NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
teşekkürler...:hmmmama haritayı çıkarırken crc failed diyor.ndrive yi telde çıkartabildim ama harita hata veriyor.

--------------- Ekleme ---------------

edit: sorunu çözdüm kardeş.indirirken eksik indirmiş.400 kb harita olur mu diyordum bende megerse 60 mbmiş:D::Dbu arada türkçe dil dosyasını indirsek türkçe olur mu?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
birde son olarak o resimlerdeki 3d harita başarsoft mu ndrive haritsı mı?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
biri baksa...

502kemal

Üye
djl

master_s

master_s

Üye
tşk

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar bu 3d haritayı nasıl açacagım?

infinity81

Üye
üstad emeğine sağlıkta linklerin bazıları çalışmıyor ve sana zahmet biraz daha detaylı anlatırmısın,teşekkürler...

infinity81

Üye
kimse yokmu yardım edecek.bizde kursakta nokia 5800 ümüzede kullansak :(((((((((((((((

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
türkçe dil dosyası varmı veya türkçe ses dosyasıı ????

mirza_0681

Üye
vallaha allah razı olsun senden benim 5800 sayenizde telefondan başka herşey oldu 470 liraya aldığım tel. sadece bu özlliği ile 200--250 tlsini geri ödedi nedim iyiki varsınız :heyo:

infinity81

Üye
türkçe dil dosyası varmı veya türkçe ses dosyasıı ????

arkadaşlar ben NDrive yi ve MelahatTR.zbi dosyalarını ındırebıldım daha hangılerını ındırmem gerekıyor?
sırasıyla ındırme ve kurmayı pratık ızah edersenız cok sevınıcem saygılar..tesekkurler

----------Eklendi @ 02:04:42 ---------- Yazıldı @ 02:01:19 ----------

vallaha allah razı olsun senden benim 5800 sayenizde telefondan başka herşey oldu 470 liraya aldığım tel. Sadece bu özlliği ile 200--250 tlsini geri ödedi nedim iyiki varsınız :heyo:

dostum sen bu programı kurdunmu telefona? Banada yardımcı olurmusun bende 500 un 200-250 sını kurtarıyım.
Yardımını beklıyorum saolasın tesekkurler.

homeros19

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-309864.html adresine gir. üstad eksiksiz anlatmış. harfiyen yaptığın zaman ndrive cebinde. melahati de ndrive dosyasına atacaksın telefonda

----------Eklendi @ 20:39:41 ---------- Yazıldı @ 20:38:11 ----------

mesajlarda varmıdır bilmiyorum ama birşeyi merak ettim 3d binalar istanbul için yok sanırım ben rastlamadım. bilgisi olan var sa cevap verirse sevinirim. usta tekrar eline sağlık

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
Ek bilgi olarak v9 kurmus olanlar sadece v10 kurun word map silinyeni turku indip yerine koyun sesdosyasi melahati yeniden indirin eskisiyle degistirin ve kullanin

karizma2501

Üye
teşekkürler

aydoganx

Üye
Teşekkürler, 5800XM'e kurdum sorunsuz çalışıyor.
Paylaşan arkadaşın ellerine sağlık

xckal

Üye
Opda ile sertifika almak deme çin çakma telefonlarında imei numaranızı kopyalatmak ile eş anlamlı krılmış yazıyor ama bu tür yazılımları yüklemeyin ilerde başınız ağrır :hmmm

muharrem19811

Üye
acaba bu modivikasyonlu tellere kuruluyormu
öncekilerde dahili bileşen hatası veriyordu

tolkitolki

tolkitolki

Üye
bende 5800 var ve şu anda ndrive mükemmel bir şekilde çalışıyor. ellerinize sağlık
ndrive 11 çıkmış arkadaşta gördüm acaba ndrive v10 ile arasında nasıl farklılıklar var bilginiz var mı?

dertlikes1

dertlikes1

Üye
zertifikat hatasi veriyor