N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

sedat_2425

Üye
kurtuluş hocam wi-fi, bulutut, mobil veri, tercih witgetlerinden bahsediyorum... Onlar şeffaf gözülüyo

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
senin kullandığın temadan olabilir kardeşim. bende seffaf diil.grili siyahlı mükemmel görünümde

sedat_2425

Üye
senin kullandığın temadan olabilir kardeşim. bende seffaf diil.grili siyahlı mükemmel görünümde

kurtuluş hocanın ilk verdiği sayfadada öyle. bi bakarsanız şeffaf dedigim transparan yani :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
hmm doğru. ama bence pek de önemi yok sorunsuz çalışıyolar ya gerisi boş ama gene de kurtuluş üstad bakar elbet bi çaresine

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocanın ilk verdiği sayfadada öyle. bi bakarsanız şeffaf dedigim transparan yani :)
Demek istediniz bunlarmi yaptim ama hemen vermeyim diyorum sonra beni kovalarsiniz valla sabah asam bu ne yav diye.Belki 1 hafta sonra veririm.
:kop:

03-01-2012

1-Widgetler temizlendi.
2-Yeni effects eklendi.
3-Yeni nokia sleepscreen eklendi.
4-Reboot sorunsuz calisir durumda.

Arkadaslar sizler sizlere calisiyorum ne hiz demeyin sorunsuz kullanmamiz icin ugrasiyorum.
Ama isterseniz gercekten ara verebilirim.
Alttaki iki dosyayi sizdekilerlin yerine koyun yeterli.

Link 1-

Link 2-

• Beğen
Tepkiler: slmrt, nigzes1907, dogan64 ve 2 diğerleri
hakan_710

hakan_710

Üye
Demek istediniz bunlarmi yaptim ama hemen vermeyim diyorum sonra beni kovalarsiniz valla sabah asam bu ne yav diye.Belki 1 hafta sonra veririm.:kop:

03-01-2012

1-Widgetler temizlendi.
2-Yeni effects eklendi.

Arkadaslar sizler sizlere calisiyorum ne hiz demeyin sorunsuz kullanmamiz icin ugrasiyorum.

Link 1-

Link 2-
abi bize zorla n8 aldıracaksın galiba. :naughty: nokia nın bizi düşündüğü yok sende olmasan napıcaz bilmiyorum. emeklerine sağlık...

hiksos

Üye
ahanda şimdi yüklücem bakalım nasıl olmuş umarı m batarya sorunun bunda çözerim animasyonu deiştirdim demissin elime sağlık hacım saolindiro suan bi deneme sürüsü yapalım

----------Eklendi @ 08:30:36 ---------- Yazıldı @ 08:24:42 ----------

yok ara mara yawne arası hocam sen ürettikçe bizimn8 ler canavar oluo devam hocam aynen devam emeklerine salık

mkryvz

mkryvz

Üye
Demek istediniz bunlarmi yaptim ama hemen vermeyim diyorum sonra beni kovalarsiniz valla sabah asam bu ne yav diye.Belki 1 hafta sonra veririm.:kop:

03-01-2012

1-Widgetler temizlendi.
2-Yeni effects eklendi.

Link 1-

Link 2-

Üstadım verdiğin bu son düzenlemede Resim ve Video düzenleme çalışıyor mu acaba?

jeki01

jeki01

Üye
Ben önceki belle sürümünü yükledim (607),telefon hala konuşma sırasında ses tam olarak karşı tarafa gitmiyor.
Telefon cekmeme sorunu yok.
Sorun ne olabilir acaba?

mkryvz

mkryvz

Üye
Ben önceki belle sürümünü yükledim (607),telefon hala konuşma sırasında ses tam olarak karşı tarafa gitmiyor.
Telefon cekmeme sorunu yok.
Sorun ne olabilir acaba?
Anladığım kadarıyla bir süredir aynı sorunu yaşıyorsun. Görüşme sırasında karşı tarafı rahat duyabiliyor musun?

hiksos

Üye
super olmus eline salık bu efekt daha güzel olmus en son kullandıgım buydu benim wilan göstergesi onaylayınca görünüyor bi sorun cıkartmadı sygic gükledi biraz önce sorunsuz calısıyor tekrar saol

sedat_2425

Üye
abi bize zorla n8 aldıracaksın galiba. :naughty: nokia nın bizi düşündüğü yok sende olmasan napıcaz bilmiyorum. emeklerine sağlık...

kurtuluş abi süpersin seni ayakta alkışlıyorum başkada bişey demiyorum çok güzel gözüküyor ellerine sağlık...

----------Eklendi @ 14:02:39 ---------- Yazıldı @ 13:53:04 ----------

03-01-2012

1-Widgetler temizlendi.
2-Yeni effects eklendi.

Link 1-

Link 2-

hemen indiriyorum ama istedigimden daha güzel olmuş :))) kararsız kaldım :)

fatih982

fatih982

Üye
widgetlerde çalışmama problemi var kurtuluş hocam bu sonradan eklenen widgetler c7 de de n8 de de sorun çıkartıyor orjinal en iyisi orjinal widget leri kullanmak.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
widgetlerde çalışmama problemi var kurtuluş hocam bu sonradan eklenen widgetler c7 de de n8 de de sorun çıkartıyor orjinal en iyisi orjinal widget leri kullanmak.

Suan hepsi orjinal ve hepsi sorunsuz calisiyor.

----------Eklendi @ 13:35:28 ---------- Yazıldı @ 13:32:30 ----------

evet. karşı tarafı rahat duyuyorum.

Arkadasim zannediyorum senin mikrofon gevseme var.
İstersen birde anna yuklede dene sorun yoksa tekrar belle yukle bakalim..

hiksos

Üye
widgetlerde sorun yok sıkıntısız calısıyor

mh.

mh.

Üye
kurtulus hocam ben cihaza hard format attım E biçimlendirdim en son verdiğin uda ve rofs2 ile diğer dosyalarla beraber update yaparak cihaza flash attım ama otomatik tuş kilidi yok.
acaba bu normalmi yoksa flash atarken bir hatamı oldu.
birde yuklu uygulamalarda xplorer kurulu ama cihazda görünmüyor yoksa rompacher otomatik açması içinmi dosyalara gömdün?

hakyol2

Üye
genel olarak akıcı sorunsuz olmasının dışında wifi göstergesinin ayrı ve kilit görselliği güzel olmuş teşekkürler kurtulus40

tugrul_27

tugrul_27

Üye
peki yazılım da
bildirimler widgeti varmı varsa çalışır durumda mı

Üst Alt