n8'i gözümüzde en iyi telefon sanarak bence.....

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
o foto sensin yani cix gogolag

vito andolini

vito andolini

Üye
hayır 10 sene istanbulda yaşadım istediim zaman geliyorum

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
ben de gogolag dan özr dilerim bu yöne çektiim için ama başkalarını ezmeye çalışınca içgüdüsel olarak gelişti fakat hatırlatma cerrahpaşa tıp 556 sakin ol yani

sen 371'i hesapla şimdiki puana göre bence bunları konuşmadan....

Uruloki

Uruloki

Üye
ulan ben konuyu dağıtayım diyorum siz hala yok şunu yaptım yok pişmansın konusundasınız

vito andolini

vito andolini

Üye
gocaman kıyaslamaya bakarsan zaten kazıı yemişin bide millete n8 kazıından bahsediyon benim puanım 563 elek elektronik tuttu

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
webplayer

webplayer

Üye
Ya bırakın şu üniversite muhabbetini ne gerek var konuyla hiçbir alakası yok, güç bela n8 tartışmasını bitirdik şimdi üniversite tartışması mı başlayacak forumda...

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
o foto sensin yani cix gogolag

istersen sana bütün fotolarımı göndereyim canım kardeşim.......:) hatta adımı soyadımı söyliyim sana googledan arat baya bi fotom var.......:)

vito andolini

vito andolini

Üye
oha ne yıldızısın sen saa film ayarliim ben;)

Uruloki

Uruloki

Üye
milli takım mı yoksa sırf itü mü yaz bakalım adımı

erkara_64

arkadaşlar şahsi düşüncelerinizi msn-fring-skype-vs.üzerinden yapabilirsiniz..burası tc nüfus müdürlüğü değildir:)

Uruloki

Uruloki

Üye
orası öyle erkara ama görüyon işte durumu

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
oha ne yıldızısın sen saa film ayarliim ben;)

yok kardeşim sen karakter gelişimini tamamlayamamış artist bozuntularından sanma beni..... sporcuyum ve itüde okuyorum bunlar benim tüm egolarımı dolduruor zaten... sen de yönetmenlik falan var galiba::)))

vito andolini

vito andolini

Üye
yok öle bişe bide şöle bi durum var karakter gelişimini tamamlayan kişi zaten ölmüştür

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
yok öle bişe bide şöle bi durum var karakter gelişimini tamamlayan kişi zaten ölmüştür

haklısın bu konuda o kadar dikkatli kurmamışım cümleyi......... sen gerçekten hangi bölümdendin odtümü cerrahpaşa mı hala söylemedin

erkara_64

arkadaşlar şahsi görüşlerinizi paylaşabileceğiniz yerleri söylemiştim sanki...illaki konuya kilit mi vurduralım yani..lütfen tadında bırakınız...

vito andolini

vito andolini

Üye
odtüyü 1 e yazdım 2 ye cerrahpaşa yzdım çat diye 1 tuttu ben deniz olmayan yerde yaşayamam diyodum ama sevdim burayı 6 ayda

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
odtüyü 1 e yazdım 2 ye cerrahpaşa yzdım çat diye 1 tuttu ben deniz olmayan yerde yaşayamam diyodum ama sevdim burayı 6 ay

ilk senenin tadını çıkar sen.... sonra adamı pişman ediyolar 2. ve 3. yıllarda ama 4. yıl geldiğinde hüzünleniyosun benim gibi..... ama küçük de olsa 1 sene daha uzatma gibi ihtimalim de var..... bakalım artık.....

vito andolini

vito andolini

Üye
kral zaten hayatımın hayali liverpoolda ev ve kombine almak;)

pRime.

pRime.

Üye
arthur'cuğum az daha açıklama eklesen keşke açtım siteyide nerden üye olucaz başka seçenekler var da

Dostum ben cepten giriyorum kusura bakma. Genelde opda yı kullandığım için Symbian signed hep alternatif oldu benim için. Yani kullanma fırsatım olmadı. Ama sitenin s60v3 v5 sistem modifikasyon bölümünde bununla ilgili konular olcaktı sanırım. Oraya bir bakarsan aradığın yanıtı bulabilirsin umarım. :)

Üst Alt