n8'i gözümüzde en iyi telefon sanarak bence.....

Sponsorlu Bağlantılar

klavyefall

Üye
N8 im var mutluyum alamıyosun diye kıskanma :D

mustafa

mustafa

Üye
ney mükemmel ki şu hayatta her şeyin bir eksiği illaki olmak zorunda. sahip olduğumuzun değerini bilmek bence en iyisi.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya özgür abide bırakırsa forumu tadı kalmaz buranın bende çekip giderim kimseye zaten laf anlatamıyoruz adama diyorum ki gsmarena inceleme yapmış çekmiş fotoları fişan birinci N8 filan seçmiş hala diyoki kağıt üzerinde öyle diyor yaw arkadaşım incelemiş kağıt üzerinde değil hala ısrar ediyor bende diyorum ki burda kimse nokiadan para almıyor bunun farkına varın lütfen ve bence kazık yiyen geliyo egosunu tatmin etmeye çalışıyo neden mi N8 bin tl diğer rakipleri 1400-1500den başlıyo bunu anlayamıyorlar ve gogolag yazmış ram yetersiz işlemci yetersiz sen donanım hızlandırmayı duydun mu duyduysan sadece symbian3 te bu özellik var ve donanım hızlandırma nedir bilmeyen varsa sistemin ekran karından yardı almasıdır ve N8 de mobil cihazlardaki en iyi gpu vardır haydi hodri meydan daha iyisi varsa söyleyin görelim boşuna yok işlemci yok ram demeyin

ThebLue16

ThebLue16

Üye
aynen sana katılıyorum kardeşim haklısın

webplayer

webplayer

Üye
Arkadaşa huyuna giderek cevap yazdım, dostça bir üslup kullandım ancak anlaşmaya yanaşmadı bile. Senin amacın belli arkadaşım.
Ayrıca konuya cevap yazmak bile gereksiz bence çünkü hiçbirimiz N8 dünyanın en iyi cep telefonudur demiyoruz, N8 mükemmeldir demiyoruz, sadece N8 bizim tercihimizdir ve benim kişisel tercihlerimi de gogolag'ın sorgulamaya asla hakkı yoktur.
Ve gogolag arkadaşım, param olmadığı için N8 aldım demişsin ancak kendinle çelişiyorsun. N8'den daha iyi olan 10 telefonu yazdığın listede Samsung Wawe ve HTC Desire da var. Madem daha iyi olduğunu düşünüyordun ve paran sadece N8'e yetiyordu, N8'den daha düşük bir fiyata sahip Samsung Wawe'i ya da N8 ile neredeyse aynı fiyata sahip olan HTC Desire'ı alıp mutlu olabilir, burada da gereksiz tartışmalar yaratmayabilirdin...

nidforspid

nidforspid

Üye
ya özgür abide bırakırsa forumu tadı kalmaz buranın bende çekip giderim kimseye zaten laf anlatamıyoruz adama diyorum ki gsmarena inceleme yapmış çekmiş fotoları fişan birinci N8 filan seçmiş hala diyoki kağıt üzerinde öyle diyor yaw arkadaşım incelemiş kağıt üzerinde değil hala ısrar ediyor bende diyorum ki burda kimse nokiadan para almıyor bunun farkına varın lütfen ve bence kazık yiyen geliyo egosunu tatmin etmeye çalışıyo neden mi N8 bin tl diğer rakipleri 1400-1500den başlıyo bunu anlayamıyorlar ve gogolag yazmış ram yetersiz işlemci yetersiz sen donanım hızlandırmayı duydun mu duyduysan sadece symbian3 te bu özellik var ve donanım hızlandırma nedir bilmeyen varsa sistemin ekran karından yardı almasıdır ve N8 de mobil cihazlardaki en iyi gpu vardır haydi hodri meydan daha iyisi varsa söyleyin görelim boşuna yok işlemci yok ram demeyin

kardeşim n8 ideki gpu nun en iyi old oyun firmaları daha iyi biliyor peki neden o zmaan symbianda 300 400 mblık oyunlar yok,neden diğer işl sistemleriyle aynı muamele symbina yapılmıyo çünkü nokia symbianı öldürdü, n8 de bunun kanıtıdır!

