nokia kullanan arkadaşlar imza derdi falan yok sadece telefondan ovi mağzaya girin ndrive nin son versiyonnu ücrettiz telefona kurun türkçe ses dosyası ve spedcamda ücretsiz onuda yükleyin sonra burda verilen haritayı direk hafıza kartındaki ndrive klasörün içindeki maps atın güle güle kullanın hacke ve imzaya hiç gerek yok
Arkadaşlar daha önce verilmişti.Fakat süreliydi şimdi kırılmış versiyonu verildi.
Program Linkleri:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurmak İçin:
For install :
1: İndirdiğiniz rar dosyasının içinden Ndrive klasörü çıkacak onu olduğu gibi hafıza kartına atın..
2: NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalayıp hafıza kartına kurun
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.htmlslmlar imzalamak ne demek tam anlamdım
--------------- Ekleme ---------------
imzalamak ne demek biraz izah edermisiniz
nokia kullanan arkadaşlar imza derdi falan yok sadece telefondan ovi mağzaya girin ndrive nin son versiyonnu ücrettiz telefona kurun türkçe ses dosyası ve spedcamda ücretsiz onuda yükleyin sonra burda verilen haritayı direk hafıza kartındaki ndrive klasörün içindeki maps atın güle güle kullanın hacke ve imzaya hiç gerek yok
kardeşim ordan indirdiğin haritayı hafıza kartından sil burda verilen 2010.12 haritasını hafıza kartına yani ndrive klasörünün içindeki maps klasörüne at sonra ndrive aç ve uydudan bağlan bu kadar
indirdiğiniz haritanın rar kodu:tertip
bu enson navget haritasıdır başersoft tun haritasından daha güzel ve ayrıntılı hemde yollardaki hatalar düzeltilmiştir
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html
incele.
ya da telefonuna hackli fw yükle, sertifika almaktan(siteye imei vermekten) kurtul(telefonunun 5800xm olduğunu varsayıorum profil bilgine bakarak). onun için de şunu incele
Tavsiyem:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır.
Anltımdaki Yükleme resimlerini göremiyorsanız imageshack'e üye olun. sonra foruma girin. İmageshack kullanıcı çekmek için dalavere yapmış, üye olmadan resimlere bakmamızı engellemiş..
başka deneyip başarılı olan arkadaş varmı?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım o.mağzadan indirdiğim Ndrive v10'u yükledim her şeyi yapmama rağmen lehime bir sonuç alamadım haritaları kilitliyor kullanmama izin vermedi, tekrar kırılmış versiyonu yükledim. Navteq haritasını ilk defa kullanıyorum haritayı başarılı buldum gerçekten iyi bir çalışma olmuş değişen sokak isimleri güncellenmiş.
Harita için ayhanakfa kardeşime teşekkürler...
nokkia kullanan arkadaşlar cep telefonundan ovi mağzaya girip ndrive telefona yüklüyorlar yükleme bitince zaten telefon yönlendiriyor ilk önce ses dosyası ve hız kameralarını yüklüyorsunuz sonrda uygulamadan haritayı yüklemeden uygulamadan çıkıyorsunuz sonra ndrive açıp kapatın ve size verdiğim haritayı ndrive klasöründeki maps atın sonra açın kullanın harita trialdir yani süresiz işlem çok basit aynı uygulamayı samsung kullanıcılarıda samsung aps üzerinden yapabilir önemli olan burda haritadır
navteq 2010.12 hrita maps içine atın çalıştırın
rar.tertip
haritaları yayılayan arkadaşlara teşekkür ederim
ALINTI:Navigasyon Forumu | Navigation Forum | Navigasyon Cihazları | Navigasyon Forumları | Navi | Navigasyon -Navigasyon Cihazları Navigasyon forumu navigation forum navigasyon indir igo primo SİTEYE TŞK
slmlar bir sorum olacak arkadaşta navitech navigasyon cihazı var bu haritaları atsak çalştırır mı acaba