N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

sedat8

sedat8

Üye
!!! arkadaşlar n95 v 35.0.002 hacklendi... çok ama çok teşekkürler 5 dk da telefonu hackledim artık herşeyi yükleyebiliyorum !!!

CyberStein

Arkadaşlar, ben de çok istiyorum ama bu çin sitesinin güvenilirliği konusunda kararsızım? Bu klonlama felan oluyormuş duyduğuma göre...

zakoman1

Üye
Abi benim telefonu güncelleştirmem gerekiyo diyelim güncelleştirirsem uygulamaları yüklemede bi sorun olabilir mi ?
Sorun olmaması için ne yapabilirim?

Tel : N73 v4.0747.31.0.1

sedat8

sedat8

Üye
Yok mu bir cevap veren arkadaşlar?

arkadaşlar ole bişey yok ben kendim aldım bişey olmadı hem bu zamana kadar bunu herkes aldı ole bişey olmuş olsaydı site deki o kadar kişi bizi uyarırdı...:oke:

erkut-34

Üye
arkadaşım saol helal sana

CyberStein

arkadaşlar ole bişey yok ben kendim aldım bişey olmadı hem bu zamana kadar bunu herkes aldı ole bişey olmuş olsaydı site deki o kadar kişi bizi uyarırdı...:oke:

Allah razı olsun kardeş sen de cevap vermesen bu çelişki ile hack felan yapamayacaktım. Sağolasın... =)

cimlada_laz

Üye
v .31.0.015 n 95 __-- uygulama yüklenmiyor ne yapabilirim güncelleme düşürebilirmiyim yardımm lütfen

zbahadir

Üye
!!! arkadaşlar n95 v 35.0.002 hacklendi... çok ama çok teşekkürler 5 dk da telefonu hackledim artık herşeyi yükleyebiliyorum !!!

Elimde daha önce aldığım sertifika ile hackeleme başarlı olmadı ancak opda'dan aldığım yeni sertifika ile N95 v35.0.002 hacklendi.

muratsim67

Üye
kardes ben yükledìm ama bana modo yüklensinmi diye bisey sormadi ve ben programi acince rompatcher yukleniyor diyor sonra appling patches yazisi geliyor oyle dvm ediyor sonuc .yardimlarinizi bekliyorum

kun agüero

kun agüero

Üye
benim telefonum nokia e71 muratsim67 arkadaştaki applying patches sorunun aynısı bendede var.yardım

fight28

Üye
ya bnde sertifika almıstım enilenleri yaptım programı bllututla attım teleona yükle diyom gecerli diil yada telefon ayarlarıbozuk diyo :(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

fight28

Üye
nasıl yani telefon tarihinin düzeltim ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
süresi geçmiş derse , tarihi geriye alın ..

geçerli değil diyorsa , sizin tarih ayarınız ileride kalmıştır :oke:

fight28

Üye
krdes sertifika henüz geçerli diğil süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlıs diyo ne kdr özürlüyüm yav

--------------- Ekleme ---------------

telefon 2009 da kalmıs hollex programını yükledim n-gage 1.40 da yükledim ama çok özürlü olduum icin oyun yüklemeyiyom neyse onuda ins. yükleyip oynaıcaz

ankaralama

Üye
slm arkadaslar. hack yapamayanlar hellox un lınkını verdıgım surumunu kullanmayı bı denesınler. bu surumde modo yuklemesı yok. ayrıca kurulum yaptıkyan sonra programı telefondan kaldırmanıza da gerek yok. kurulum bıttıgınde sıze hack yapıldıgnı daır ekranda uyarı verıyor. bunu gordugunuzde bılınkı telefonunuz hacklenmıstır. umarım ısınıze yarar.

İşte budur teşekkürler Flashtecker!!!

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler kardeşim gzel paylaşım

alperunal83

alperunal83

Üye
tşk

Üst Alt