bakmamızı engellemiş..

ilgin için çok teşekkür ederim deniycem
bir sorum daha olacak bu program samsung wave 7233 de de çalışır mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
başka deneyip başarılı olan arkadaş varmı?

Arkadaşım o.mağzadan indirdiğim Ndrive v10'u yükledim her şeyi yapmama rağmen lehime bir sonuç alamadım haritaları kilitliyor kullanmama izin vermedi, tekrar kırılmış versiyonu yükledim. Navteq haritasını ilk defa kullanıyorum haritayı başarılı buldum gerçekten iyi bir çalışma olmuş değişen sokak isimleri güncellenmiş.

Harita için ayhanakfa kardeşime teşekkürler...

ayhanakfa

Üye
nokkia kullanan arkadaşlar cep telefonundan ovi mağzaya girip ndrive telefona yüklüyorlar yükleme bitince zaten telefon yönlendiriyor ilk önce ses dosyası ve hız kameralarını yüklüyorsunuz sonrda uygulamadan haritayı yüklemeden uygulamadan çıkıyorsunuz sonra ndrive açıp kapatın ve size verdiğim haritayı ndrive klasöründeki maps atın sonra açın kullanın harita trialdir yani süresiz işlem çok basit aynı uygulamayı samsung kullanıcılarıda samsung aps üzerinden yapabilir önemli olan burda haritadır

navteq 2010.12 hrita maps içine atın çalıştırın
rar.tertip
haritaları yayılayan arkadaşlara teşekkür ederim
ALINTI:Navigasyon Forumu | Navigation Forum | Navigasyon Cihazları | Navigasyon Forumları | Navi | Navigasyon -Navigasyon Cihazları Navigasyon forumu navigation forum navigasyon indir igo primo SİTEYE TŞK

KENAN5855

KENAN5855

Üye
slmlar bir sorum olacak arkadaşta navitech navigasyon cihazı var bu haritaları atsak çalştırır mı acaba

*hido*

Üye
nokkia kullanan arkadaşlar cep telefonundan ovi mağzaya girip ndrive telefona yüklüyorlar yükleme bitince zaten telefon yönlendiriyor ilk önce ses dosyası ve hız kameralarını yüklüyorsunuz sonrda uygulamadan haritayı yüklemeden uygulamadan çıkıyorsunuz sonra ndrive açıp kapatın ve size verdiğim haritayı ndrive klasöründeki maps atın sonra açın kullanın harita trialdir yani süresiz işlem çok basit aynı uygulamayı samsung kullanıcılarıda samsung aps üzerinden yapabilir önemli olan burda haritadır

navteq 2010.12 hrita maps içine atın çalıştırın
rar.tertip
haritaları yayılayan arkadaşlara teşekkür ederim
ALINTI:Navigasyon Forumu | Navigation Forum | Navigasyon Cihazları | Navigasyon Forumları | Navi | Navigasyon -Navigasyon Cihazları Navigasyon forumu navigation forum navigasyon indir igo primo SİTEYE TŞK

birebir yaptım olmadı
telefonumda orjinal yazılım yüklü belki ondan olmadı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar NDrive10 güvenlik kamerası radar olayını çözebilen varmı aranızda; Yükledim içe aktarımı ile gerekli ayarlarıda yapmama rağmen, ne güvenlik kameralarını gösteriyor nede uyarıyor sağlıklı birşekilde çalıştırabilen varmı acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

slmlar bir sorum olacak arkadaşta navitech navigasyon cihazı var bu haritaları atsak çalştırır mı acaba

Arkadaşım! bu bölümdeki haritalar mobil telefonlar için yapılandırılmış haritalardır. Navigasyon cihazları için haritalar farklı formatlar da hazırlanıyor diye biliyorum.
Tam olarak emin misin diye soracak olursan? Değilim.

ayhanakfa

Üye
olması lazım ben yükledim sorunsuz çalışıyor

i_piramit

Üye
aga farklı bir harita atabiliyor muyuz acaba, mesale garminin raute 66 nın haritasını falan atabiliyor muyuz cep telefonları için olanları...

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
kurdum, sorunsuz çalışıyor, çook teşekkür ederim...