N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Bendeki durum da aynen bu şekilde.

PR 1.3'de camdan hissedilecek kadar ısınmaması gerekir ancak şarja takılıysa ısınıyor tabi..
ısınıyor ama çok değil. yani 1.2'ye göre çok fark var. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Şarja takılıyken kullandıgımda bende hiç ısınma olmadı nedense !

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5544612' Alıntı:
Şarja takılıyken kullandıgımda bende hiç ısınma olmadı nedense !

Hafif bir ılıklık oluyor abi ısınma sayılmaz.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Değerli N9 sahipleri bir sorunum var ben telefonun parlaklığını yapıyorum bekleme süresini 3 dakika yapıyorum ama 10 saniye sonra filan parlaklık sönüyor misal bunun için başka hangi ayarı yapmalıyım telefon hep parlak kalsın istiyorum baktığım sürece :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Genel'de bu böyle mertcan parlaklıgın artması sarjıda etkiler.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
[ENGİN];5577327' Alıntı:
Genel'de bu böyle mertcan parlaklıgın artması sarjıda etkiler.

tüm riskleri göze alıyorum abi :D vallahi telefonu parlak kullanmak çok hoşuma gidiyor diğer türlü hiç bir çekiciliği yok :D parlaklık fullken bile 1 günü rahat çıkarıyor telefon. bir de eğer bataryayı uzun süre götüren o tavsiyelere uysam misal mobil veri kapatma parlaklığı yarıya indirme kim bilir ne kadar gidecek :D keşke C7 de ki gibi bekleme süresi dolmadan parlaklığı azalmasa ya bu durum çok saçma :D ekran bir parlaklaşıyor bir soluyor :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
O sensörden kaynaklanıyor olabılır belki

MertcaN9

MertcaN9

Üye
benimde aklıma o geldi ama şimdi neden acaba ? genelde sensör algıladığı sürece ekran açık olur sonra solar :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin şarjın çok gidiyor kaşınıyorsun Mert :ehe benim o kadar gitmiyor acaba değiştirsem mi bataryayı :hmmm

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Senin şarjın çok gidiyor kaşınıyorsun Mert :ehe benim o kadar gitmiyor acaba değiştirsem mi bataryayı :hmmm

başlarda garipsedim az gelmişti C7 ye göre sonra dedim bu telefon bir gömlek daha üstün hatta daha faza normaldir diye :D Iphone si olan arkadaşım 5.dersi çıkaramıyor IPHONE 4 ile :kop: telefon güzelde ne kadar stabil bilemiyorum hani çevremde karşılaştıracağım kimse yok kimse telefonun varlığını bile bilmiyor lumia sanıyorlar :ehe bir de abi her iyi şeyin bir de kötü yanı var derler ya batarya iyi tamamda telefonda ısınma sorunu var faceye giremiyorum korkudan ekranda bile hisediyorum sıcaklığı :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

bu arada bende böyle bir avatar istiyorum ya çok şık :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

başlarda garipsedim az gelmişti C7 ye göre sonra dedim bu telefon bir gömlek daha üstün hatta daha faza normaldir diye :D Iphone si olan arkadaşım 5.dersi çıkaramıyor IPHONE 4 ile :kop: telefon güzelde ne kadar stabil bilemiyorum hani çevremde karşılaştıracağım kimse yok kimse telefonun varlığını bile bilmiyor lumia sanıyorlar :ehe bir de abi her iyi şeyin bir de kötü yanı var derler ya batarya iyi tamamda telefonda ısınma sorunu var faceye giremiyorum korkudan ekranda bile hisediyorum sıcaklığı :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

bu arada bende böyle bir avatar istiyorum ya çok şık :D

avatarıma göz dikme :nono: O bana özel ciğerim :ehe

MertcaN9

MertcaN9

Üye

avatarıma göz dikme :nono: O bana özel ciğerim :ehe

peki ciğerim :sarıl:
:kop: ama banada böyle ucundan azıcık siyahından olsaydı olmazmıydı :bilmm

- - - Eklendi - - -

bu konuda ne kadar durgun kendi özel yuvamızda sohbet etme şansızmı var sonuna kadar kullanalım yani :D

- - - Eklendi - - -

vay be eskiden bu cihaz için gözüme uyku girmezdi şimdi ise hata arar oldum peh insan oğlu işte.

- - - Eklendi - - -

hata aramıyorum da ısınıyor telefon işte şizofren gibi yanlış konuşmama neden oluyor sevgilim. çok seviyorum ama telefonumu ya bir tane o :D gerçi çok var ama olsun benim için bir tane :sarıl:

fLuke!

fLuke!

Üye
Mağazada indir butonu çalışmıyor.Ne yapmalıyım?:D

fLuke!

fLuke!

Üye
[ENGİN];5597277' Alıntı:

herhangi bir hata mesajı alıyormusun peki

yok şuan şarjda tel açınca bi daha deneyeceğim hata mesajı yok indire basıyorum sadece basıyo.:D

Folivia

Üye
Merhaba ben yaklaşık 3 ay önce Nokia N9 aldım.Başlangıçta bi problem yoktu kulaklıkla müzik dinliyordum sonra nolduysa bi gün kulaklığı taktım çalan müzik birden durdu ve çalmamaya başladı kulaklığı takıyorum müzik ve videolar ilerlemiyor donuyor 3-4 kulaklıkla denedim sonuç alamayınca servise verdim 2 hafta sonra yapıldı dendi aldım yine aynı. Müzik ve videolar kulaklıgı takınca donuyor.Tekrar servise vermek istemiyorum başka yoldan bi çözüm varmıdır şimdiden tşk.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

yok şuan şarjda tel açınca bi daha deneyeceğim hata mesajı yok indire basıyorum sadece basıyo.:D

Şarjdayken mi yapıyor bunu yine tekrar ederse ayarları sıfırlayıp birde öyle dene

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Merhaba ben yaklaşık 3 ay önce Nokia N9 aldım.Başlangıçta bi problem yoktu kulaklıkla müzik dinliyordum sonra nolduysa bi gün kulaklığı taktım çalan müzik birden durdu ve çalmamaya başladı kulaklığı takıyorum müzik ve videolar ilerlemiyor donuyor 3-4 kulaklıkla denedim sonuç alamayınca servise verdim 2 hafta sonra yapıldı dendi aldım yine aynı. Müzik ve videolar kulaklıgı takınca donuyor.Tekrar servise vermek istemiyorum başka yoldan bi çözüm varmıdır şimdiden tşk.

telefona flash atmak sorunu çözebilir necati abiye danış bir.

fLuke!

fLuke!

Üye
tmm sorun çözüldü:)

Üst Alt