Rica ederim arkadasim bir sorununuz oldunda burdayim.Kurtulus abi sana sonsuz teşekkür ederim yardımlarından dolayı.
Arkadaşlar kesinlikle belleye çevirin, kurtuluş abi bu işte 1 numara... Teşekkürler iyi geceler, saygılar...
Ilk mesajdaki programlar var onun icinde eksik silinen programlar var.merhaba ben yukledım ama resim ve video düzenleyici yok nerden yükleyebilirim bu belle de neden yok
Hayir malesef tek atamazsiniz sifirdan kurulum yapicaksiniz.kurtuluş arkadaşım emeklerin için öncelkle teşekkür ederim bu yeni uda dosyasını tek atabiliyormuyuz yoksa komple yenidenmi flash atcagız
ya kurtuluş usta kusura bakma senı rahatsız ediyoruz ama ben ovi mağazaya bi türlü bağlanamıyorum sürekli bağlantı hatası veriyor ne yapabilirim acaba
Hayir malesef tek atamazsiniz sifirdan kurulum yapicaksiniz.
arkadasım kurtulus abının paylastıgı program dosyasından harıtaları yukle ve bır daha dene.. ovı store yuklenmıyordu fakat en usttekı ıkı dosyayı yukledıkten sonra yuklenıyor.. eğer sorununuz devam ederse burdan bılgılendırın lutfen..
Siz hart format atin ve tekrar flash atip ilk once proramlarin icindeki 1-maps olani kurun sonra store kurun sorun kalkicaktir.suat kardesim cevabın için sağol ama benim sorunum yüklemekle alakalı değil ben mağazayı kurabiliyorum ama '' bağlantı hatasından dolayı işlem gerçekleşmiyor'' diye hata veriyor bu sorunuma çozumu olan varmı acaba
Siz hart format atin ve tekrar flash atip ilk once proramlarin icindeki 1-maps olani kurun sonra store kurun sorun kalkicaktir.
kurtuluş hocam telden haber var
varya her fırsatta bakıyorum acaba telefonun geldimi diye.