N8; Macro Mode & Müthiş Kare Yakalama Performansı + Duvar Kağıtları !

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
@glizinoglu Bu Kamerayı Kullanmayı Bilemkle İlgili Değil Bunlar Kendini Daha İlerletmiş Kişiler İçin İnce Ayrıntılardır. Herkes Bİlmek Zorunda Değildir ...

----------Eklendi @ 21:52:21 ---------- Yazıldı @ 21:27:50 ----------

Buda Son Makro Çekimimdir. Not: Görüntü Çabuk Aktarılsın Diye Çözünürlük Düşülmüştür...
harbiden açı renkler süper

ascada

ascada

Üye
son resim süper olmuş :oke:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için N8 imle beraber sizlere teşekkür ediyoruz :) bu arada resimlerde kesinlikle oynama yoktur. Çekildikleri gibi atılmışlardır...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye

telefon yerinden kalkmıyor 3310 la çekeyimmi :D

oncden ole eski telefonlar oldgu zaman biz msjlarda resimli msjlar die bisey olmasi lazim , nyse orda resimler var arkadsa derdik dur resmini ckcem die oda poz verirdi bnde o resmli msjlardan uygun olan brini acardim :kop:

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Harika resimler :oke:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
@ascada resimler çok güzel benimde öyle bir bahçe bulabilme imkanım olsa ve zamanım olsa çok güzel fotolar çekcem de yok işte :) yazın bol bol çekmeyi düşünüom :D Yorumlar İçin Sağolun :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çektiğiniz çalışmaşları buraya koysanız da değerlendirsek ? :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İşte N8'imin Kamerasına Hayran Kaldığım O Muhteşem Kalitede Makro Mod (Yakın Çekim) Fotolar

Ben bu fotoğraflara cep telefonu kamerasında son nokta diyorum ;)

----------Eklendi @ 13:19:27 ---------- Yazıldı @ 13:16:53 ----------

maxicep fotonun boyutunu küçülttüğü için netlik biraz kayboluyor
Cam Gibi Orjinali

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Cezzbedici gerçekten güzel fotolar. Bence odaklanma mesafesi biraz daha fazla olsaydı süper olurdu. Keşke bunuda düşünüp donanımına ekleseydilerde ileriki sürümlerde yavaş yavaş yükseltseydiler bu mesafeyi bizi çok memnun ederdi. Benim anlamadığım telefon 720p de 30 fps çekiyor. Görüntü kalitesini düşürüp fps oranını yükseltcek bir yazılım yapsalar süper olur. Camerapro da manuel ayarlarına baktım en fazla 30 fps var :/ En düşük görüntü kalitesinde bile. Böyle birşey olsada kendimize slow motion görüntüleri çekebilsek :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cezzbedici gerçekten güzel fotolar. Bence odaklanma mesafesi biraz daha fazla olsaydı süper olurdu. Keşke bunuda düşünüp donanımına ekleseydilerde ileriki sürümlerde yavaş yavaş yükseltseydiler bu mesafeyi bizi çok memnun ederdi. Benim anlamadığım telefon 720p de 30 fps çekiyor. Görüntü kalitesini düşürüp fps oranını yükseltcek bir yazılım yapsalar süper olur. Camerapro da manuel ayarlarına baktım en fazla 30 fps var :/ En düşük görüntü kalitesinde bile. Böyle birşey olsada kendimize slow motion görüntüleri çekebilsek :)
off slowmotion olsa varya harbi o zaman olay biter..
valla ilk işim belgesel çekmek olucak alıcam kedileri köpekleri:ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
İşte N8'imin Kamerasına Hayran Kaldığım O Muhteşem Kalitede Makro Mod (Yakın Çekim) Fotolar

Ben bu fotoğraflara cep telefonu kamerasında son nokta diyorum ;)

----------Eklendi @ 13:19:27 ---------- Yazıldı @ 13:16:53 ----------

maxicep fotonun boyutunu küçülttüğü için netlik biraz kayboluyor
Cam Gibi Orjinali

tirnaklarini bi ara kes olur mu :kop::kop::kop::kop::kop:

uribaju

uribaju

Üye
iğrendim he.. kaplumbağa kaç yaşında ?

Üst Alt