N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

digimami

Üye
ulan kocaman konuyu calıp buraya yapıştırmışsın bari alıntıdır yaz bi teşekkür et.

Omerim55

Üye
Allah razı olsun kardeş 3 aydır uğraşıyorum yapamadım sertifikalandırma olduğu halde güncelleştirme hatası yada kısıtlama veriyordu bu yöntem sayesinde kurtuldum n95 i olanlar hiç uğraşmasın sertifika almadan hack yapılmıyor bu program ilaç ilaç

yckoc2004

Üye
optadan sertifikayı aldım ve şimdi sertifikamı bilgisayara indirdim verilen programını da telefona kurup işlemimi tamamlyacağım. versiyon 31 sistem dosyalarına erişim bekleyin ben geliyorum

frantic2000

Üye
SLM Arkadaslar
ben bu yazılanları denedım fakat olmadı....
tELOFONUMUN mODELİ....
N95-2 8GB V31.0.015
07-11-08
RM-320
Nokia N95 (B5.01)
bu telefon nasıl hacklarım..
hellox 1,3 ile kac defa denedım ama malesef olmuyor...optodan sertifika aldım yazılanları aynen uyguladım :(
benım arkadasda ılk cıkan modelı var o telefona oldu benım 8 gb yenı aldım ama olmadı :(
yardımınız olursa mennun olurum
saygılar..

frantic2000

Üye
arkadaslar yaptım sonunda..
oluyormus sonunda....sımdı cok rahat etttım ne yuklersen sorun olmuyor artık
yukleme yapmıyordu..yarım kalıyordu..
kapatıp yenıden acıp tekrar cıkan hellox bastıgımda kurulum devam ettı ve ıslem tamamlandı programı kaldırdıgımda telefon hack tamamlanmıstı..-_-

ulasyasar

Üye
ben herseyı denedım ama yınede olmadı :(

cezzarahmet93

Üye
çok saol kardesim

Godfather

Godfather

Üye
HelloOX yüklenmiorki sertifika hatası değil yazılım gerekli uygulamaya izin yok fln yazılımdan

onuruzer

Üye
Valla onu bunu bilmem bende N95-2 8GB V31.0.015 vardı az önce yaptım unsigned dosyalarıda yüklüyor sys private gibi önceden giremediğim dosyalara da girebiliyorum kardeş çok teşekkür ederim bu versiyon için en geçerli yöntemi paylaşmışsın:oke::oke::oke:

snn_2506

Üye
ya üstad opda telefon nosu hatası veriyor

memoli36

memoli36

Üye
nokia e 65 te oldu teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ya üstad opda telefon nosu hatası veriyor

13753656668 gir ....

Not : Bu kural değildir sadece geçerli bir örnektir , kullanabilirsiniz ..

Sertifika alıp da halen yapamayan arkadaşlar hata sizin , bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz !

mole70

Üye
dostum teşekkür ederm gerçeten işe yaradı iyi iş yapmışsın saygılar..:oke:

osmanemmi

Üye
ya herşey ii güzelde ben opda sertifikalandırdım ama telefona yüklerken "yüklenemiyor sertifika kısıtlıyor"hatası alıyorum bunun nedeni sizce nedir?? şimddiden tsk ler

hipokratkim

hipokratkim

Üye
eline sağlık kardeş N95 8GB aynen söylediğin gibi yüklendi. emeğine sağlık

rdeniz5555

Üye
evet arkadaşlar opda dan sertifika almanız gerekli 31.0.017 için artık inat etmeyim onuda alın gerisi 1. sayfada anlatıldığı gibi kolay... denedim oldu.. modo her yere giriyor....

Chikan

Chikan

Üye
S.a kardeş benim sertifika sorunum var ve yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum bir türlü yapamadım bu konu hakkındada çok sinirim bozuldu. .ben opda adlı siteden sertifika falan alamamadım bana yardımcı olursan çok ama çok minnettar olurum sana. Tel Nom:05388116172 IMEI:352914022097378

junor06

Üye
arkadaşlar tan 64 saattir uğraşıyodum şu lanet n85 i hacklemek için şimdi 3 dk da sonunda hallettim allah razı olsun arkadaşımıza çok kolay bi yöntem bulmuş çok saol sertifika konusuna değinirsek obda çin sitesinden 1 günde sertifika alabiliyosunuz ben denedim gerçektende oldu heloox programınıda kabul etmiyodu tel hemen opda sitesinden online sertifika alarak indirip yukledim tele oldu bu kadar kolaymışş tabi uzun bi araştırmadan sonra arkadaşımızın sayesinde şimdi keyifle kullana biliyorum telimi gelsin şimdi n gage oyunlar :))

beachboy_vily

beachboy_vily

Üye
teşekkürler gerçekten hackledim.n95 v31 0017

blue1910

blue1910

Üye
Benim telefon N96 5dk oldu hala installing rootCerts... diyo bekliyorum inşallah olur :) dedim ama olmuyor yarım saaat oldu hala aynı yazı sürekli duruyo iptal diyorum tekrar açıyorum yine aynı şey oluyo napıcaz üstadım . Telefon sürümü 30.033

--------------- Ekleme ---------------

Bu sefer oldu üstadım teşekkür ederim :oke:. N96 en son yazılım 30.033 hacklenmiştir. Yapılamıyo diyen bana msj atsın anlatırım zor oldu ama oldu yani :)

Üst Alt