ya özgür abide bırakırsa forumu tadı kalmaz buranın bende çekip giderim kimseye zaten laf anlatamıyoruz adama diyorum ki gsmarena inceleme yapmış çekmiş fotoları fişan birinci N8 filan seçmiş hala diyoki kağıt üzerinde öyle diyor yaw arkadaşım incelemiş kağıt üzerinde değil hala ısrar ediyor bende diyorum ki burda kimse nokiadan para almıyor bunun farkına varın lütfen ve bence kazık yiyen geliyo egosunu tatmin etmeye çalışıyo neden mi N8 bin tl diğer rakipleri 1400-1500den başlıyo bunu anlayamıyorlar ve gogolag yazmış ram yetersiz işlemci yetersiz sen donanım hızlandırmayı duydun mu duyduysan sadece symbian3 te bu özellik var ve donanım hızlandırma nedir bilmeyen varsa sistemin ekran karından yardı almasıdır ve N8 de mobil cihazlardaki en iyi gpu vardır haydi hodri meydan daha iyisi varsa söyleyin görelim boşuna yok işlemci yok ram demeyin
kendi görüşü karışmayın kendi yağında kavrulsun

çok komiksin ya![]()
Tartışmanın faydalarından bahseden, tartışma çıkarma amacında olduğunu belirten gogolag artık yazılan mesajlara cevap yazmıyor. Seçtiği bir iki mesaja ancak cevap yazabiliyor. Tartışma yetisini mi kaybetti, yoruldu mu, haksızlığı kabullendi mi acaba nedeni merak konusu![]()
arkadaşım bu hafta 4 gün antrenmandaydım sıcak suda sauna gibi yerde yüzmek cehennem azabı gibi ve bugün yataktan zor kalktım. beynim durmuş vaziyette. düşünecek halim yok... sen kazandın tebrik ederim
Kazanmak gibi bir amacım yok. İnsanlara yararı olmayan işler peşinde koşma yeter...
iphone 4
google nexus s
galaxy s
n900
htc desire hd
htc desire
hyc desire z
sony xperia 10
iphone 3gs
samsung wave
sen bu telefonları hiç duymadın mı arkadaşım daha da var ben 10 tane yazdım