n8'i gözümüzde en iyi telefon sanarak bence.....

Sponsorlu Bağlantılar

erkara_64

5800 ekranını n8 ekranından üstün tutan insanlar ne dövüşülür ne kavga edilir..tft amoledden üstünse amoled de süper amoledden üstündür..bu arkadaşın deyimiyle böyle galiba:)

Melih Burak

Melih Burak

Üye
İlle birşey çıkması için sabaha kadar bütün özelliklerini saycaksınız herhalde :)

venusutarit

venusutarit

Üye
ben biliyorum 5800la n8 ekranı arasındaki farkı anlatmak istediğim o değildi. o yüzden farkları yazabilirsin ben d hepsine katılırım haklısındır. ama benim b ahsettiğim fark olması gerekn şu çözünürlük..... ve amoled kullanan bir telefon daha var i8910 hd . n8 ile arasında inanılmaz keskinlik farkı var...... amoled hissi hiç uyandırmadı bende n8..... zaten bu konunun en önemsiz tarafı bu . konumuzun sadece küçük bir parçası..... bence biz asıl konuya yoğunlaşalım ben en can alıcı özelliklerden bahsettim mesela onlaa cevap yazalım........
12 Mp Carl Zeiss
Xenon flas
Otg
Bu farklar beni cezbetti açıkçası alırken
Ama dediğim gibi Hd2 amoled ve gorilla olsaydı şuan bile onu alırdım. Burada öncelik insanların ihtiyaçlarında yatıyor sırf Uzak masa üstü yapabilmek ve Ofis belgelerini düzenleyebilmek için N8 in yukarıda yazdığım özelliklerinden vazgeçebilirdim

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada i8910 hd de işimi görmezdi

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
[ı][sıze=3]bizim milletin bir huyu var elin adamı yapar bizimkilerde bakar, artık bu söz elin adamı yapar bizimkilerde dövüşür oluyor anlaşılan..[/sıze][/ı]

[ı].. +1[/ı]

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekranını n8 ekranından üstün tutan insanlar ne dövüşülür ne kavga edilir..tft amoledden üstünse amoled de süper amoledden üstündür..bu arkadaşın deyimiyle böyle galiba:)

gerçekten anladığın ve yaptığın çıkarıma bak benim hangi sözümden bunu çıkardın çok merak ettim. site yöneticisi lütfen bu tür saygısızca yazıları silin. ben tartışma forumunda bu kadar saygısızlık görmedim...

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar ben de n8 kullanıcısıyım. fakat forumda o kadar amacı aştık ki artık teknolojiden beklentilerimizi sonlandırmış gibiyiz. n8i gözümüzde çok büyütüyoruz. ama şunu farkettim ki sanki herkes bu kadarıyla yetinmiş gibi. n8'in gerçek anlamda o kadar çok eksiği var. ve şunu bilelim ki asla şuan dünyanın en iyi telefonu değil. sadece kamera önemli değildir. n8 günümüz koşullarında üretilebilen en harika cihaz değil. önünde en az 10 telefon var. tamam o telefonlar çok pahalı n8e göre ama forumda öyle bir hava yaratıldı ki n8 dünyanın bir numaralı telefonu gibi asla değil. biz bu foruma eksikleri tartışmak için giriyoruz . n8 çok güzel en iyisi demek için değil......
arkadaşım düşüncelerine saygı duyarım ama dikkat! asla hak vermem . yani bu telefon alma işi insanların istekleri doğrultusunda karar verdikleri bir olay ve senin kendine göre olan bazı yorumlarınla insanların beyinlerinde soru işaretleri bırakmaya hakkın yok ve eğer herhangi bir pişmanlığın varsada lütfen N8 cihazını sat ve çok iyi diyebileceğin bir cihaz al.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya dostum gogolag ben sende nedense N8i kötüleme amacı varmış gibi seziyoru adam demiş dört dörtlük tel yapmayı bilmiyorlar mı diye ee tabi ki hepsi biliyor mesela neden portre modunda q klavye yok diyo çoğu kişi ama kapasitif ekranda yemiyo o mesela operanın klavyesiyle bi dene anlarsın yani adamların bi bildiği var ki yapıyo orda saydığın tüm markalardan çok daha önce nokia telefon üretiyordu ve çoğundan önce kuruldu(teknolojik bakımdan nokia aslında 1890larsan beri lastik üretir) adam işinin ehli sen bir nokianın finlandiya merkezini gör nasık bi yer ne yapıyorlar o zaman dersin ki he tamam doğruur bu iş ve sensör problemi demiş biri ya arkadaş iphone 4 kullanmıyon ki nerde gördün ya ben hiç rastlamadım ve kullandığınızun telefon olduğunu bilin ona göre konuşun hız konusundaysa sadece symbian açık platform olduğu için kalıyor o kadar ios kapalı sistem android ne kadar açık desenizde belli başlı kişişer tarafından geliştrliyor dikkat edelim lütfen ve hiçbir zaman kasma yapmadı telefon sadece reset attı 4 aydırda kullanıyorum yani dediğiniz(yada salladığınız gibi) yavaş değil

webplayer

webplayer

Üye
htc hd2 yazmadım onun üzerinden 2 yıl geçti bunlar daha önce geliyor . telefonda ilk üç can alıcı özelliği yazalım hanginiz için usb otg , hdmi çıkış gelir. 1)işletim sistemi 2)işlemci 3) ram 4)ekran teknolojisi ve çözünürlük 5)arayüz. 6) işe yarayan uygulamalar......

bunların hangisinde n8 ilk 10 telefona girebilir? hdmi çıkış , usb otg için kimse almaz telefon. benim için n8in amoled ekranının 5800'ın tft lcdsinden bir fark yok. boyutu daha büyük ama çözünürlük aynı. ve yukarıda yazdığım 10 telefon içinde çözünürlük/ekran alanı olarak en düşük tel n8. neden bu böyle.... şimdi şunu belirteyim ki ben n8i 2 yıl kullanacağım. ama param ona yettiği için n8 aldım. 200-300 daha olsa yukarıdakilerden birini alırdım (wave hariç). işin açıkçası gerçekçi olalım. n8 güzel telefon ama ondan daha güzel çok telefon var. içinizden hanginiz n73 kötü telefondu diyebilir kimse. ama n73ten çok daha güzel telefonlar vardı o dönem. anlatacağım bu.....

Arkadaşım N8 her yönüyle mükkemmel bir telefon değil, haklısın. Ayrıca Nokia'ya mail atarak eksikleri belirtmen de duyarlı bir kullanıcı olduğunu gösterir bunun için de tebrik ediyorum seni.
Ancak telefon alınırken ihtiyaç performans ve fiyata bakılır. N8 benim ihtiyaçlarımı karşılar nitelikte bir telefon, ve fiyatı da rakiplerinden uygun. Bu yüzden N8'i seçtim. Yıllardır Nokia kullanıyorum bunun da etkisi var ve fotoğraf ve video üzerine ilgim büyük olduğu için de N8 benim için iyi bir seçim oldu. N8'in tabiki eksik yanları var, ancak bunun yanında artıları da var. hdmi, usb otg vs. vs. Tamam ayrıntı belki ama sonuçta N8'in artısıdır bunlar. Telefonu ilah yapmak doğru değil haklısın. Ancak yerden yere vurmanın, sürekli eleştirmenin de bir manası yok bence. Eksiklerini belirtelim tabiki, kendi aramızda eksiklerini tartışalım ancak sen biraz daha yıkıcı eleştiriye kaçıyorsun. Yapıcı eleştiri yapalım. Telefonu sürekli kötüleyerek bir süre sonra neden aldık bunu demeyelim. Sonuçta alan insanların çoğu memnun telefondan, ihtiyaçlarını karşılıyor. Eksikleri de yapıcı eleştirilerle kendi aramızda tartışıp gerekli olduğunda Nokia'ya bildirerek kapatma yoluna gidebiliriz, en azından üzerimize düşeni yapalım. Sonuç olarak demek istediğim sen de haklısın ancak yıkıcı olma, yapıcı eleştiri yap buradaki "duyarlı" N8 kullanıcıları seni desteklerler ben de dahil olmak üzere :)

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum gogolag ben sende nedense N8i kötüleme amacı varmış gibi seziyoru adam demiş dört dörtlük tel yapmayı bilmiyorlar mı diye ee tabi ki hepsi biliyor mesela neden portre modunda q klavye yok diyo çoğu kişi ama kapasitif ekranda yemiyo o mesela operanın klavyesiyle bi dene anlarsın yani adamların bi bildiği var ki yapıyo orda saydığın tüm markalardan çok daha önce nokia telefon üretiyordu ve çoğundan önce kuruldu(teknolojik bakımdan nokia aslında 1890larsan beri lastik üretir) adam işinin ehli sen bir nokianın finlandiya merkezini gör nasık bi yer ne yapıyorlar o zaman dersin ki he tamam doğruur bu iş ve sensör problemi demiş biri ya arkadaş iphone 4 kullanmıyon ki nerde gördün ya ben hiç rastlamadım ve kullandığınızun telefon olduğunu bilin ona göre konuşun hız konusundaysa sadece symbian açık platform olduğu için kalıyor o kadar ios kapalı sistem android ne kadar açık desenizde belli başlı kişişer tarafından geliştrliyor dikkat edelim lütfen ve hiçbir zaman kasma yapmadı telefon sadece reset attı 4 aydırda kullanıyorum yani dediğiniz(yada salladığınız gibi) yavaş değil

ışık sensöründen bahsettim telefon kapanmıyor ekranı her zaman birden yanak değince görüşme sonlanıyor.......

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca ben n8 kullanıcısıyım kötülemeye çalıştığım falan yok. düşüncelerimi payşmak için bu forumdayım

pRime.

pRime.

Üye
Gogolag arkadaşım, kimse N8 i gözünde büyütmüyor. Tamam N8 mükemmel değil ama hangi telefon mükemmel?
N8 ile işletim sistemi yeni ve daha geliştiriliyor. Bu kadar çok özelliğin bir telefonda bulunması da insanları şaşırtıyor haliyle. "N8im şunu yapıyor bunu yapabiliyor" denmesi de normaldir bu nedenle. Sen kaç telefonda bu kadar özellik gördün de insanların bu telefonu gözünde büyüttüğünü düşünüyorsun? Adam tek telefona bu kadar özellik sığdırmış. Gerisinde bu özellikleri model model bulursun.
Sen ekranın neyini beğenmedin anlamadım: Pikseller gözüne büyük mü geliyor? O zaman Iphone 3GS in ekranını hiç görme. N8in ekran çözünürlüğü boyutuna göre harika bence, gözü hiç rahatsız etmiyor, pikseller de o kadar belli olmuyor. Tabi Iphone4 ünki bambaşka ama diğer modellerle karşılaştırıldığında ekran boyut çözünürlük oranı gayet iyi.

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Gogolag arkadaşım, kimse N8 i gözünde büyütmüyor. Tamam N8 mükemmel değil ama hangi telefon mükemmel?
N8 ile işletim sistemi yeni ve daha geliştiriliyor. Bu kadar çok özelliğin bir telefonda bulunması da insanları şaşırtıyor haliyle. "N8im şunu yapıyor bunu yapabiliyor" denmesi de normaldir bu nedenle. Sen kaç telefonda bu kadar özellik gördün de insanların bu telefonu gözünde büyüttüğünü düşünüyorsun? Adam tek telefona bu kadar özellik sığdırmış. Gerisinde bu özellikleri model model bulursun.
Sen ekranın neyini beğenmedin anlamadım: Pikseller gözüne büyük mü geliyor? O zaman Iphone 3GS in ekranını hiç görme. N8in ekran çözünürlüğü boyutuna göre harika bence, gözü hiç rahatsız etmiyor, pikseller de o kadar belli olmuyor. Tabi Iphone4 ünki bambaşka ama diğer modellerle karşılaştırıldığında ekran boyut çözünürlük oranı gayet iyi.
Süpersin kardeşim

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşım n8 her yönüyle mükkemmel bir telefon değil, haklısın. Ayrıca nokia'ya mail atarak eksikleri belirtmen de duyarlı bir kullanıcı olduğunu gösterir bunun için de tebrik ediyorum seni.
Ancak telefon alınırken ihtiyaç performans ve fiyata bakılır. N8 benim ihtiyaçlarımı karşılar nitelikte bir telefon, ve fiyatı da rakiplerinden uygun. Bu yüzden n8'i seçtim. Yıllardır nokia kullanıyorum bunun da etkisi var ve fotoğraf ve video üzerine ilgim büyük olduğu için de n8 benim için iyi bir seçim oldu. N8'in tabiki eksik yanları var, ancak bunun yanında artıları da var. Hdmi, usb otg vs. Vs. Tamam ayrıntı belki ama sonuçta n8'in artısıdır bunlar. Telefonu ilah yapmak doğru değil haklısın. Ancak yerden yere vurmanın, sürekli eleştirmenin de bir manası yok bence. Eksiklerini belirtelim tabiki, kendi aramızda eksiklerini tartışalım ancak sen biraz daha yıkıcı eleştiriye kaçıyorsun. Yapıcı eleştiri yapalım. Telefonu sürekli kötüleyerek bir süre sonra neden aldık bunu demeyelim. Sonuçta alan insanların çoğu memnun telefondan, ihtiyaçlarını karşılıyor. Eksikleri de yapıcı eleştirilerle kendi aramızda tartışıp gerekli olduğunda nokia'ya bildirerek kapatma yoluna gidebiliriz, en azından üzerimize düşeni yapalım. Sonuç olarak demek istediğim sen de haklısın ancak yıkıcı olma, yapıcı eleştiri yap buradaki "duyarlı" n8 kullanıcıları seni desteklerler ben de dahil olmak üzere :)

+1000

domelyan

domelyan

Üye
Yok duymadım bunlar yenimi çıktı
N900 duymuştum evet N8 den daha iyi olduğu doğrudur bir de Htc Hd2 yazmayı unutmuşsun gerisi boş
Elbette hepsinin bazı artıları var N8e göre bunu kabul ediyorum ama genel anlamda N8in artıları daha fazla basar
nexus one sence bos bi telefonmudur kardeş :) veya samsung wave 2 veya samsung galaxy s :allalla:

co123

co123

Üye
İnan o saydığın 10 telefona on basar bu n8 kardeşim abartma :)

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
İnan o saydığın 10 telefona on basar bu n8 kardeşim abartma :)

vay be bu 10 telefonu n8in yanında hiçe saymışsınız bravo gerçekten... ben de n8 kullanıyorum telefonumdan memnunum ama gerçekleri görmezden gelmek sanırım bizim toplumun en büyük sorunu bu toplumun her alanında var. siz nasıl galaxy s htc vb telefonların n8den daha kötü olduğunu söylersiniz inanamıyorum. o teller en üst segmentte n8 gibi değil zaten.

intoman

intoman

Üye
iphone 4
google nexus s
galaxy s
n900
htc desire hd
htc desire
hyc desire z
sony xperia 10
iphone 3gs
samsung wave

sen bu telefonları hiç duymadın mı arkadaşım daha da var ben 10 tane yazdım

listenin başına iphone 4 yazmışsın ozamn neden ilk çıktığında millet anten problemi yüzünden geri verdi cihazı sonrada dalga geçer gibi siz telefonu yanlış tutuyorsunuz dediler bi yazlımla işin üstünü örtüp yola devam ettiler nexus s kullandınmı ayrıca oraya yazmışsın telefon türkiyede kaç lkişide var ???

n8 beğenmiyorsun beğendiğin telefonda ekran kalitesi ne retina diplay- amoled lcd ???

orcthesorc

orcthesorc

Üye
N8 kullanıcısı ve bir nokia aşığı olarak son symbian telefonum...

Belki bir gün meego!? ama artık symbiana tövbe!

k4nun1

k4nun1

Üye
kardeş be öle yerdin ki telefonu yani bu kadar kötü özellik sayıpta halla kullanmak büyük bi erdem bravo ayrıca her telefon kullanıcısına göre en iyi telefondur adam dokunmatik telefonlardan pek anlamıyodur tuşlu alır o telefon onun için en iyidir bu kişiden kişiye kullanım amacına göre değişir

Üst Alt