N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyiymiş bu lumia'yı ikiye katlamış :D

pRime.

pRime.

Üye
bunun için yeni konu açmak istemedim. öyle her söylenene alkışlayan şakşakçı ordusu yok bu video'da. alkışlayanlar gerçekten alkışlıyor.
[video=youtube;oU8kYwqZKgM]https://www.youtube.com/watch?v=oU8kYwqZKgM[/video]

evenstar

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak telefonuma güncelleme yaparsam mesajlar müzikler vs. gider mi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak telefonuma güncelleme yaparsam mesajlar müzikler vs. gider mi?

gitmemesi gerek, flash atinca gidiyor diye biliyorum. ama her halukarda bisey olmasin diye verilerini yedekle.

pRime.

pRime.

Üye
gitmez ancak her ihtimale karşı cihaz yedekleme yapmanızı isteyecektir. yedeklemeyi yaptıktan sonra güncelleme başlar.

evenstar

Üye
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
son 1-2 gündür telefonu kapatıp açınca hesaplardan email twitter ve facebook'a sıfırdan giriş istiyor, sanki hiç kurmamışım gibi bunları! Bide bazen telefonda bişeyler yaparken running demon... Gibi bişeyler yazıyo, o ne olabilir acaba? Bi uygulamadan mı kaynaklı acaba?

fLuke!

fLuke!

Üye
son 1-2 gündür telefonu kapatıp açınca hesaplardan email twitter ve facebook'a sıfırdan giriş istiyor, sanki hiç kurmamışım gibi bunları! Bide bazen telefonda bişeyler yaparken running demon... Gibi bişeyler yazıyo, o ne olabilir acaba? Bi uygulamadan mı kaynaklı acaba?
hmm:hmmm hesaplar komple gidiyor mu?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
evet bi keresinde de hesaplar komple gitti, skype gmail hotmail face tweet, hepsi gitti hepsine yeniden giriş yaptım, ama özellikle gmail hala inat ediyor, hatta şimdi doğru şifreyi girmeme ragmen kabul etmiyor.

qarejmaa

Üye
arkadaşlar bnde Nokia N9 alıcam bu cuma ve ilerde telefonda herhangi bir kasma olursa nasıl temizlicem temizleme modu varmış burada rastladım ama temizleme yapınca sistem kendinide temizliyomuş yani bna yardımcı olurmusunuz. ben yeni üyeyim ve konu açamıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bnde Nokia N9 alıcam bu cuma ve ilerde telefonda herhangi bir kasma olursa nasıl temizlicem temizleme modu varmış burada rastladım ama temizleme yapınca sistem kendinide temizliyomuş yani bna yardımcı olurmusunuz. ben yeni üyeyim ve konu açamıyorum
Öncelikle cihazı alın gerisi kolay :oke: n9'un kastıgını hiç görmedim bu güne kadar sorun olursa yardımcı bulunur merak etmeyin

fLuke!

fLuke!

Üye
introlu uygulamalar açılırken arkaplana atıyorum ana ekranda hafif kasma oluyor ben de. :d:

- - - Eklendi - - -

bu arada reboot loopta kaldım yine flash atıyorum :(

- - - Eklendi - - -

düzelttimm :)

qarejmaa

Üye
arkadaşlar N9 Flash yapamayı Teamdan bağlanarak öğretecek prof bi arkadaş var mı aramızda. :D öğrenelimde ne olur ne olmaz :D

fLuke!

fLuke!

Üye
arkadaşlar N9 Flash yapamayı Teamdan bağlanarak öğretecek prof bi arkadaş var mı aramızda. :D öğrenelimde ne olur ne olmaz :D

:Dabi aslında başta birazcık karışık sadece.Navifirmden gerekli dosyaları indiriyorsun sonra attığın klasöre gidip 2 dosyanın ismini bi kaç küçük komutla yazıp telefonu kapalı olarak bağlıyorsun.:)Sonra kendisi atıyor.:)

- - - Eklendi - - -

ha bide flasherı indirmen lazım :d:

qarejmaa

Üye
sen gösterebilirmisin. :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
N9 un kendi tarayıcısı ile opera mobile'ın gmail mobil görünümleri farklı, operadaki çok güzel ve kullanışlı orijinal tarayıcıda ise çok sade ve basit, acaba operadaki gmail görünümünü normal tarayıcıda görüntüleme şansımız varmı?

PriZm

PriZm

Üye
N9 un kendi tarayıcısı ile opera mobile'ın gmail mobil görünümleri farklı, operadaki çok güzel ve kullanışlı orijinal tarayıcıda ise çok sade ve basit, acaba operadaki gmail görünümünü normal tarayıcıda görüntüleme şansımız varmı?

User agent'i değiştirirsen olur diye düşünüyorum.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sizde nasil gmail gorunumu?

- - - Eklendi - - -

iki seçenek var mobil ve temel html

Üst Alt