N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş 40 üstadım bugün şok bir kararla c7 den n8 e geçiş yaptım ve eve geldiğim gibi senin yazılımı yükledim eline koluna klavyene emeğine sağlık çok çok sağol dualarım hep seninle
Tesekkur ediyorum.

Bende çalıştı
Sorun olmadan calisiyor normalde.
şarjımızın olmasını bekliyoruz :D artık orjinal çıkana kadar buna devam galiba :D
:naughty:

Arkadaşlar n8 deki video düzenleme ve resim düzenleme bu belle de yok,bunları nasıl geri getirebiliriz acaba
Calisicam ama zor biraz nedeni dosya boyutlari buyuk oldugu icin beklemedeyim.
sadece kırmızıları siliceksin
Evet kirmizilar silinicek.

hocam resim düzenleğici oldumu peki
Malesef bakiyorum.

Kurtuluş tan haber bekliyeceğiz,öyle gözüküyor:)
Haber yok malesef :D
01-01-2012
14-Ekran hassasligi ilestirildi
15-rehber acilisinda rehber yok duzeltildi
16-Muzik ekran koruyucu eklendi
Acilis tarihi 01-01-2012
Bircok hatalar duzeldi

ilk mesajda rofs2 ve uda indirebilirsiniz.

abi eline sağlık. allah razı olsun. haritada sorun varmı arkaplanda çalışıyormu hala
hic bir fikrim yok kullanmadim icin ben sygic aura kullaniyorum.

Eksik dosyadakileri yükledikten sonra benim de sleeping screen çalıştı.Kurtuluş40 üstad emeğine sağlık.Çok teşekkürler.:alkis
:oke:
Rica ederim ne yapiyorsam siz dostlar icindir ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:tşk: '' Kim nederse desin Sadece kurtuluş belle yüklersin '' :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

hiksos

Üye
kurtuluş hocam bu son sürüm cok güzel olmuş emeğine sağlık biraz önce yükledim güncelleme yapıyor suan yalnız bi sorum olucak bu acılışta ki orjinal nokia acılışında ki ses bi garip sanki bendemi oyle yoksa herkestami

----------Eklendi @ 03:21:59 ---------- Yazıldı @ 01:59:11 ----------

bu arada jin hao efektini yükledim gayet stabil bi sekilde calısıyor tavsiye ederim

----------Eklendi @ 03:59:23 ---------- Yazıldı @ 03:21:59 ----------

unutmadan kurtuluş hocam bu sütümle birlikte x-plore mi koydun banamı öle gelio :) ama acmıo onu 3 kere flashlardım olmadı kaldırıp yeniden kurmam gerekti ama emeğine sağlık süper olmus

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocam bu son sürüm cok güzel olmuş emeğine sağlık biraz önce yükledim güncelleme yapıyor suan yalnız bi sorum olucak bu acılışta ki orjinal nokia acılışında ki ses bi garip sanki bendemi oyle yoksa herkestami

----------Eklendi @ 03:21:59 ---------- Yazıldı @ 01:59:11 ----------

bu arada jin hao efektini yükledim gayet stabil bi sekilde calısıyor tavsiye ederim

----------Eklendi @ 03:59:23 ---------- Yazıldı @ 03:21:59 ----------

unutmadan kurtuluş hocam bu sütümle birlikte x-plore mi koydun banamı öle gelio :) ama acmıo onu 3 kere flashlardım olmadı kaldırıp yeniden kurmam gerekti ama emeğine sağlık süper olmus
koymadim ama olamaz C kopyalarken C kurmusum xplore pardon ozur tuh ya valla unuttum C kopyalayip ovi almistim oda kaymis rarada acmaz cunku eklentisini silmistim.
ozur diliyorum dostlar.:(

laplace06

laplace06

Üye
Kardes ilk sayfada resimde dead flash secenegi isaretli bizde mi oyle yapacagiz tesekkurler

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
abi sahiden foto ve video editöru de göm cfw ye

sedat_2425

Üye
bide şu şeffaf ekran widgetleri normal olsa hemen indiririm. Eline sağlık tşkler...

abdk27

Üye
yüklemeye çalışıyorum ama prodect code görünmüyor neden?

hopless

Üye
ellerine saglık!!!!

hiksos

Üye
görmesü lazım bi daha dene olmzsa death flash secenei ile dene nama refurbish e bas update e basma sakın death flash atmayacaksan uptade i kullan

hiksos

Üye
birde kurtuluş hocam nası yaptın nası ettin hala anlamadım ama belki bilmeden bisi daha yapmıssın ama süper bisi olmus bu koyduğun hava durumu widgeti var ya ne hikmetse wilan bulamazsa yada mobil veri fark etmez gps den kendini güncelliyor lan dedim acaba bendemi bendemi bi anormallik var özellikle denedim harbiden gps den güncelleme alıyor biraz sürüyor 2-3dakka en fazla ama güncellemesini yapıyor nası yaptın bilmiyorum ama tahminim bi tesadüftür güzel olomus emegine sağlık :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
birde kurtuluş hocam nası yaptın nası ettin hala anlamadım ama belki bilmeden bisi daha yapmıssın ama süper bisi olmus bu koyduğun hava durumu widgeti var ya ne hikmetse wilan bulamazsa yada mobil veri fark etmez gps den kendini güncelliyor lan dedim acaba bendemi bendemi bi anormallik var özellikle denedim harbiden gps den güncelleme alıyor biraz sürüyor 2-3dakka en fazla ama güncellemesini yapıyor nası yaptın bilmiyorum ama tahminim bi tesadüftür güzel olomus emegine sağlık :)

evet bir önceki sürümdede denedim farkettim hakkikaten gps konumu bir kere tanıttıysanız ordan güncelliyor

fatih982

fatih982

Üye
kurtuluş ustam haritalar yok bunu nasıl geri getirebiliriz.

Omer_07

Üye
bide şu şeffaf ekran widgetleri normal olsa hemen indiririm. Eline sağlık tşkler...
aynen arkadaşım. hocam nasıl eski halinde kullanabiliriz bu widgetları sordum ama bi cevap alamadım.

İsmail Çolak

Üye
Evet Eski Orjinal Hali Daha Güzel.

hiksos

Üye
weather eski sürümde gps yebaglanıyor fakat güncelleme yapmıyordu suan yapıyor

hiksos

Üye
yav arkadaslar bu batarya sorunu hala ayni bende 2 3 gun giden meret 1 gun gidiyor suan flashtandır dedim tekrar flash attim ama banamisin demiyor varmi bi önerisiolan

Üst Alt