senin kullandığın temadan olabilir kardeşim. bende seffaf diil.grili siyahlı mükemmel görünümde

Demek istediniz bunlarmi yaptim ama hemen vermeyim diyorum sonra beni kovalarsiniz valla sabah asam bu ne yav diye.Belki 1 hafta sonra veririm.kurtuluş hocanın ilk verdiği sayfadada öyle. bi bakarsanız şeffaf dedigim transparan yani![]()

abi bize zorla n8 aldıracaksın galiba.Demek istediniz bunlarmi yaptim ama hemen vermeyim diyorum sonra beni kovalarsiniz valla sabah asam bu ne yav diye.Belki 1 hafta sonra veririm.
03-01-2012
1-Widgetler temizlendi.
2-Yeni effects eklendi.
3-Yeni nokia sleepscreen eklendi.
4-Reboot sorunsuz calisir durumda.
Arkadaslar sizler sizlere calisiyorum ne hiz demeyin sorunsuz kullanmamiz icin ugrasiyorum.
Ama isterseniz gercekten ara verebilirim.
Alttaki iki dosyayi sizdekilerlin yerine koyun yeterli.
Link 1-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link 2-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nokia nın bizi düşündüğü yok sende olmasan napıcaz bilmiyorum. emeklerine sağlık...Demek istediniz bunlarmi yaptim ama hemen vermeyim diyorum sonra beni kovalarsiniz valla sabah asam bu ne yav diye.Belki 1 hafta sonra veririm.
03-01-2012
1-Widgetler temizlendi.
2-Yeni effects eklendi.
Arkadaslar sizler sizlere calisiyorum ne hiz demeyin sorunsuz kullanmamiz icin ugrasiyorum.
Anladığım kadarıyla bir süredir aynı sorunu yaşıyorsun. Görüşme sırasında karşı tarafı rahat duyabiliyor musun?Ben önceki belle sürümünü yükledim (607),telefon hala konuşma sırasında ses tam olarak karşı tarafa gitmiyor.
Telefon cekmeme sorunu yok.
Sorun ne olabilir acaba?
Anladığım kadarıyla bir süredir aynı sorunu yaşıyorsun. Görüşme sırasında karşı tarafı rahat duyabiliyor musun?
abi bize zorla n8 aldıracaksın galiba.nokia nın bizi düşündüğü yok sende olmasan napıcaz bilmiyorum. emeklerine sağlık...
Demek istediniz bunlarmi yaptim ama hemen vermeyim diyorum sonra beni kovalarsiniz valla sabah asam bu ne yav diye.Belki 1 hafta sonra veririm.
03-01-2012
1-Widgetler temizlendi.
2-Yeni effects eklendi.
)) kararsız kaldım 
widgetlerde çalışmama problemi var kurtuluş hocam bu sonradan eklenen widgetler c7 de de n8 de de sorun çıkartıyor orjinal en iyisi orjinal widget leri kullanmak.
evet. karşı tarafı rahat duyuyorum.