arkadaşlar bir sorum olacak telefonuma güncelleme yaparsam mesajlar müzikler vs. gider mi?
gitmez ancak her ihtimale karşı cihaz yedekleme yapmanızı isteyecektir. yedeklemeyi yaptıktan sonra güncelleme başlar.arkadaşlar bir sorum olacak telefonuma güncelleme yaparsam mesajlar müzikler vs. gider mi?
hmmson 1-2 gündür telefonu kapatıp açınca hesaplardan email twitter ve facebook'a sıfırdan giriş istiyor, sanki hiç kurmamışım gibi bunları! Bide bazen telefonda bişeyler yaparken running demon... Gibi bişeyler yazıyo, o ne olabilir acaba? Bi uygulamadan mı kaynaklı acaba?
hesaplar komple gidiyor mu?Öncelikle cihazı alın gerisi kolayarkadaşlar bnde Nokia N9 alıcam bu cuma ve ilerde telefonda herhangi bir kasma olursa nasıl temizlicem temizleme modu varmış burada rastladım ama temizleme yapınca sistem kendinide temizliyomuş yani bna yardımcı olurmusunuz. ben yeni üyeyim ve konu açamıyorum
n9'un kastıgını hiç görmedim bu güne kadar sorun olursa yardımcı bulunur merak etmeyinarkadaşlar N9 Flash yapamayı Teamdan bağlanarak öğretecek prof bi arkadaş var mı aramızda.öğrenelimde ne olur ne olmaz
![]()
abi aslında başta birazcık karışık sadece.Navifirmden gerekli dosyaları indiriyorsun sonra attığın klasöre gidip 2 dosyanın ismini bi kaç küçük komutla yazıp telefonu kapalı olarak bağlıyorsun.
Sonra kendisi atıyor.

N9 un kendi tarayıcısı ile opera mobile'ın gmail mobil görünümleri farklı, operadaki çok güzel ve kullanışlı orijinal tarayıcıda ise çok sade ve basit, acaba operadaki gmail görünümünü normal tarayıcıda görüntüleme şansımız varmı?