N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok benim o kadar çabam yok bu bölümde pc olmadıgı için paylaşım'da yapamıyorum maalesef hazıra konar gibi oluyorum :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
estağfurullah abi,paylaşmak istediğin şeyler olursa yolla hazırlarım ben :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
inşallah kardeşim bakalım

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar terminalde hiçbir şey yapamıyorum. permission denied in çözümü nedir bilen biri varsa lütfen söylesin.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar terminalde hiçbir şey yapamıyorum. permission denied in çözümü nedir bilen biri varsa lütfen söylesin.

hiçbişey yapamıyorum derken? Mesela apt-get update yazın bakalım hata alacak mısınız?

pRime.

pRime.

Üye

hiçbişey yapamıyorum derken? Mesela apt-get update yazın bakalım hata alacak mısınız?
onun için root olması gerekiyor.

dostum yapmaya çalıştığın işlemlerden önce devel-su yazıp rootme şifresini yazıp tekrar dene.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

onun için root olması gerekiyor.

dostum yapmaya çalıştığın işlemlerden önce devel-su yazıp rootme şifresini yazıp tekrar dene.

öyle yaptığı halde olmuyormuş zaten Serdar,bu arada müsaitsen özel mesaj atar mısın ufak bişey sormam lazım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N9 alacaklara müjde istanbulbilişimde N9 16 gb versiyonu 969 TL den satılıyor alacaklar kaçırmamalı :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uuu iyi fiyatmış n9'um olmasaydı alırdım yahu :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok iyi fiyat abi :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gerçi bu beleş ama almak isteyenlere uygun görünüyor 64 lük kaça acaba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
64 lük bimeksde indirimdeydi ama bitti mi bitmedi mi bilmiyorum abi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah

msolmaz27

Üye
arkadaşlar n9 um var usb kablosu ile pcye bağladığım zaman telefon usb ile bağlandığı uyarısını veriyo ancak bilgisayarda hiçbir hareketlilik olmuyo gitar sesi bile çalmıyo ve pc ile telefona bağlanıp dosya alma verme flash gibi şeyleri yapamıyorum telefonu hiç görmüyo çok bilgisayarda denedim hep aynı sonuç oluyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler..

devel-su

Üye
Depolama modunu seçtiğiniz halde mi gözükmüyor?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb'yi takınca cıhaz ekranına sekme açılır ordan seçip denediniz mi çünkü usb takıldıgında otomatikmen şarj moduna geçer

MertcaN9

MertcaN9

Üye
usb takınca seçenek geldi depolama ve şenk. ben diğerini seçtim bilgisayardan uyarı geldi sahtekarlık vs.. aygıt sürücü yazılımı yüklenemedi dedi altta da ne yapacağım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Üst Alt