N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nereden ulaşabilrim Necati Beye ve bu flash atmak tam olarak ne oluyor?

yazılımı sıfırdan telefona yazılımı oluyor. http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1115303/mrcommandtr/necati can arkadaş bu pm atabilirsin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim yarın gece yardımcı olayım sana flash işlemi için.

Folivia

Üye
teşekkürler

fLuke!

fLuke!

Üye
Arkadaşlar bugün geliştirici modunu açtım.Performance debugging gibi bazı seçenekler var.Tam ne işe yarıyor acaba bunlar?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
0 modlar geliştiriciler için kurulması tavsiye edilmez.cihaza kalıcı hasarlar verebilirsiniz o yüzden kurmayın

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
fLuke!

fLuke!

Üye
Bir de inception'ı açıklayabilir misiniz tam ne işe yarıyor bu uygulama her modifikasyonun altından bu çıkıyor anlamadım gitti.:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

meego türkiye forumunda açıklaması varmı tam bilmiyorum bir araştır istersen

fLuke!

fLuke!

Üye
[ENGİN];5602736' Alıntı:

meego türkiye forumunda açıklaması varmı tam bilmiyorum bir araştır istersen
saol ama orda da yok.:( qtweak'ı önerir misin bu arada

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

saol ama orda da yok.:( qtweak'ı önerir misin bu arada

Öneririm fakat n9 da yeni oldugun için şimdilik fazla kurcalama derim biraz araştır neler yapabilirsin tweak ile sonra diledigin modifikasyonu yaparsın

fLuke!

fLuke!

Üye
[ENGİN];5602800' Alıntı:

Öneririm fakat n9 da yeni oldugun için şimdilik fazla kurcalama derim biraz araştır neler yapabilirsin tweak ile sonra diledigin modifikasyonu yaparsın

az önce yükledim biraz baktım qtweak'e şimdilik dokunmayayım ona.Herhangi bir mod yapmadan sildim.

fLuke!

fLuke!

Üye
inception'ı biraz araştırdım sizce yükleyeyim mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yükleyin inception cihazdaki güvenlik modülünü devre dışı burakıyor çok kurcalamazsanız zarar görmezsiniz.

fLuke!

fLuke!

Üye
N9'da boş ram miktarı ne kadar acaba? Terminalde free yazınca 890~ ve 100~ mb civarlarında iki değer çıkıyor.:d:

pRime.

pRime.

Üye
N9'da boş ram miktarı ne kadar acaba? Terminalde free yazınca 890~ ve 100~ mb civarlarında iki değer çıkıyor.:d:

boş ram miktarı değişiklik gösteriyor. bazen 300 oluyor, bazen 500 oluyor, bazen daha fazla ama n9 kullanırken ram doluyor mu diye düşünmenize gerek yok çünkü meego harmattan'ın ram kullanım mantığı symbiandan çok daha farklı şekilde işliyor. symbian'da uygulama açtıkça ram azalırken meego harmattan'da boş ram miktarı 100mb bile kalsa arka planda 30'a yakın uygulama açabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: fLuke!

Üst Alt