N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

nik82

nik82

Üye
arkadaşlar şu garminde adres aramada tuş takımı olayını çözebilen var mı? Bende çıkmıyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birde kurtuluş hocam nası yaptın nası ettin hala anlamadım ama belki bilmeden bisi daha yapmıssın ama süper bisi olmus bu koyduğun hava durumu widgeti var ya ne hikmetse wilan bulamazsa yada mobil veri fark etmez gps den kendini güncelliyor lan dedim acaba bendemi bendemi bi anormallik var özellikle denedim harbiden gps den güncelleme alıyor biraz sürüyor 2-3dakka en fazla ama güncellemesini yapıyor nası yaptın bilmiyorum ama tahminim bi tesadüftür güzel olomus emegine sağlık :)
Hemen kaldirayim birdaki guncellemede guzel degil heralde
evet bir önceki sürümdede denedim farkettim hakkikaten gps konumu bir kere tanıttıysanız ordan güncelliyor
Ne dersin degistireyimmi ben kendi telefonumdan kopyaladim icin oyle oldu.

• Beğen
Tepkiler: Ag66

semiko

Üye
arkadaşlar şu garminde adres aramada tuş takımı olayını çözebilen var mı? Bende çıkmıyor.
Arkadaşım aramada iken menü tuşuna basıp ana ekrana gel sonra tekrar menü tuşu ile garmini aç tuş takımı açılır. Başka bir çözümü şu an için görünmüyor belle ile uyumlu olmadığı için.

hiksos

Üye
yav dur hocam ne degistirmesi :) aman derim gerci dosyayi kaydettim ama olsun aman hocam sakin ha :)

bide galiba sanirsam arka planda acikta opera vs. Acik kaliyor benden kaynaklı olarak sarjı o yiyo sanırım yada bazen wi fi ye balanmaya calısıyor yani genelde olmazsa bide omları kapatım denücem bakalım nolcak

----------Eklendi @ 19:25:53 ---------- Yazıldı @ 19:23:34 ----------

bide kırtulus hocam bu acılış animasyonu ve sesi değiştirmek için c ye bi yerlere gif ve mp3 atıyoduk nereydi ora ve bunun boyutu ne kadar olmalı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Hemen kaldirayim birdaki guncellemede guzel degil heralde

Ne dersin degistireyimmi ben kendi telefonumdan kopyaladim icin oyle oldu.

yok üstad kalsın :kop:aman deyim şimdi bende yedek alıp son güncellemeyi yaptım.

fatih982

fatih982

Üye
yok nextman çıkarılan programlarıda yükledim ama haritalar çıkmıyor nasıl geri getirebiliriz haritaları

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtuluş abi bugün güncelleme yapacaktın ne zaman yapıcan? heycanla beklioz valla

----------Eklendi @ 21:35:34 ---------- Yazıldı @ 21:34:52 ----------

bi de foto ve video editor eklicen dimi abim?????
saygılar sevgiler kolay geleeeee

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
mobil veri izleyici çalışmıyor usta

kraldost

kraldost

Üye
usta neden update sofware

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yok nextman çıkarılan programlarıda yükledim ama haritalar çıkmıyor nasıl geri getirebiliriz haritaları

Arkadaşım ben az önce yükledim linkteki dosyayı wireless internetin bağlı konumdayken yükleme yap sonrasında bir kurulum ekranı gelicek ordaki yönergeleri takip et bukadar.

falcons58

falcons58

Üye
eline sağlık kurtuluş40.bence widgetler maviyken daha güzeldi onu değiştirme veya ayrıca mavi olarak sunma imkanıniz var mi?(wifi bluetooth vs widgetler)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş abi bugün güncelleme yapacaktın ne zaman yapıcan? heycanla beklioz valla

----------Eklendi @ 21:35:34 ---------- Yazıldı @ 21:34:52 ----------

bi de foto ve video editor eklicen dimi abim?????
saygılar sevgiler kolay geleeeee

Buyur yuklemeli buda ikiside var ;)http://www.maxicep.com/symbian-3-re...video-editor-unsignet-582472.html#post4171311

mobil veri izleyici çalışmıyor usta
biliyorum simdi duzenledim uda linki yenilenecek reboot iside tamamdir ;)
usta neden update sofware
:hmmm

----------Eklendi @ 22:14:10 ---------- Yazıldı @ 22:12:54 ----------

eline sağlık kurtuluş40.bence widgetler maviyken daha güzeldi onu değiştirme veya ayrıca mavi olarak sunma imkanıniz var mi?(wifi bluetooth vs widgetler)

:oke:Bende aynı fikirdeyim
ilk mesajdakiler mavi zaten.

----------Eklendi @ 22:27:18 ---------- Yazıldı @ 22:14:10 ----------

02-01-2012

1-Reboot eklendi
2-calismiyan mobil veri izleyici duzenlendi

Ilk sayfada udayi indirmeniz yeterli.

Bu son bundan sonra haftalik cikaricam

• Beğen
Tepkiler: Erdem_-_AKBULUT

karasahinemre

Üye
abi bu müzik ekran koruyucunun sis hali var mı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben güncelledim,herşey iyi yalnız wi-fi bağlantısında sorunlar yaşıyorum,başka sorun yaşayanlar varmı acaba.

sedat_2425

Üye
kurtuluş hocam bide widgetleri şeffaf olmayan sürüm eklersen süper olur bu 3 oldu cevap yok :) tşkler..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocam bide widgetleri şeffaf olmayan sürüm eklersen süper olur bu 3 oldu cevap yok :) tşkler..
Hangi widgedler anlamadim zaten seffaf degil.

----------Eklendi @ 00:27:13 ---------- Yazıldı @ 00:18:36 ----------

abi bu müzik ekran koruyucunun sis hali var mı
Malesef arkadasim sadece cfw gomulunce calisiyor uzgunum.
Arkadaşlar ben güncelledim,herşey iyi yalnız wi-fi bağlantısında sorunlar yaşıyorum,başka sorun yaşayanlar varmı acaba.
Bende sorun yok arkadasim suan denedim baska yerde denidim :good:

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadşlar yardımlarınz gerekli cihazı yeni belle geçirmek istedim defalarca flash attım 0599762:euro2_dg_germany
kullanıpta flash atıyordum yeni belle için euro3_dg indirdm önce direk ona flasladım sonra senin rofları filashladım önceden 607 sürümünü kullanıyordum cihaz kod hatası verdi bazı flashlarda açılmadı.şimdi 607 geri dönüyim dedim 0599762:euro2_dg_germany sürümüne direk flashladım üstüne 607 sürümüne flashladım ama cihaz nokia yazısında kalıyor kapanıyor yardım.
kardeşim ben downgrade ve 0609 yüklemelerini anlattım arama yap ya da konulara geri dön başlıkları göreceksin

----------Eklendi @ 01:36:29 ---------- Yazıldı @ 01:33:46 ----------

evet arkadaşlar güncelledim ve denemeleri yaptım hiçbir sorum yok wi-fi widgetler vb. hersey sorunsuz emeğine sağlık kurtuluş abim üstadım

karasahinemre

Üye
peki bu pr1.1 deki gibi sönük mü kalıyor parlak mı parlaksa sırf bunun için flashlayabilirim cihazı

Üst Alt