Hemen kaldirayim birdaki guncellemede guzel degil heraldebirde kurtuluş hocam nası yaptın nası ettin hala anlamadım ama belki bilmeden bisi daha yapmıssın ama süper bisi olmus bu koyduğun hava durumu widgeti var ya ne hikmetse wilan bulamazsa yada mobil veri fark etmez gps den kendini güncelliyor lan dedim acaba bendemi bendemi bi anormallik var özellikle denedim harbiden gps den güncelleme alıyor biraz sürüyor 2-3dakka en fazla ama güncellemesini yapıyor nası yaptın bilmiyorum ama tahminim bi tesadüftür güzel olomus emegine sağlık![]()
Ne dersin degistireyimmi ben kendi telefonumdan kopyaladim icin oyle oldu.evet bir önceki sürümdede denedim farkettim hakkikaten gps konumu bir kere tanıttıysanız ordan güncelliyor
Arkadaşım aramada iken menü tuşuna basıp ana ekrana gel sonra tekrar menü tuşu ile garmini aç tuş takımı açılır. Başka bir çözümü şu an için görünmüyor belle ile uyumlu olmadığı için.arkadaşlar şu garminde adres aramada tuş takımı olayını çözebilen var mı? Bende çıkmıyor.
aman derim gerci dosyayi kaydettim ama olsun aman hocam sakin ha 
Hemen kaldirayim birdaki guncellemede guzel degil heralde
Ne dersin degistireyimmi ben kendi telefonumdan kopyaladim icin oyle oldu.
aman deyim şimdi bende yedek alıp son güncellemeyi yaptım.yok nextman çıkarılan programlarıda yükledim ama haritalar çıkmıyor nasıl geri getirebiliriz haritaları
eline sağlık kurtuluş40.bence widgetler maviyken daha güzeldi onu değiştirme veya ayrıca mavi olarak sunma imkanıniz var mi?(wifi bluetooth vs widgetler)
Bende aynı fikirdeyimkurtuluş abi bugün güncelleme yapacaktın ne zaman yapıcan? heycanla beklioz valla
----------Eklendi @ 21:35:34 ---------- Yazıldı @ 21:34:52 ----------
bi de foto ve video editor eklicen dimi abim?????
saygılar sevgiler kolay geleeeee
biliyorum simdi duzenledim uda linki yenilenecek reboot iside tamamdirmobil veri izleyici çalışmıyor usta
usta neden update sofware

eline sağlık kurtuluş40.bence widgetler maviyken daha güzeldi onu değiştirme veya ayrıca mavi olarak sunma imkanıniz var mi?(wifi bluetooth vs widgetler)
ilk mesajdakiler mavi zaten.Bende aynı fikirdeyim
Buyur yuklemeli buda ikiside varhttp://www.maxicep.com/symbian-3-re...video-editor-unsignet-582472.html#post4171311
Hangi widgedler anlamadim zaten seffaf degil.kurtuluş hocam bide widgetleri şeffaf olmayan sürüm eklersen süper olur bu 3 oldu cevap yoktşkler..
Malesef arkadasim sadece cfw gomulunce calisiyor uzgunum.abi bu müzik ekran koruyucunun sis hali var mı
Bende sorun yok arkadasim suan denedim baska yerde denidimArkadaşlar ben güncelledim,herşey iyi yalnız wi-fi bağlantısında sorunlar yaşıyorum,başka sorun yaşayanlar varmı acaba.

kardeşim ben downgrade ve 0609 yüklemelerini anlattım arama yap ya da konulara geri dön başlıkları göreceksinarkadşlar yardımlarınz gerekli cihazı yeni belle geçirmek istedim defalarca flash attım 0599762:euro2_dg_germany
kullanıpta flash atıyordum yeni belle için euro3_dg indirdm önce direk ona flasladım sonra senin rofları filashladım önceden 607 sürümünü kullanıyordum cihaz kod hatası verdi bazı flashlarda açılmadı.şimdi 607 geri dönüyim dedim 0599762:euro2_dg_germany sürümüne direk flashladım üstüne 607 sürümüne flashladım ama cihaz nokia yazısında kalıyor kapanıyor yardım.