N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

SoloTurk35

Üye
Kurtulus abi sana sonsuz teşekkür ederim yardımlarından dolayı.

Arkadaşlar kesinlikle belleye çevirin, kurtuluş abi bu işte 1 numara... Teşekkürler iyi geceler, saygılar...

adem522

Üye
merhaba ben yukledım ama resim ve video düzenleyici yok nerden yükleyebilirim bu belle de neden yok

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus abi sana sonsuz teşekkür ederim yardımlarından dolayı.

Arkadaşlar kesinlikle belleye çevirin, kurtuluş abi bu işte 1 numara... Teşekkürler iyi geceler, saygılar...
Rica ederim arkadasim bir sorununuz oldunda burdayim.
merhaba ben yukledım ama resim ve video düzenleyici yok nerden yükleyebilirim bu belle de neden yok
Ilk mesajdaki programlar var onun icinde eksik silinen programlar var.
onlari kurabilirsin icinde olmasi gerekiyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar UDA dosyasi duzenlendi butun dil dosyalari eklendi ilk mesajdan indirebilirsiniz.

srgngrbzz

Üye
Kurtulus40 öncede aynı soruyu yönelttim fakat cevap alamadım ; Müzik çalarda şarkılar silindikten sonra albüm kapakları kalıyor öylece silinmiyor , acaba bunun bir çözümü var mı yoksa sadece bu sorun bende mi bulunmakta ? Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım bir yardım ederseniz sevinirim,teşekkürlerç

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oncelikle mesajinizi gormedim ozur dilerim.
ne sekilde siliyorsunuz muzikleri?
ovi suit kullanarak attiysaniz silme islemi tekrar onunla yapmalisiniz.
eger dosya olarak attiysaniz dosyaya sabitli oldugu icin dosya olarak silmelisiniz.muzik atma islemini herzaman depo modunda yapmalisiniz.

betoner

betoner

Üye
Kurtuluş40 umarım test moderatörlükten moderatörlüğe geçmen temennisiyle, şimdiden tebrik ederim.
Yeni Uda için teşekkürler. Deneyelim bakalım.

gfb_10

Üye
ya kurtuluş usta kusura bakma senı rahatsız ediyoruz ama ben ovi mağazaya bi türlü bağlanamıyorum sürekli bağlantı hatası veriyor ne yapabilirim acaba

yhu02

Üye
kurtuluş arkadaşım emeklerin için öncelkle teşekkür ederim bu yeni uda dosyasını tek atabiliyormuyuz yoksa komple yenidenmi flash atcagız

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaslar selamlar.. nokıa store yukleyebılmenız ıcın oncelıkle ek olarak verılen klasordekı ılk ıkı maps dosyasını yuklemenız gerekıyor.. onları yukledıkten sonra butun programları yukleyebılıyorsunuz.. store de dahıl..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş arkadaşım emeklerin için öncelkle teşekkür ederim bu yeni uda dosyasını tek atabiliyormuyuz yoksa komple yenidenmi flash atcagız
Hayir malesef tek atamazsiniz sifirdan kurulum yapicaksiniz.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
ya kurtuluş usta kusura bakma senı rahatsız ediyoruz ama ben ovi mağazaya bi türlü bağlanamıyorum sürekli bağlantı hatası veriyor ne yapabilirim acaba

arkadasım kurtulus abının paylastıgı program dosyasından harıtaları yukle ve bır daha dene.. ovı store yuklenmıyordu fakat en usttekı ıkı dosyayı yukledıkten sonra yuklenıyor.. eğer sorununuz devam ederse burdan bılgılendırın lutfen..

gfb_10

Üye

arkadasım kurtulus abının paylastıgı program dosyasından harıtaları yukle ve bır daha dene.. ovı store yuklenmıyordu fakat en usttekı ıkı dosyayı yukledıkten sonra yuklenıyor.. eğer sorununuz devam ederse burdan bılgılendırın lutfen..

suat kardesim cevabın için sağol ama benim sorunum yüklemekle alakalı değil ben mağazayı kurabiliyorum ama '' bağlantı hatasından dolayı işlem gerçekleşmiyor'' diye hata veriyor bu sorunuma çozumu olan varmı acaba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
suat kardesim cevabın için sağol ama benim sorunum yüklemekle alakalı değil ben mağazayı kurabiliyorum ama '' bağlantı hatasından dolayı işlem gerçekleşmiyor'' diye hata veriyor bu sorunuma çozumu olan varmı acaba
Siz hart format atin ve tekrar flash atip ilk once proramlarin icindeki 1-maps olani kurun sonra store kurun sorun kalkicaktir.

epts

epts

Üye
kurtuluş hocam telden haber var

epts

epts

Üye
:aha:

Üst Alt