N8; Macro Mode & Müthiş Kare Yakalama Performansı + Duvar Kağıtları !

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
N8; Macro Mode & Müthiş Kare Yakalama Performansı + Duvar Kağıtları !
Evet Arkadaşlar Kendi Çekimim Olan Macro Mode' deki Fotolarım Ve Tabiki O Süper Kare Yakalama Performansı N8'in Kamerasının Gerçekten Süper Foto... Görenler Bunu Senmi Çektin ? '' Diyorlar :)

Flashlı Macro Mode:

Flashsız Macro Mode:

Ve İşte O Süper Fotoğraf:

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin :)

İsteyenler İçin Saniye Kare Yakalamak İçin Tüyom :)

Saniye Kare Yakalamak İçin: Camera Proyu Öneriririm. Shutter Pro da Çok Güzel Bİr Değişik Yapıyor Fotoyu Telefonun Kendi Kamerasınn Uygulamasınıda Kullanabilirsiniz Ama Ek Uygulama Daha İyi :) Makro Çekim Modu ( Yakın Çekim Moduna ) Ayarlayın Fotoyu Flashı Açın Fazla Karanlık Olamsada Yinede Az Karanlık Bİr Ortam Yapın Çekmek İstediğiniz Yerde ( Ben Banyo da Muslukta Denedim :D ) Objelerinizi Çekmek İstediğiniz Şeyleri Hazırlayın Telfonu Flashın Etki Gösterebileceği Yakınlıkta Ve Makro Modun Görüntüyü Bulanık Yapmayacağı Kadar Yakınlaştın Objeye; Denklaşöre Odaklanak İçin Yavaşça Yüklenin Pamağınızla ( Kamera Çekim Tuşu ) Ve Kareye Yakalamak İçin Objenizi Ateşleyin ( Musluğu Açmak Gibi :D ) Ve Tam İstediğiniz Anda Denklaşöre Tam Olara Basın ( Odaklanmak İçin Denklaşöre Yavaş Bastığınızda Sakın Denklaşörü Bırakmayın Hep Öyle Odaklı Olarak Basılı Tutun Ve Tam Çekmek İstediğiniz Karede Denklaşöre Daha Fazla Yüklenin Ve Foto Çekilsin :) ) Bu Kadar :)

Diğer Makro Çekimler:

Buyrun Yeni Fotolar :) Kendi Kardeşimdir :)

NOT: Fotoların Çözünürlüğü Düşürülmüştür !

İşte Benim Duvar Kağıtlarım :)

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze, mahirsvs58, ThebLue16 ve 6 diğerleri

ascada

ascada

Üye
süper valla,bende bi deneyeyim:) nasıl ayar yapıcaz bunu çekerkene?

FastBreaker

FastBreaker

Üye
gerçekten harika tebrikler :) kamera>seçenekler>çekim modu>yakın çekim

ascada

ascada

Üye
ok teşekkürler

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Saniye Kare Yakalamk İçin: Camera Proyu Öneriririm. Shutter Pro da Çok Güzel Bİr Değişik Yapıyor Fotoyu Telefonun Kendi Kamerasınn Uygulamasınıda Kullanabilirsiniz Ama Ek Uygulama Daha İyi :) Makro Çekim Modu ( Yakın Çekim Moduna ) Ayarlayın Fotoyu Flashı Açın Fazla Karanlık Olamsada Yinede Az Karanlık Bİr Ortam Yapın Çekmek İstediğiniz Yerde ( Ben Banyo da Musluta Denedim :D ) Objelerinizi Çekmek İstediğiniz Şeyleri Hazırlayın Telfonu Flashın Etki Gösterebileceği Yakınlıkta Ve Maro Modun Görüntüyü Bulanık Yapmayacağı Kadar Yakınlaştın Objeye; Denklaşöre Odaklanak İçin Yavaşça Yüklenin Pamağınızla ( Kamera Çekim Tuşu ) Ve Kareye Yakalamak İçin Oobjenizi Ateşleyin ( Musluğu Açmak Gibi :D ) Ve Tam İstediğiniz Anda Denklaşöre Tam Olara Basın ( Odaklanmak İçin Denklaöre Yavaş Bastığınızda Sakın Denklaşörü Bırakmayın Hep Öyle Odaklı Olarak Basılı Tutun Ve Tam Çekmek İstediğiniz Karede Denklaşöre Daha Fazla Yüklenin Ve Foto VÇekilsin :) ) Bu Kadar :)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
resimler çok güzel

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
camerapro bnde vardi harika reism bu arada :oke:

roadvoodoo01

Üye
Resim çok iyi teşekkürler

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ilk resim cok hosuma gitti banyoda cektgin :islik

ascada

ascada

Üye
bi tanede ben denedim olmuşmu:)

Uploaded with

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Son fotoyu iyi yakalamışsın tebrikler

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
@ascada Makroyu Çok İyi Yakalamışsın Ama Birde Renklendirseydin renkleri Açsaydın Fotoğraf Süper Olurdu :) Bu SOn Fotodaki Gibi Bir Sürü Foto Vardı Ama Sildim Yeni Çalışmalarımı Ekleyeceğim :D

aagkn

aagkn

Üye
muhteşem olmuş eline sağlık :tşk:

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
kamerayı nasıl kullanacağınızı daha bilmiyormusunz :d::d:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
@glizinoglu Bu Kamerayı Kullanmayı Bilemkle İlgili Değil Bunlar Kendini Daha İlerletmiş Kişiler İçin İnce Ayrıntılardır. Herkes Bİlmek Zorunda Değildir ...

----------Eklendi @ 21:52:21 ---------- Yazıldı @ 21:27:50 ----------

Buda Son Makro Çekimimdir. Not: Görüntü Çabuk Aktarılsın Diye Çözünürlük Düşülmüştür...

• Beğen
Tepkiler: ascada
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
fotolar süper telefonum gelsene bende çeksem :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
o musluktan akan su bitirmiş süper foto olmuş denicem bi ara :D :oke:

----------Eklendi @ 22:13:14 ---------- Yazıldı @ 22:12:49 ----------

fotolar süper telefonum gelsene bende çeksem :D