N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

fLuke!

fLuke!

Üye

boş ram miktarı değişiklik gösteriyor. bazen 300 oluyor, bazen 500 oluyor, bazen daha fazla ama n9 kullanırken ram doluyor mu diye düşünmenize gerek yok çünkü meego harmattan'ın ram kullanım mantığı symbiandan çok daha farklı şekilde işliyor. symbian'da uygulama açtıkça ram azalırken meego harmattan'da boş ram miktarı 100mb bile kalsa arka planda 30'a yakın uygulama açabilirsiniz.
Mantığı nedir?:aman2::)

- - - Eklendi - - -

Bilgilendirme için teşekkürler.

dawid

dawid

Üye
merhaba arkadslar blackbery yeni cikacak telefonu gordunuzmu ayni n9arayuzu uygulama ve acik uygulama ekrani aynen kopyalanmis ah nokia yazik
ettin meego ve n9a

Seglopsi

Seglopsi

Üye
aynen, swipe arayuzunu bosa attilar ve harcadilar.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
konu başlığı bb10 içerik n9 genel sohbet?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bb konusu neydi ki acaba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuları birleştirdim,buradan devam edilebilir. Blackberry e gelince resmen meego çakması bir sistem kilit ekranı bile meego kokuyor biraz daha geliştirilmiş harmattan a göre.. Bence şuan swipe arayüzü en güzel ubuntu kullanmış izlediğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
PriZm

PriZm

Üye
Mesajım Bulunsun :D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
alt seçenek barı= symbian belle
üst bildirim barı= symbian meego karışımı
swype arayüzü=meego
ayarlar, sistem uygulamaları= ios

alın size "özgün" sistem.

swype arayüzünü kullanıp da özgün bir şeyler yaratabilen tek yazılım ubuntu oldu.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
alt seçenek barı= symbian belle
üst bildirim barı= symbian meego karışımı
swype arayüzü=meego
ayarlar, sistem uygulamaları= ios

alın size "özgün" sistem.

swype arayüzünü kullanıp da özgün bir şeyler yaratabilen tek yazılım ubuntu oldu.
Ne güzel işte adamlar hepsini derleyip kendi adını tarihe kazımışlar:D

Bb10 un özgün hiçbir yanını gözlemlemedim hünkârım ama sen oyle düşünüyorsan saygı duyarım :)
Çok teşekkür ederim.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bb10 hakkında twitter da yazılanlar sailfish ve tizen'in illegal çocuğu olduğu yönünde. oldukça güldüm :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bisey fark ettim. N9'u 2G'de kullanmakla 3G'de kullanmak batarya bitis suresini etkilemiyor gibi. sizde de boyle midir?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bisey fark ettim. N9'u 2G'de kullanmakla 3G'de kullanmak batarya bitis suresini etkilemiyor gibi. sizde de boyle midir?

Banada öyle geliyor ama tam olarak test etmek gerekir.

pRime.

pRime.

Üye
3g bekleme süresi 2gden daha uzun bazı cihazlarda. N9 onlardan biri ve evet bir fark yok bende de.

Üst Alt