N8 İçin FP1 yolda ardından FP2 geliyor..2.Nesil S^3 lere Carla iptal

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
niyeki doğru 90 ların teknolojisine prim vermedi elop önü açık sistemlerle yoluna devem etti ..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
görürsün birazdan yorumları baba :)

doctorrr

doctorrr

Üye
yani çıkışılacak bana ama öyle yani baksana allasen symbianın geçmişine :)

Polymath

Polymath

Üye
niyeki doğru 90 ların teknolojisine prim vermedi elop önü açık sistemlerle yoluna devem etti ..

Topa tutalım hemenn :) Wp'nin mazisi ne kadar şurda. Kendin diyorsun 90 ların teknolojisi. Yani yılların eskitemediği bir sistemdi. Yıllarda üstünde kafa patlattı nokia. Symbian üzerinde oldukça tecrübeli. Hali hazırda kendi işletim sistemi varken. En üstlere çıkaracakken vazgeçti. E şimdi ne oldu. Microsofta bağımlı hale geldi. Ayrıca microsoft bu işi bedavada yapmıyordur sanırım değil mi ? Microsoft ne derse artık onu yapar nokia. :) Microsoftun boyunduruğuna girdi şimdi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Topa tutalım hemenn :) Wp'nin mazisi ne kadar şurda. Kendin diyorsun 90 ların teknolojisi. Yani yılların eskitemediği bir sistemdi. Yıllarda üstünde kafa patlattı nokia. Symbian üzerinde oldukça tecrübeli. Hali hazırda kendi işletim sistemi varken. En üstlere çıkaracakken vazgeçti. E şimdi ne oldu. Microsofta bağımlı hale geldi. Ayrıca microsoft bu işi bedavada yapmıyordur sanırım değil mi ? Microsoft ne derse artık onu yapar nokia. :) Microsoftun boyunduruğuna girdi şimdi :)

evet bedava yapmıyor kardeşim wp kullansın diye Nokia ya para ödüyor ;)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
valla himaye altına girmenin ne kadar çok kazanç getirdiğini samsung lg gibi firmalarda gördük..ayrıca rim blackberry ne oldu batıştaydı en son bu arada ios u saymıyorum çünkü çok prestijli bi ve süper zeka bir dehanın ürünü o...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
klongs

klongs

Üye
nokia microsofta ne kadar taviz verdi ama

Polymath

Polymath

Üye

ben şirket miyim ne alakası var şimdi? Ben microsofttan hizmet alıyorum,Microsoftta Nokia dan hizmet alıyor ve para ödüyor

Sen şirket değilsin tabide. Wp neden bedava versin? Orasını anlamadım. Hem yazılım geliştirsin, üzerinde çalışsın, destek versin. Üstüne para versin. Açıklarmısın bana ozaman ben yanış biliyorum. Doğruyu öğreniyim. Nokiadan ne gibi bir hizmet alıyor ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sen şirket değilsin tabide. Wp neden bedava versin? Orasını anlamadım. Hem yazılım geliştirsin, üzerinde çalışsın, destek versin. Üstüne para versin. Açıklarmısın bana ozaman ben yanış biliyorum. Doğruyu öğreniyim. Nokiadan ne gibi bir hizmet alıyor ?

Kardeşim nokia wp li telefon üretmese wp ne işe yarar bana söyle onu bi..Telefon hizmeti üretim ve reklam hizmeti alıyor Microsoft ile Nokia arasında özel bi anlaşma var

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia nın adı var tasarımlarda cabası...

---------- Eklendi @ 14:15:57 ---------- Yazıldı @ 14:15:16 ----------

Kardeşim nokia wp li telefon üretmese wp ne işe yarar bana söyle onu bi..Telefon hizmeti üretim ve reklam hizmeti alıyor Microsoft ile Nokia arasında özel bi anlaşma var
herşey danışıklı baba :D

ANIL

ANIL

Admin
bu arada az önce navifirme girdim 112.10.1406 var oparatör galiba.

---------- Eklendi @ 14:18:08 ---------- Yazıldı @ 14:16:10 ----------

603 için gözüküyor sadece

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
bu arada az önce navifirme girdim 112.10.1406 var oparatör galiba.

---------- Eklendi @ 14:18:08 ---------- Yazıldı @ 14:16:10 ----------

603 için gözüküyor sadece

Ben mobilim. Bi indirip baksana içine falan neymiş anlayalım :oke:

---------- Eklendi @ 14:20:13 ---------- Yazıldı @ 14:19:39 ----------

bende N8'e sandım :)

doctorrr

doctorrr

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
3 ) Nokia’nın Microsoft ile yaptığı anlaşmanın benzersiz doğasına ve Nokia’nın sağladığı katkılara karşılık olarak, Nokia milyar dolarlar değerinde ödeme alacak.
4 ) Nokia, fikri mülkiyetin değerini kabul eden ve fikri mülkiyet haklarının değiştokuş edilmesi için gerekli mekanizmaları işleme koyan anlaşma doğrultusunda önemli miktarda ödeme alacak.

nokia ile microsoft anlaşmasından maddeler.. 603 içinse operatör içindir gene

ANIL

ANIL

Admin
malesef, 603 için var sadece ben yinede bi bakayım.

Üst Alt