mustafaozman
Üye
N8 kullanmanın dayanılmaz hafifliği
Arkadaşlar hemen hemen hergün forum bölümüne girip sizlerin sorunlarını o sorunlara getirilen çözümlere bakıyorum.Bununla beraber bir N8 kullanıcısı olarak özellikle aynı telefonu kullanan arkadaşların bazı sorunlarını üzülerek okuyorum çünkü ben telefonumun birçok özelliğinden çok memmunum,tabiki eksik olan yönleri de var ama inancım odurki yeni güncellemelerle bunlarda giderilecek.Mesela ben bol dizi ve film izleyen biri olarak N8 den son derece memnunum,internette gezinirken flash desteğinin olmasından son derece memnunum,flash bellek bağlanmasından çok memnunum gel gelelim beni üzen tek şey ovinin uygulama sayısı. Geçenlerde facebookun nokia Türkiye sayfasında oviden indirilen uygulamalardan bahsediyordu bende apple store da 300000 android işletim sisteminde 200000 uygulama olduğunu ve ovininkini merak ettiğimi söyledim onlarda bana cevaben 18000 dedi fakat bırakın aradaki sayı farkını doğru dürüst kullanılabilecek uygulamaları bile yok inşallah bunada çözüm bulacaklardır...Herneyse diyeceğim o ki N8 donanımsal özellikleri ile mükemmel yazılımsal eksiklikleri güncellemelerle giderilecektir ama şu da gerçek ki teknoloji bu asla sonu yok ben derim ki N8 alın ve keyfini sürün...İyi forumlar