N8 İçin FP1 yolda ardından FP2 geliyor..2.Nesil S^3 lere Carla iptal

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
    Konu Sahibi
N8 İçin FP1 yolda ardından FP2 geliyor..2.Nesil S^3 lere Carla iptal
Arkadaşlar sıcak haber var Fp1 güncellemesi yakında N8 e geliyor bu zaten biliniyordu ardındanda Fp2 güncellemesi olacakmış Carla güncellemesi iptal olmuş ve haberde işlemci için ufak bir overclok olacağındanda bahsediliyor ve tarayıcı sürümü 8.2 olacak deniyor.
Link:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

mkkozanmk

Üye
acaba bu site ne kadar güvenilir. Bence resmi açıklama olmadan bu konu artık açılmasın. Millet bir birini kırıyor bu yüzden.

backwater

backwater

Üye
1. Nesiller için carla güncellemesi yok zaten

BaySerkan

BaySerkan

Üye
    Konu Sahibi
carla güncellemesinin N8 e geleceğini söylemedim zaten Carla'yı 2.nesil cihazlar alacaktı ama şimdi alamayacak iptal edilmiş onu kastettim

DxTR90

DxTR90

Üye
haber doğru değildir büyük ihtimalle resmi kaynaklara itibar etmek lazım.

klongs

klongs

Üye
haberi tam okusaydın fp 2 son güncelleme olacağı carlanın iptal edildiği yazıyor

doctorrr

doctorrr

Üye
amaaaaann!!! :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
isteyen istediğini yazsın valla ben ovi suitte görmedikten sonra güncelleme uyarısını inanmam :)

konuyu açan arkadaşa sözüm yok yanlış anlaşılmasın ben twitterda geçen haberleri kastediyorum..

Del Rey

Del Rey

Üye
FP2 geliştiriliyor ve bu aylar önceden biliniyordu. Tarayıcı yeni HTML 5 yeteneklerine sahip olacak. Ancak yine de MyNokiaBlog dışı kaynaklara inanmayın.

ANIL

ANIL

Admin
burada da aynı haber var

---------- Eklendi @ 16:49:47 ---------- Yazıldı @ 16:44:35 ----------

FP2 geliştiriliyor ve bu aylar önceden biliniyordu. Tarayıcı yeni HTML 5 yeteneklerine sahip olacak. Ancak yine de MyNokiaBlog dışı kaynaklara inanmayın.

tamam da bunlar 1.nesile gelicek mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
fp1 geleceqi bellide carlanın iptal olacqı şasırtıcı

• Beğen
Tepkiler: LaNegra
polluxea♪

polluxea♪

Üye
carlada gözüm yok valla fp1 gelsin kafi yani...ya da gelmesin sızsın daha güzel oluyo :D

---------- Eklendi @ 16:54:33 ---------- Yazıldı @ 16:51:45 ----------

beyler bu arada haber daily'e de düşmüş buyrun

aleranol

aleranol

Üye
ben zaten vazgeçtim symbiandan nokiada haklı hani wp ye yüklenmekte

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben Carla'nın iptal olacağını tahmin ediyordum zaten. FP2'de çok güzel değişimler yaparlar Belle zaten artık işletim sistemi modelinden çok adı gibi duruyordur "Nokia Belle" gibi. Böylesi iyidir bu gidişle bakarsınız FP3 bile gelebilir. Ayrıca N8 sahipleri Lite bile olsa FP1 ve FP2 sürümleri ile yaşadı da diğer birinci nesillerin günahı nedir anlamadım.

SheFy

SheFy

Üye
belle tutuldu diyedir carlanın iptal olması belle fp1 fp2 diye gidiyor bu

arslanla

arslanla

Üye
fp1 ve fp2 sadece n8 e mi gelecek? Çok saçma... "Bizim cihazların suçu ne?"

doctorrr

doctorrr

Üye
n8 derken bizide kastediyo muhtemelen :oke:

arslanla

arslanla

Üye
carla 2. nesillere gelmeyecekse yeni telefonlar çıkacak heralde

blackcemre

Üye
Nokia E7 ye gelmesi lazım.

Polymath

Polymath

Üye
Nokia kullanıcılara carlayı getırmeyerek. Sattım telefonu paranızı aldım Benden bu kadar güle güle demek ıstıyor sanırım. :) Bundan sonraki telefonum kesinlikle Nokia olmayacaktır. :) Bu haber gerçekse.

Üst Alt