N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
valla benim ki de böyle sade ben de merak ediyorum millet ne yüklüyor diye :D Serdar koysun da gör :ehe

abi bir video vardı bulsam koyarım adam aşağı bir kaydırdı rahat 2 sütün ilerledi abartmıyorum abi cidden ya dedim tüm marketi cihaza toplamış herhalde :kop:

- - - Eklendi - - -

necati abi şu diğer konuda resim paylaşmışsın ya orada bataryanın yanında da yüzde kaç olduğunu gösteriyor onu nasıl yapıyoruz abi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tweakle yapılıyor kardeşim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok yok onu hiç kurma o adamı deli ediyor kardeşim paranoyak ediyor insanı :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
eller yukarıı :polis: tamam kurmadım kurmadım tutuklamayın beni :d:

pis uygulama hıh pis nanik nanik pis ööö o
:dover::gun1::bottom:

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5520535' Alıntı:

Bak sonra batarya az gösteriyor deme :D

resim geliyor mu abi :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne resmi?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
[ENGİN];5520681' Alıntı:

tamam abi atmışsın diğer konuda ki resim olayından bahsediyordum ekran görüntüsü :D

pRime.

pRime.

Üye
valla benim ki de böyle sade ben de merak ediyorum millet ne yüklüyor diye :D Serdar koysun da gör :ehe
benim cihazı flashladım gitti o uygulamaların hepsi. ekran görüntüsünü de yedekleyemedim onlar da gitti malesef.

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5520806' Alıntı:

Saglık olsun kardeşim tekrar yüklersin

valla o kadar çok şey vardı ki yüklemeye üşeniyorum abi :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5521333' Alıntı:

seninkiler kadar olmasa'da benimkiler'de silindi flash atınca birden yüklenme cihaza yavaş yavaş yükle :ehe
aynen abi aklıma geldikçe yükleme yapıyorum. :D

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5521473' Alıntı:

aynen öyle bu arada benim ekran alıntılarının galerıde görünmemesi sorununu çözdük Mert'le :D
ben sana mesaj atmayı unutmuşum abi sorunu nasıl çözdünüz gallery fix ile mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

ben sana mesaj atmayı unutmuşum abi sorunu nasıl çözdünüz gallery fix ile mi?

önemli degil kardeşim düşünmen yeter.Evet gallerybugx diye küçük bir uygulama yükledim sonra terminal üzerinden root olmadan gallerybugx yazıp enter'ladım no problem :D

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5521551' Alıntı:

önemli degil kardeşim düşünmen yeter.Evet gallerybugx diye küçük bir uygulama yükledim sonra terminal üzerinden root olmadan gallerybugx yazıp enter'ladım no problem :D
işe yaradığına sevindim abi.

eminN9

Üye
Ben de N9 kullaniciyim ve bir şey sormak isityorum bu nit droid icin flash nadil atcaz meego turkiyede 2 adet flashlama anlatmislar ben hangisini kullanacam. onlarada sordum yanit alamadim bir yardim ederseniz memnun olurum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nitdroid için open kernel flashlamanız lazım o da meegoturkiyedeki dökümanda anlatılıyor :)

Üst Alt