N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[ENGİN];5943626' Alıntı:

klavye'den al birsürü özelleştirme yapıyorsun say say bitmez :)

iyi iyi :D
Peki bu tweak'i yüklemenin riski ne? 5 dakikadan fazla sürer mi kurmam? :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[ENGİN];5943717' Alıntı:

eger tweak'ta bir fonksiyonu kullanıyorsan aynı özellikteki başka bir uygulama kullanman riskli olur

anlamadım :allalla:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
cakisan bir uygulama ile beraber yuklendiginde sorunlar yaratabiliyor. cihaz brick veya loop olabiliyor. kullanim klavuzu var iyice okumadan fazla ayar yapmamak gerekli.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bu arada lumia'lardaki gibi muzik ve hizmetler destekli bir pr1.4 guncellemesinden soz ediliyor.

pRime.

pRime.

Üye
bu arada lumia'lardaki gibi muzik ve hizmetler destekli bir pr1.4 guncellemesinden soz ediliyor.
güncelleme vereceklerse yazılımdaki eksikleri ve bugları temizlesinler boş boş hizmetlerle işim yok benim. ayrıca nerde okudun?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
serdar okumadim. nisan'a girdik ya 1 nisan yapayim dedim :kop2:
tabiki once kendim dustum twitterda bu sakaya :kop: :d:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
meg1ddo

meg1ddo

Üye
:kop:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[ENGİN];5944065' Alıntı:

Diyelim ki tweak'te temalar ile ilgili bir ayar yapacaksan temalarla ilgili başka bir uygulamanın yüklü olmaması gerekir

- - - Eklendi - - -

Bu arada ;)
kötü gibi gözüküyor bu :hmmm
:zzz:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
n900'deki "conky" tarzi sistem bilgilerini gosteren program var mi bildiginiz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dediginden anladıysam sistem bilgilerini gösteren uygulama diyosan magazada "sistem gözlemcisi" var ücretsiz

Seglopsi

Seglopsi

Üye
rsc monitoru diyorsan tam olarak o degil islemci hizi gibi bilgileri de gosteren bir program ariyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sanki vardı gibi hatırlıyorum ama symbianda mıydı neydi sistem bilgilerini gösteriyordu şu an kafam karıştı ?

Üst Alt