NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
proğramı kurdum açtım ama ses yok!!! ses sorunu ile ilgili bir çözümü olan varsa yazıp bilgi verirse sevinirim.

Dostum yanlışım varsa kusura bakma v10'dan önceki sürümlerde bu üç ses dosyalarından (Mery, Melehat ve Uğurcan) biri olmayınca bazı telefonlarda sesli navigasyon yapılamıyordu, sana tavsiyem forumda ara bulursun uğurcanıda bulup indir ve daha sonra indirdiğin dosyayı Ndrivev10 içinde voice klasörünün içerisine kopyala...

Belki sorunun çözülebilir (İnş.) umarım yardımcı olur...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum yanlışım varsa kusura bakma v10'dan önceki sürümlerde bu üç ses dosyalarından (Mery, Melehat ve Uğurcan) biri olmayınca bazı telefonlarda sesli navigasyon yapılamıyordu, sana tavsiyem forumda ara bulursun uğurcanıda bulup indir ve daha sonra indirdiğin dosyayı Ndrivev10 içinde voice klasörünün içerisine kopyala...

Belki sorunun çözülebilir (İnş.) umarım yardımcı olur...
eski ses dosyaları bu sürüme uymuyor, ilk sayfada verdiğim ses dosyasını voices klasörüne atarsanız ses sorunu olmaz arkadaşlar..

pcdoctorx

pcdoctorx

Üye
Güzel paylaşım siteye yazdığım 2. sms oda bu paylaşıma :)

cer olayını ilk kez bu programda yaptım opda çok zor bi olay deil arkadaşlar hallediliyor fakat bu alemde 1 gün bekleme olayı ilginç :) map yüklüyorum bakalım . . . iyi forumlar :)

--------------- Ekleme ---------------

Programı haritalı ilk açtığımda nete bağlanmamın şart olduğunu söylüyor zaten NO dersen programdan atıyor ,,,şu an update sini yapıor 130 mb lik haritayı aldım bn 32 MB güncellemesi warmış bekliyorum sanırım bu sorunla karşılaşan arkadaşlarım wardı . . .ama cwp yok buna. . .

Updatemi şebeke üzerinden yaptım ama sanıyorum wireless ten bağlayıpta yapabilirsiniz ...suan aktif olarak kullanabiliyorum SAOL saol SAOL :) bandırmadan DoctorX :)

mm_emin

Üye
Merhaba resis-i Eagles;

Bende NDrive eski versiyon vardı. Bunu sildim telefondan bütünüyle. Yeni versiyonun bütün dosyalarını PC e indirdim. Sertifikalama işleminide yaptım. Şimdi PC de bulunan Ndrive klasörünü telefonun Hafıza Kartına koplayaladım. Fakat yukleme işlemini yapamıyorum. Yedek modunda bağlanıyorum telefona. Fakat bir türlü Ndrive sis dosyanı kuramıyorum. Signed olan dosyaya tıklıyorum. Kurulum başlamıyor. Nerder hata yapıyorum. Önceki versiyonda olduğu gibi ilaç falan indirmemiz gerekiyor mu. Lutfen yardımcı olur musun. Ben ilg versiyonu yuklediğimde sana cok dua etmiştim. Allah razı olsun.
Cevabını bekliyorum abi.

maktama

maktama

Üye
Merhaba resis-i Eagles;

Bende NDrive eski versiyon vardı. Bunu sildim telefondan bütünüyle. Yeni versiyonun bütün dosyalarını PC e indirdim. Sertifikalama işleminide yaptım. Şimdi PC de bulunan Ndrive klasörünü telefonun Hafıza Kartına koplayaladım. Fakat yukleme işlemini yapamıyorum. Yedek modunda bağlanıyorum telefona. Fakat bir türlü Ndrive sis dosyanı kuramıyorum. Signed olan dosyaya tıklıyorum. Kurulum başlamıyor. Nerder hata yapıyorum. Önceki versiyonda olduğu gibi falan indirmemiz gerekiyor mu. Lutfen yardımcı olur musun. Ben ilg versiyonu yuklediğimde sana cok dua etmiştim. Allah razı olsun.
Cevabını bekliyorum abi.
kurulumu direkt olarak telefondan yapsanıza. Telefondan dosya yöneticisiyle telefondaki Ndrive klasörüne girin ve ordaki sertifikaladığınız ndrive kurulum dosyasını çalıştırın. bu zaten cra.cklenmiş sürümdür, ayrıca bir crac.ke ya da ke.ygen'e itiyacınız yoktur.

mm_emin

Üye
Merhaba Maktama;

Cevap icin cok tesekkur. Simdi kurulumu yaptım. Ndrive telefonda calistiriyorum. Please install NDrives new version! diye bir uyarı alıyorum. Yani yeni versiyonun yuklenmesini istiyor. Yanlıs nerde anlıyamadım. Yeniden mi kurayım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Merhaba Maktama;

Cevap icin cok tesekkur. Simdi kurulumu yaptım. Ndrive telefonda calistiriyorum. Please install NDrives new version! diye bir uyarı alıyorum. Yani yeni versiyonun yuklenmesini istiyor. Yanlıs nerde anlıyamadım. Yeniden mi kurayım.

