MertcaN9
Üye
[ENGİN];5480146' Alıntı:
sorunu çözdüm
bir şey soracağım nokia suite de şimdi yüklü uygulamalar listesi filan gözükmüyor cihaz uygulamalar listesini desteklemiyor mu ne öyle bişi diyor normal mi bu herkes de var mı bu sorun
[ENGİN];5480146' Alıntı:
bir şey soracağım nokia suite de şimdi yüklü uygulamalar listesi filan gözükmüyor cihaz uygulamalar listesini desteklemiyor mu ne öyle bişi diyor normal mi bu herkes de var mı bu sorun
nokia suite'i kullanmanın bir anlamı yok artık. çünkü güncelleme olayı falan n9 için bitti. benim önerim cihazı depolama modunda nokia suite'siz kullanın.
yok o zamanda jolla kendi server'larını yapar dimi 
nokia ile bağlantılı iş yapacaklarını sanmam abi artık.[ENGİN];5480501' Alıntı:
belki jolla molla bir güncelleme gönderir Serdaryok o zamanda jolla kendi server'larını yapar dimi
![]()

nokia ile bağlantılı iş yapacaklarını sanmam abi artık.![]()
[ENGİN];5480501' Alıntı:
belki jolla molla bir güncelleme gönderir Serdaryok o zamanda jolla kendi server'larını yapar dimi
![]()

zaten sistem mükemmel jolla ekibide bişeyler eklerse üstüne tadından yenmez valla
jolla N9 a flashlanacak şekilde yaparsa eğer işletim sistemini,bir çok N9 kullanıcısının bir sonraki telefonu Jolla markası taşır abi![]()

[ENGİN];5481968' Alıntı:zaten sistem mükemmel jolla ekibide bişeyler eklerse üstüne tadından yenmez valla![]()
göreceğiz bakalımayarlar>uygulamalar>yüklemeler e gir kardeşim mağaza dışı kaynaklara izin ver de yeterli istediğini kurarsın![]()
burda ki sohbet öldü mü ya abilerimapenkv ile ilgili gelişme var mı ? bir de apenkv cihazda kasma filan yapar diye yüklemeye korkuyorum açıkcası stabilliği seven biriyim de
![]()
cihaza flash attığım için bendeki apkenv de gitti. o kadar uğraşıp kurmuştum tekrar aynı işlemleri yapmaya üşeniyorum ama cihazı kastıran bir şey değil buna emin olabilirsin.
5 oyun var. star wars hariç tüm angry birds serisi çalışıyor. bir de fruit ninja. ama belirli sürümler var çalışan onları bulman lazım. bende space ve fruit ninja istediğim için onlar mevcut.hım anladım abi saol acaba başlasam mı uğraşmaya bilmiyorum ki daha 2 oyun var dimi abi
sanırım çok cimri davrnamışım izlediğim videolarda aşağı bir kaydırıyor ohoo kaç tane program uygulama varsa artık
benim cihazdan istediklerim sadece bu kadarı ALLAHA çok şükür bunların hepsi mevcut whatsupp facebook ve twitter uygulamaları birazda oyun oh işte N9 bunu sağlıyor
bir de yerden yere vururlar hıh