Uruloki

Uruloki

Üye
doğru öldürdü o zaman c6-01 c7 e7 x7 ne oluyo ve devamı geliyor ve oyunun kalitesini boyutuyla ölçemezsin her işletim sisteminin kodlama sistemi farklıdır daha az kod gerektirebilir

ThebLue16

ThebLue16

Üye
myahkiznak arkadaşım adamlar daha yeni yeni .sis e çeviriyolar oyunları daha dün the settlers çıktı yavaş yavaş 300-400 mb oyunlarda çıkar rahat ol sen

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşım sen al iphone'u kullan sonra gel burda ağlamaya başla yok şu şöyle yok bu böyle diye.. Yok şunu yapamıyorum yok bunu yapmıyor diye :D

vito andolini

vito andolini

Üye
kendi görüşü karışmayın kendi yağında kavrulsun

webplayer

webplayer

Üye
Tartışmanın faydalarından bahseden, tartışma çıkarma amacında olduğunu belirten gogolag artık yazılan mesajlara cevap yazmıyor. Seçtiği bir iki mesaja ancak cevap yazabiliyor. Tartışma yetisini mi kaybetti, yoruldu mu, haksızlığı kabullendi mi acaba nedeni merak konusu :)

mavrick

mavrick

Üye
ooooo curcunayı kaçırmışım püfff beee:muha:

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
Tartışmanın faydalarından bahseden, tartışma çıkarma amacında olduğunu belirten gogolag artık yazılan mesajlara cevap yazmıyor. Seçtiği bir iki mesaja ancak cevap yazabiliyor. Tartışma yetisini mi kaybetti, yoruldu mu, haksızlığı kabullendi mi acaba nedeni merak konusu :)

arkadaşım bu hafta 4 gün antrenmandaydım sıcak suda sauna gibi yerde yüzmek cehennem azabı gibi ve bugün yataktan zor kalktım. beynim durmuş vaziyette. düşünecek halim yok... sen kazandın tebrik ederim

webplayer

webplayer

Üye
arkadaşım bu hafta 4 gün antrenmandaydım sıcak suda sauna gibi yerde yüzmek cehennem azabı gibi ve bugün yataktan zor kalktım. beynim durmuş vaziyette. düşünecek halim yok... sen kazandın tebrik ederim

Kazanmak gibi bir amacım yok. İnsanlara yararı olmayan işler peşinde koşma yeter...

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nedir bu N8 tartışması arkadaşlar? farklı konularda birbirimize hakaret boyutuna varan tartışmalar yapıyoruz, lütfen hakaret boyutunu aşan ifadeler kullanmayalım..

Uruloki

Uruloki

Üye
nadir abii hazır burdayken bişe sorucam opda çökmüş başka sertifika veren site var mı yada eski sertifikzmı nasıl bulucam 2. hiç qt bilgin var mı

orcusss

orcusss

Üye
iphone 4
google nexus s
galaxy s
n900
htc desire hd
htc desire
hyc desire z
sony xperia 10
iphone 3gs
samsung wave

sen bu telefonları hiç duymadın mı arkadaşım daha da var ben 10 tane yazdım

zaten iphone 4 e daha iyi diyen bi yorumcudan doğru telefon hangisi yorumu dinlemek saçma olur....
oyüzden seni daha iyi telefonlarınla başbaşa bırakmakta fayda war yoksa bilgi kirliliği yüzünden insanlar yanlış şeyler düşünecek...
bide listenin başına koymuş,listenin başına koymuşken bide bluetooth koysaymış keşke iphone4 e

Üst Alt