Arkadaşım uygulamalardan önceki sürümü kaldır ve tekrar yükle düzelir.

twinkle67

Üye
Öncelikle merhaba bende şimdi v10 u kurdum daha önce 9.18 vardı fakat iki pro yada speedcam dosyalarını attım ve denedim. ayarlardan güvenlik kamera alarmını açmama rağmen iki programdada kameraları gösteriyor fakat hiç bir şekilde ikaz etmiyor. Zonguldak Antalya İstanbul yolculuk geçekleştirdim. Navigasyon açıkken neden haritada izlerken önünde geçtiğim hiç bir kameradan sesli uyarı almadım. 2 gündür nette de araştırıyorum malesef bir sonuca ulaşamadım bunu deneyen veya bilen bir arkadaş var mı acaba? Beni bilgilendirecek??

maktama

maktama

Üye
Öncelikle merhaba bende şimdi v10 u kurdum daha önce 9.18 vardı fakat iki pro yada speedcam dosyalarını attım ve denedim. ayarlardan güvenlik kamera alarmını açmama rağmen iki programdada kameraları gösteriyor fakat hiç bir şekilde ikaz etmiyor. Zonguldak Antalya İstanbul yolculuk geçekleştirdim. Navigasyon açıkken neden haritada izlerken önünde geçtiğim hiç bir kameradan sesli uyarı almadım. 2 gündür nette de araştırıyorum malesef bir sonuca ulaşamadım bunu deneyen veya bilen bir arkadaş var mı acaba? Beni bilgilendirecek??
Programın ayarlarından kamera ikaz ayarını "hem görüntülü hem de sesli" (gibi bir şey olucaktı)konumuna getirdiniz mi?!!

twinkle67

Üye
Programın ayarlarından kamera ikaz ayarını "hem görüntülü hem de sesli" (gibi bir şey olucaktı)konumuna getirdiniz mi?!!

Evet Zaten o hız limiti o görsel ve seslide. Yol için ygun görülen limiti geçince sesli ikaz yapıp km sarı oluyor. Hız kamerlarında sadece alarmı aç kapa var açıkta ama halen bir ses yada uyarı almış değilim problemim bu.

Şimdi birşeyi daha farkettim paylaşmak isterim v9 da gittiğimiz yolda 50/90 gibi ibareler vardı hız sınırını geçince uyarı veriyor ve yazı sarı oluyordu v 10 da tr de çoğu yolda hız sınırlaması mevcut değil. Harita çok daha detaylı fakat hız sınırlamaları vasat. İki versiyon dada speedcam lere yaklaşıca asla bir uyarı vermiyor. Garminde denediğim kadarı ile belirli bir metre kala alarm çalmaya başlıyor...

onur1301

Üye
Program türkçe mi ?

ihsanca

Üye
5800 a kurdum. harika çalışıyor. tek kusuru yan olarak kullanılamaması...
******** 5800 denedim şimdi yan da çalışıyo dikte çalışıyor arkadaşım****

ayrıca program için ben de teşekkür ederim

tween34

Üye
ovi den telefonuma ndrive ı kurdum.. buradaki Türkiye haritasını maps bölümüne kopyaladım ama sadece kameralar diyor ve ''geçerli gps sinyali bekleniyor'' yazısı hep var.. Ayarlardan da birşey bulamadım acaba yanlış bişy mi var?

erhan_gurgen

Üye
x6 için uymlumudur
....dosyasını imzalayıp demişsiniz ben yeniyim imzalamak nasıl oluyor
teşekkürler

ray20

Üye
Arkadaşlar bu imzalama olayına ben güvdenemiyorum, imzalama yapmadan başka türlü yükleme yapılabilir mi yapılabilir ise nasıl*

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar bu imzalama olayına ben güvdenemiyorum, imzalama yapmadan başka türlü yükleme yapılabilir mi yapılabilir ise nasıl*
telefonunuza hackli fw atın. Forumda araştırın, ya da telefonunuzun modelini yazın ben size burdan bulabilirsem link atayım.

ray20

Üye
telefonunuza hackli fw atın. Forumda araştırın, ya da telefonunuzun modelini yazın ben size burdan bulabilirsem link atayım.
Öncelikle ilgin için teşekkrüler hocam, Modelim Nokia e71. Hackledikten sonra sertfika ile ilgili bir sorun olacakmı birde garanti kapsamından çıkacak mı?

Teşekkürler..:oke:

msevis

Üye
Bu haritaların içnde suriye haritası var mı? Varsa hangisi Suriye Haritası...

bil_gi

Üye
Telefonunuz hackli değilse ve hacklemek istemiyorsanız imzalı da bu harita yükleniyor.