N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];5932926' Alıntı:

Öncelikle cihazı alın gerisi kolay :oke: n9'un kastıgını hiç görmedim bu güne kadar sorun olursa yardımcı bulunur merak etmeyin

bu sozunu bosa cikartmak icin ugrastim 30 tane uygulama acip arka plana attim ve birbirleri arasinda gecis yaptim, takilmadi. hatta banamisin demedi :kop: actigim uygulamalar da basit seyler degil oyunlar, haritalar, opera, firefox, stellarium gibi uygulamalar, bu cihazda lumia920'nin donanimi ve 2gb ram olup 2000mah batarya olsaydi 5 yil daha kullanilirdi herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.

PriZm

PriZm

Üye

bu sozunu bosa cikartmak icin ugrastim 30 tane uygulama acip arka plana attim ve birbirleri arasinda gecis yaptim, takilmadi. hatta banamisin demedi :kop: actigim uygulamalar da basit seyler degil oyunlar, haritalar, opera, firefox, stellarium gibi uygulamalar, bu cihazda lumia920'nin donanimi ve 2gb ram olup 2000mah batarya olsaydi 5 yil daha kullanilirdi herhalde :)

Birde Nokia değerini bilip sahip çıksaydı ve yeterli düzeyde bir uygulama marketi olsaydı belkide şuanda N9 kullanıyor olurdum :zzz:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Birde Nokia değerini bilip sahip çıksaydı ve yeterli düzeyde bir uygulama marketi olsaydı belkide şuanda N9 kullanıyor olurdum :zzz:
Elop farkı işte herkes beceremez bir sistemi desteksiz bırakmayı

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
meg1ddo

meg1ddo

Üye
operadaki gmail görünümü

- - - Eklendi - - -

bu da N9 tarayıcı görünümü

pRime.

pRime.

Üye
N9 un kendi tarayıcısı ile opera mobile'ın gmail mobil görünümleri farklı, operadaki çok güzel ve kullanışlı orijinal tarayıcıda ise çok sade ve basit, acaba operadaki gmail görünümünü normal tarayıcıda görüntüleme şansımız varmı?

tarayıcı user agent'ını qtweak ile değiştirebiliyorsun. o şekilde iphone veya android gibi yapabilirsin.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tarayıcı user agent'ını qtweak ile değiştirebiliyorsun. o şekilde iphone veya android gibi yapabilirsin.
teşekkürler, geçenlerde qtweak yüzünden telefonu flashlamak zorunda kalmıştım sonra kullanmayacam dedim ama sırf bu gmail yüzünden tekrar kullanırım :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sanırım benim istediğimi anladın, qtweakla bu sorunu aşar mıyım? yani operadaki arayüzü normal tarayıcıda görüntüleyebilir miyim kesin?

pRime.

pRime.

Üye
sanırım benim istediğimi anladın, qtweakla bu sorunu aşar mıyım? yani operadaki arayüzü normal tarayıcıda görüntüleyebilir miyim kesin?
operadaki değil de android veya ios'takini kullanırsın.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5942882' Alıntı:

Videoları da açarmıyız Serdar :)
onu bilmiyorum abi kendim denemedim. hiç ihtiyaç duymadım.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler, geçenlerde qtweak yüzünden telefonu flashlamak zorunda kalmıştım sonra kullanmayacam dedim ama sırf bu gmail yüzünden tekrar kullanırım :)
çok derin modlamalara gitme bir de qtweak'teki bir özelliği açıp aynı anda aynı özelliği veren başka bir uygulama kullanıyorsan cihaz reboot loopa girer.

- - - Eklendi - - -

he bir de kesin ama kesin kurduktan sonra backup al.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yapacagımdan degil de tweak'ın hünerlerini bilmek açısından sordum ne fonksiyonlu bir uygulamaymış :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[ENGİN];5943338' Alıntı:
Yapacagımdan degil de tweak'ın hünerlerini bilmek açısından sordum ne fonksiyonlu bir uygulamaymış :D

şu tweak nedir ne işe yarar biri söyleyebilir mi? iOS tweakleri gibi mi ? :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[ENGİN];5943467' Alıntı:

Sana darıldım ben mesajima cevap vermedin :hih:

mobil maxicep'i deniyordum o sırada :D
neye cevap olarak yazdığını anlamadım ki hem sonra deneme esnasında arada gitti :D

fLuke!

fLuke!

Üye
fastern9'u denemenizi öneririm. :)

- - - Eklendi - - -

Sistem sesleri gelmiyor kullanınca :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[ENGİN];5943595' Alıntı:
neptunea konusundan bahsetmiştim.

ona cevap yazdım gelmedi mi :(