NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

furgen_6

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın benim sorum, ndrive'yi e71 kurdum gayet güzel çalışıyor GPRS bağlanıyor yolda giderken yoluda tarif ediyor, acaba benim faturada GPRS bağlandığı için para yazarmı, bu konularla pek bilgim yok.Eğer para yazmadan kullanmam için gerekli ayarları varsa bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Yanlış bir şey yazdıysım simdiden tüm arkadaşlardan yardımcı olan ve olamayan ardaşalardan özür diliyorum. CEVAP YAZAN YOKMU

evet yazar. ayarlarında tümlşik gps i seçmen gerekecek. direk uyduya bağlanmalı yani. gprs e filan bağlanmamamlı

--------------- Ekleme ---------------

alternatif verirmisin.
sorun var mega upload da
ben indirdim sorun yok

sis dosyasını nasıl imzalıyoruz.ben tam olarak anlamadım. web de biraz araştırdım ama olay çok karışık :(
evet biraz karışık. ben sitesine kayıt oalrak aldım sertifikayı. ingilizce varsa (basit düzey olsa yeter) alırsın.birazda siteden opda ile alakalı yazıları oku. oldu işte. şimdiden hayırlı olsun

NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalamayı nasl yapıoz acele yardım plsss...
sitede opda diye arat. herkes kendi imzasını ancak kendisi oluşturabilir.. ben sitesinden sertifika alarak yapdım.

hamdier

Üye
Arkadaşlar ndive'ı sertifikalayıp kurdum. Şu anda programı açıyorum ilk açılışta internete bağlanmam gerek falan diyo tamam bağlan dediğimde kalıyor öyle hiç bir şey yapmıyor, iptal et dediğimde de programdan çıkıyor yardım ederseniz sevinirim.

carcary

Üye
Merhaba...Öncelikle Teşkkürler Sorunsuz çalıştı...
Tel N82 *ile yakınlasıyorum #ile uzaklısıyorum fakat sağ sola nasıl hareket ettirecegim .. ??

by_malatyali

Üye
sinyal bulmuyor surun nedendir acaba

yardımcı olurmusunuz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sinyal bulması için açık alanda biraz beklemeniz gerekir..

avkanal

Üye
Arkadaşlar ndive'ı sertifikalayıp kurdum. Şu anda programı açıyorum ilk açılışta internete bağlanmam gerek falan diyo tamam bağlan dediğimde kalıyor öyle hiç bir şey yapmıyor, iptal et dediğimde de programdan çıkıyor yardım ederseniz sevinirim.

by_malatyali

Üye
pips dosyası dahili bilesenler hatası verdi daha güncelini buldum kurdum çalıştı

yenilermisiniz pips dosyasını isterseniz link vereyim

AYNA

AYNA

Üye
Bu program süper sinemaya gidicektim yerini bulamıyordum programdan buldum işaretledim götürdü hemen :D :D
sağolasın kardeş..

thecenk

thecenk

Üye
teşekkür ediyorum, makbule geçti...

(Benim gibi offline GPS'e bağlanamama sıkıntısı çektiyseniz ve Nokia Maps güncellemesini yüklediyseniz bu yüklemeyi kaldırmanızı öneririm hatta hard reset atıp hiç bu güncellemeyi yüklemezseniz daha temiz oluyor evden bile bağlanabiliyorum artık)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
jachagkall

jachagkall

Üye
türkiye haritasını rica etsem başka linke koyar mısın 4shared açılmıyo

carcary

Üye
Merhaba...Öncelikle Teşkkürler Sorunsuz çalıştı...
Tel N82 *ile yakınlasıyorum #ile uzaklısıyorum fakat sağ sola nasıl hareket ettirecegim .. ??

Bir türlü beceremedim :S haritada nasıl geziniyoruz ?

coolll

coolll

Üye
nDrive nin sitesinde türkiye haritası 328 mb gözüküyor. bu harita var mı sende
Turkey (Turkey) [328MB

ewoewo

Üye
sürekli kontor düşüyor bende.
konumlama seçeneklerinde ise sadce gps ve yardımlı gps seçili buna rağmen kontor düşüyor.
acaba öneriniz nedir ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yardımlı gps yi de kaldır o internete bağlatır..

carcary

Üye
türkiye haritasını rica etsem başka linke koyar mısın 4shared açılmıyo

Kulanmakda olduklarım ikiside çalışıyor

Türkiye Haritası

Başarsoft haritası

mkrgz

Üye
Dediklerinizi harfiyen yaptım. 7 gün ücretsiz deneyin daha sonra parayla alın uyarısı çıkıyor!!
Problem nedir acaba ?

bingojungle

Üye
merhaba arkadaşlar,

Bu 328MB'lık harita olayını bende gördüm, nedir acaba bilgisi olan var mı?

paix1984

Üye
nadir usta bu haritanın şifresi nedir acaba?