furgen_6
Üye
arkadaşlar kusura bakmayın benim sorum, ndrive'yi e71 kurdum gayet güzel çalışıyor GPRS bağlanıyor yolda giderken yoluda tarif ediyor, acaba benim faturada GPRS bağlandığı için para yazarmı, bu konularla pek bilgim yok.Eğer para yazmadan kullanmam için gerekli ayarları varsa bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Yanlış bir şey yazdıysım simdiden tüm arkadaşlardan yardımcı olan ve olamayan ardaşalardan özür diliyorum. CEVAP YAZAN YOKMU
evet yazar. ayarlarında tümlşik gps i seçmen gerekecek. direk uyduya bağlanmalı yani. gprs e filan bağlanmamamlı
--------------- Ekleme ---------------
ben indirdim sorun yokalternatif verirmisin.
sorun var mega upload da
--------------- Ekleme ---------------
evet biraz karışık. bensis dosyasını nasıl imzalıyoruz.ben tam olarak anlamadım. web de biraz araştırdım ama olay çok karışık![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesine kayıt oalrak aldım sertifikayı. ingilizce varsa (basit düzey olsa yeter) alırsın.birazda siteden opda ile alakalı yazıları oku. oldu işte. şimdiden hayırlı olsun--------------- Ekleme ---------------
sitede opda diye arat. herkes kendi imzasını ancak kendisi oluşturabilir.. benNDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalamayı nasl yapıoz acele yardım plsss...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesinden sertifika alarak yapdım.