NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

ata123321

Üye
NDRIVE 10 Türkiye Başarsoft 2010.08 haritası Alternatif link (şifre yok):

v-s-l

Üye
uydu görünümü var mı bu programda

konyalisdu

konyalisdu

Üye
NDrive v10.1.15 S60v3.sis dosyasını sertifikalayıp gönderebilecek var mı acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NDrive v10.1.15 S60v3.sis dosyasını sertifikalayıp gönderebilecek var mı acaba
kardeş öyle olsaydı ben yapardım herkesin sertifikası kendine ait olduğu için başkalarında çalışmaz,imzalısı çıkmadı mecburen kendine ait bir sertifika alacaksın, opda diye aratıp alabilirsin sitemizde var..

girdap_58

Üye
ya bu sertıfıkalandırma ıslemı nasıl oluyo yukleyemedım ben

aramis66

Üye
Nadir bey kardeşim yükledim her şey güzel ama harita dosyasını 4 shared ve hotfile yasaklanmış indiremedik

konyalisdu

konyalisdu

Üye
ya bu resimlerdeki gibi göstermiyor :( Türkiye haritası olduğu için mi

aramis66

Üye
NDRIVE 10 Türkiye Başarsoft 2010.08 haritası Alternatif link (şifre yok):

Bu haritayı kurdum bu seferde ndrive girip geri çıkıyor..

ata123321

Üye
Bu haritayı kurdum bu seferde ndrive girip geri çıkıyor..

2 adet 5800 a kurdum sorunsuz çalışıyor. harita programın çıkmasına neden olmaz. Eski harita da yükledim ancak etraf boş görünüyor uyumsuz ise ki verdiğim harita Ndrive dan çekildi, resmi harita.

semmy66

semmy66

Üye
Valla emegi gecenlere cok tesekkurler bir kac yil diger versiyonlari kullandim hollandada acayip isime yaradi sizlere cok dua ettim simdi izmire geri dondum heryeri biliyoruz ihtiyac yok ama el aliskanligi n97 kurdum yine harika oldu,basarilarin devami arkadaslar,harikasiniz. ha ya birde htc desire aldim bu onada kuruluyormu bir cevap yazarsaniz sevinirim,tesekkurler..

balyuz

Üye
NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalamayı nasl yapıoz acele yardım plsss...

southpark

Üye
öncelikle cok tesekkur ederım ben turkiye harıtası ile ses dosyasının lınkını acamadım sayfa yuklenırken hata olustu dıyor baka ındırebılecegım bı yere var mı? tesekkurler...

--------------- Ekleme ---------------

tesekkurler sonunda ındırdım acıldı sorun yok...

tylol_26

Üye
sunrıse v2.2 rtl 3d 5800v52 c6v20 cfw kullanıyorum biliyorsunuz her ndrive olmuyor bu cfw ye ndrive 10.1.15 yükledim gayet sorunsuz çalışıyor uydu bulması çok hızlı geldi bana harita da başarsoft farkını görebilirsiniz ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederim. sadece pips i yüklemedim dahili bileşen diyor ama pro canavar gibi çalışıyor.. ha buarada herkes sertifika diyip duruyor hack leyin kardeşim telefonu böyle bi sorununuz kalmasın en kolayı...

--------------- Ekleme ---------------

( hack leyin kardeşim telefonu böyle bi sorununuz kalmasın en kolayı...) bu yazıyı kise ukalalık olarak almasın gerçekten 5800 kullanmanın tadına varıyor insan. herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: irfanhaki

deliboran

Üye
2010.12 haritası varmış. ne zaman eklenir acaba?

marco2000

Üye
arkadaşlar bende yükledim ama nedenini anlayamadığım bi şekilde bu aralar gps ye bağlanamıyorum...2-3 gün öncesine kadarda sorun yoktu

Aesir

Aesir

Üye
Teşekkürler paylaşım için.

coolll

coolll

Üye
kurulumu kolay kullanımı rahat bir proğram şükran

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi