n8'i gözümüzde en iyi telefon sanarak bence.....

Sponsorlu Bağlantılar

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
n8'i gözümüzde en iyi telefon sanarak bence.....
arkadaşlar ben de n8 kullanıcısıyım. fakat forumda o kadar amacı aştık ki artık teknolojiden beklentilerimizi sonlandırmış gibiyiz. n8i gözümüzde çok büyütüyoruz. ama şunu farkettim ki sanki herkes bu kadarıyla yetinmiş gibi. n8'in gerçek anlamda o kadar çok eksiği var. ve şunu bilelim ki asla şuan dünyanın en iyi telefonu değil. sadece kamera önemli değildir. n8 günümüz koşullarında üretilebilen en harika cihaz değil. önünde en az 10 telefon var. tamam o telefonlar çok pahalı n8e göre ama forumda öyle bir hava yaratıldı ki n8 dünyanın bir numaralı telefonu gibi asla değil. biz bu foruma eksikleri tartışmak için giriyoruz . n8 çok güzel en iyisi demek için değil......

• Beğen
Tepkiler: orcusss

venusutarit

venusutarit

Üye
arkadaşlar ben de n8 kullanıcısıyım. fakat forumda o kadar amacı aştık ki artık teknolojiden beklentilerimizi sonlandırmış gibiyiz. n8i gözümüzde çok büyütüyoruz. ama şunu farkettim ki sanki herkes bu kadarıyla yetinmiş gibi. n8'in gerçek anlamda o kadar çok eksiği var. ve şunu bilelim ki asla şuan dünyanın en iyi telefonu değil. sadece kamera önemli değildir. n8 günümüz koşullarında üretilebilen en harika cihaz değil. önünde en az 10 telefon var. tamam o telefonlar çok pahalı n8e göre ama forumda öyle bir hava yaratıldı ki n8 dünyanın bir numaralı telefonu gibi asla değil. biz bu foruma eksikleri tartışmak için giriyoruz . n8 çok güzel en iyisi demek için değil......
Arkadaşım önünde en az 10 telefon var demişsin bi sayda bizde bilelim öndeki 10 teledonu merak ettim de

balkonkusu

balkonkusu

Üye
en iyi telefon kullandığın telefondur :P

erkara_64

zaten sorun da orda be güzel kardeşim...Gerçekten N8 i kullanıpta aldığıma çok pişman oldum diyen 3 kişi çıkmaz ama adam tv den izlemeyle gelior burda N8 hakkında yorumlarda bulunuyor...amaç ben başka marka kullanıyorum bu adam da bunu kullansın...biz bu düşüncede olanlara karşı çıkıyoruz...he adam n8 kullanıyordur tabiri caizsse nokia nın bütün nimetlerinden faydalanıyordur işte burda eksiklik var diyorsa ona saygıda kusur etmeyiz....

ayrıca elbette ki N8 dünyanın 1 numaralı cihazı değil bundan şüphem yok fakat sen de bize 4*4 lük bir cihaz gösterirmisin yada çıkacağına tahmin verirmisin? şayet ben veremem...adamlar tegra 2 işlemcili telefonları piyasaya sürmeden Nvıdıa 4 çekirdekli işlemcileri çıkarıyor...sence bu bir eksiklikmidir yoksa firmaların pazarlama taktiğimi...nokia-samsung-lg bilmiyorlar mı 4*4 lük cihazlar üretmesini...ee sonra adamlar çeketi giyer bol bol büroda oturur dimi:)

NVIDIA, tabletlere ve akıllı telefonlara yönelik çok yoğun bir çalışma içinde. Firma, Tegra 3 ile bu cihazlara dört çekirdeğin gücünü getirmeyi planlıyor.
25/01/2011 10:15

Tabletler ve akıllı telefonların bugünün ve yakın geleceğin en önemli pazarı haline geleceğini öngören NVIDIA bunun için Tegra adını verdiği ARM tabanlı platforma büyük yatırım yapıyor.

İlk Tegra ile beklediği başarıyı yakalayamayan NVIDIA, 2010 yılının sonlarına doğru piyasada görülmeye başlayan Tegra 2 ile durumu lehine çevirmeye başladı.

2011 ilkbaharında 3D destekli bir Tegra 2 sürümü çıkaracağı ortaya çıkan NVIDIA'nın bir sonraki Tegra sürümüne ait bilgiler de ortaya çıktı. (3D Tablet ve Akıllı Telefonlar Geliyor)

Tegra 3 dört ve iki çekirdekli modellerden oluşacak

Üçüncü Tegra

Yayınlanan slaytta Tegra 3'ün 2011 sonbaharında piyasada olacağı belirtiliyor. Dört çekirdekli ilk mobil işlemci olacak olan Tegra 3'ün 1,5 GHz frekansında çalışacağı, Blu-ray video desteği sunacağı ve daha yüksek grafik performansı sağlayacağı iddia ediliyor. (NVIDIA Tegra 3'ü Duyurmaya Hazırlanıyor)

Bunun dışında, ULP (Ultra Low Power) adlı bir mod ile de güç tasarrufu sağlanacağı belirtiliyor.

acaba nokia mı çok geri yoksa teknolojimi çok gelişiyor bunu aırt etmek lazım önce!!!

seydi53

Üye
Evet bence de en iyi telefon N8 değil çünkü telefon değil, Arama özelliği bulunan cep bilgisayarı diyelim.

Şaka bir yana bir telefonda olması gereken bir çok özelliği içinde barındırıyor doğrudur. Fakat en iyi telefon olmadığını da şahsen biliyorum. Zaten bilişim sektöründe öenmli bir ölçüt olan fiyat performans oranı değerlendirilir. Bir cihaz satın alınırken de önemli olan bu orandır. Dolayısıyla en iyi telefon diyende aslında haksız sayılmaz.

örnek,
1) Arabada radyo vericisini kullanan bir N8 kullanıcısı için N8 en iyi telefondur.
2) Sürekli fotoğraf çeken ve ilgisi olan arkadaşlar içinde N8 en iyi telefondur.
3) .....
4).....

Fakat ;
1) İşlemci bakımından en iyi telefon değildir.
2) Ekran çözünürlüğü bakımından da en iyi telefon değildir.
3)...
4)....

Farkındalık yaratmak yerine eksik gördüğümüz özellikleri belirterek , bir ihtimal dahi olsa nokia'nin kendini geliştirmesine sebep olursak daha iyi olmaz mı ...

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım önünde en az 10 telefon var demişsin bi sayda bizde bilelim öndeki 10 teledonu merak ettim de

iphone 4
google nexus s
galaxy s
n900
htc desire hd
htc desire
hyc desire z
sony xperia 10
iphone 3gs
samsung wave

sen bu telefonları hiç duymadın mı arkadaşım daha da var ben 10 tane yazdım

venusutarit

venusutarit

Üye
iphone 4
google nexus s
galaxy s
n900
htc desire hd
htc desire
hyc desire z
sony xperia 10
iphone 3gs
samsung wave

sen bu telefonları hiç duymadın mı arkadaşım daha da var ben 10 tane yazdım
Yok duymadım bunlar yenimi çıktı
N900 duymuştum evet N8 den daha iyi olduğu doğrudur bir de Htc Hd2 yazmayı unutmuşsun gerisi boş
Elbette hepsinin bazı artıları var N8e göre bunu kabul ediyorum ama genel anlamda N8in artıları daha fazla basar

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokiaya ben 5800 v31 güncellemesinden sonra müzikçalarda bul eklentisi yüzünden 50 tane mail attım 1 yılda ama n8 çıktı hala geri getirmediler bu mu bizim uyarıları dikkate alıp gelişmek. sensör problemi hangi n8de yok hanginiz nokiayı arayıp dile getirdi üç beş kişiden başka. ben kendi adıma 20 kez görüştüm. ama cevap yok. ben birincil görev olan aramayı sağlıklı yerine getiremiyorsam zaten orda biter inceleme....

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
Yok duymadım bunlar yenimi çıktı
N900 duymuştum evet N8 den daha iyi olduğu doğrudur bir de Htc Hd2 yazmayı unutmuşsun gerisi boş
Elbette hepsinin bazı artıları var N8e göre bunu kabul ediyorum ama genel anlamda N8in artıları daha fazla basar

htc hd2 yazmadım onun üzerinden 2 yıl geçti bunlar daha önce geliyor . telefonda ilk üç can alıcı özelliği yazalım hanginiz için usb otg , hdmi çıkış gelir. 1)işletim sistemi 2)işlemci 3) ram 4)ekran teknolojisi ve çözünürlük 5)arayüz. 6) işe yarayan uygulamalar......

bunların hangisinde n8 ilk 10 telefona girebilir? hdmi çıkış , usb otg için kimse almaz telefon. benim için n8in amoled ekranının 5800'ın tft lcdsinden bir fark yok. boyutu daha büyük ama çözünürlük aynı. ve yukarıda yazdığım 10 telefon içinde çözünürlük/ekran alanı olarak en düşük tel n8. neden bu böyle.... şimdi şunu belirteyim ki ben n8i 2 yıl kullanacağım. ama param ona yettiği için n8 aldım. 200-300 daha olsa yukarıdakilerden birini alırdım (wave hariç). işin açıkçası gerçekçi olalım. n8 güzel telefon ama ondan daha güzel çok telefon var. içinizden hanginiz n73 kötü telefondu diyebilir kimse. ama n73ten çok daha güzel telefonlar vardı o dönem. anlatacağım bu.....

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Telefonu ne için kullanıyoruz biz ya :) Netbook alın siz en iyisi :)

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
incelemen bitti madem eee hadi sana güle güle!!!

geri kalan sorunlarla biz uğraşalım olur mu ne dersin!!!

bence böyle diyorsan bu konuya girip okuma hatta cevap hiç yazma..... burası tartışma alanı sen hayatında farklı görüşlere tahammül edemeyecek kadar geride kaldıysan gerçekten girme. bu üslubu sadece senin kötü üslubun yüzünden kullandım.....

mdnhkn

mdnhkn

Üye
YORUMLAR SÜPER HERKES AYRI BİR YORUM YAPMIŞ ORTAK NOKTA YOK ELEŞTİRİYE AÇIK BİR PORTAL SÜPER OKUMAKTA YAZMAK KADAR KEYİFLİ.HERKESE TEŞEKKÜRLER.DEVAM ARKADAŞLAR SÜPERSİNİZ.
ELİMDE N8 VAR ŞUAN VE FORMDA BU ALET TARTIŞILIYOR.EN SON BEN YAZACAĞIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM YORUMLARI:oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaşLar .. yorumLarımızı Lütfen konu iLe iLgiLi yapaLım , kişiseLLeştirmeyeLim .

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
YORUMLAR SÜPER HERKES AYRI BİR YORUM YAPMIŞ ORTAK NOKTA YOK ELEŞTİRİYE AÇIK BİR PORTAL SÜPER OKUMAKTA YAZMAK KADAR KEYİFLİ.HERKESE TEŞEKKÜRLER.DEVAM ARKADAŞLAR SÜPERSİNİZ.
ELİMDE N8 VAR ŞUAN VE FORMDA BU ALET TARTIŞILIYOR.EN SON BEN YAZACAĞIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM YORUMLARI:oke:

sana bravo arkadaşım tartışmanın keyifli bir şey olduğunu bilen insanları görmek güzel gerçekten. bu forum zaten bunun için var. yoksa telefonu kullanıp en iyi bu tel diye yazmak için foruma girmek çok saçma. hayat düşünce özgürlüğüyle güzelleşti . 50 sene öncesini haketmiyor . tartışmak insanın yapabildiği en modern melekelerden biridir. ama tahammülsüz insanlar tartışmaya da tahammül edemiyor......

mdnhkn

mdnhkn

Üye
Süpersin sana sonuna kadar katılıyorum.

venusutarit

venusutarit

Üye
htc hd2 yazmadım onun üzerinden 2 yıl geçti bunlar daha önce geliyor . telefonda ilk üç can alıcı özelliği yazalım hanginiz için usb otg , hdmi çıkış gelir. 1)işletim sistemi 2)işlemci 3) ram 4)ekran teknolojisi ve çözünürlük 5)arayüz. 6) işe yarayan uygulamalar......

bunların hangisinde n8 ilk 10 telefona girebilir? hdmi çıkış , usb otg için kimse almaz telefon. benim için n8in amoled ekranının 5800'ın tft lcdsinden bir fark yok. boyutu daha büyük ama çözünürlük aynı. ve yukarıda yazdığım 10 telefon içinde çözünürlük/ekran alanı olarak en düşük tel n8. neden bu böyle.... şimdi şunu belirteyim ki ben n8i 2 yıl kullanacağım. ama param ona yettiği için n8 aldım. 200-300 daha olsa yukarıdakilerden birini alırdım (wave hariç). işin açıkçası gerçekçi olalım. n8 güzel telefon ama ondan daha güzel çok telefon var. içinizden hanginiz n73 kötü telefondu diyebilir kimse. ama n73ten çok daha güzel telefonlar vardı o dönem. anlatacağım bu.....
Hd2 amoled ve gorilla olsaydı kesinlikle Hd2 alırdım bu bir gerçek
N8 ile 5800 ekranı aynı demişsin ya bravo daha diyecek bir söz yok
Sana şimdi ekran kalitesindeki farkları anlatacam ama sen kullandığın halde farkedemediysen ya senin telde bir sorun var yanlışlıkla 5800 ekranı takmışlar yada gözlerinde sorun var
Bu bir renk körüne renkleri anlatmaya benzerdi her halde
Üslubumda hata varsa affola

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım büyük harfle lütfen yazma hoş olmuyor ayrıca forumda yasak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bizim milletin bir huyu var elin adamı yapar bizimkilerde bakar, artık bu söz elin adamı yapar bizimkilerde dövüşür oluyor anlaşılan..

mdnhkn

mdnhkn

Üye
tamam özürdilerim

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Burda ne var merak ediyorum ya aslında bu bir tartışma değil pişmanlığı yayma çabası gibi birşey bence madem biraz daha gerekiyordu bekleseydin o daha iyilerini alsaydın be güzel kardeşim :) Ben son symbian diye alıyorum mesela millet keşke symbian olmasaydı diyor ama yine de alıyor :) Tamam ben de şikayetçiyim herkes gibi web browserın yavaşlığından ama başka ne hızı lazım oyun oynayacaksanız 5dk Asphalt oynamazsınız herhalde :) Ha 1dkda açılmış ha 20sn sonunda açılıyor mu açılıyor. Artı ben donma yaşamadım hiçbir şekilde gerçi daha 2 aydır kullanıyorum Allah'a şükür birşeyi yok N8'imin :) Daha önce N95 kullanıyordum 3 yıldır keşke şu olsa bu olsa da demedim :) Herkesin ihtiyaçları farklı bende öyle bir anlatayım dedim. Merak ediyorum tabi milletin düşüncelerini. Keşke android olsaydı diyen bile vardır eminim :)

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
Hd2 amoled ve gorilla olsaydı kesinlikle Hd2 alırdım bu bir gerçek
N8 ile 5800 ekranı aynı demişsin ya bravo daha diyecek bir söz yok
Sana şimdi ekran kalitesindeki farkları anlatacam ama sen kullandığın halde farkedemediysen ya senin telde bir sorun var yanlışlıkla 5800 ekranı takmışlar yada gözlerinde sorun var
Bu bir renk körüne renkleri anlatmaya benzerdi her halde
Üslubumda hata varsa affola

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım büyük harfle lütfen yazma hoş olmuyor ayrıca forumda yasak

ben biliyorum 5800la n8 ekranı arasındaki farkı anlatmak istediğim o değildi. o yüzden farkları yazabilirsin ben d hepsine katılırım haklısındır. ama benim b ahsettiğim fark olması gerekn şu çözünürlük..... ve amoled kullanan bir telefon daha var i8910 hd . n8 ile arasında inanılmaz keskinlik farkı var...... amoled hissi hiç uyandırmadı bende n8..... zaten bu konunun en önemsiz tarafı bu . konumuzun sadece küçük bir parçası..... bence biz asıl konuya yoğunlaşalım ben en can alıcı özelliklerden bahsettim mesela onlaa cevap yazalım........

Üst Alt