N8; Macro Mode & Müthiş Kare Yakalama Performansı + Duvar Kağıtları !

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Valla Hiç Hatırlamıyorum Desem Yeridir :D Aam Bildiğiniz Gibi N8 in Lensi Geniş Açılı O Pozsu Affetmez Yakalar Benim Biricik Telefonum :D

yassiino

yassiino

Üye
güzel çekimler yapmışsın, ben de N8 kullanıcısıyım . . Keşke touch focus ve super focus özellikleri olsaymış =)

cihan3454

cihan3454

Üye
güzel çekimler yapmışsın, ben de N8 kullanıcısıyım . . Keşke touch focus ve super focus özellikleri olsaymış =)

Arkadaşım touch focus'u ne yapacaksın sen de daha iyisi var. Arka planda bir görüntü çekeceksen ve asıl odaklanmak istediğin yeri yakın planda ve ekranın bir köşesinde göstermek istiyorsan; net çekmek istediğin noktayı ekranın ortasına getir, kamera tuşuna yarım bas ve tuşu bırakmadan telefonu yana cevirerek arka planı göstererek kamera tuşunun 2. kademesini tamamla çok daha iyi sonuş alacaksın.
Bir de çok güneşli bir havada hem arka planı hem de gölgedeki ve yakındaki bir portreyi net çekmek istiyorsan flash'ı aç böylelikle yakın planda ve gölgede kaln portrenin karanlık çıkmasını engellemiş olursun.

2 macro da benim N8'imden (gündüz olmasına rağmen Flahs. orjinal boyuttaki hali çok daha iyi, görenler inanamıyor :))

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
cihan3454 Kedi Fotosu Süper Olmuş :) Ellerine Sağlık :) Bence Olsaydı Kötü Olmazdı Touch Focus; Ama Aouto Focus da Kötü Değil. Birde Lensi Büyük Olsa Çok İyi Odaklamalar Olur :) İnşallah Bir Teleskop Alıcam Uzaktan Odaklamalarıda Çok İyi Olucak O Zaman :)

accman

accman

Üye
maaşallah ne güzel çocukmuş kardeşin :)
Allah uzun sağlıklı ömürler versin...

Çekimler de harika tebrik ederim kardeşim :oke:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah :) Yorumlar icin sagolun :)

cins.lord54

Üye
Mutfakta Çekildi :) fincanda kahve vardı egzotik olsun dedim :)

Üst Alt