N8 İçin FP1 yolda ardından FP2 geliyor..2.Nesil S^3 lere Carla iptal

Polymath

Üye

Satış politikası kullanıcıya zarar verene kadardır. Nokia bu symbian tellerde insanları mutlu etmediKten sonra nasıl piyasada yükselmeyi bekliyor. En basiti ben daha nokia telefon almam. Satış politikasıyla kendinden nefret ettirdi. Hem 603 1.3 ghz yapmadi, hemde carla gelecek diye mıllete ikinci nesil telefon aldırdı. Simdide vazgeciyor. Resmen dolandırıcılık bu. Benim gibi düşünen insan çoktur buna eminim. Eger wp yi yine nokiadan başka hiç bir firma kullanmazsa symbiandan farki kalmayacaktır.

Tepkiler: DenizhaNq
aynen öyle elimde 701 var satıp andiroid alacağım araştırıyorum işlemci ram filan telefon hafızası bir kere dilim yandı htc ve galaxy aceden

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Wp yi şuan Samsung ve HTC de kullanıyor hatta galaxy s3 ün windows phone 8 li modelinin geleceği söylentileri bile var.. WP nin symbiandan farkı da çok symbian her ne kadar güzel ve kullanışlı olsa da geliştirilme konusunda eksiği çok çok uğraş ve masraf gerektiriyor e piyasadaki sistemlerle rekabet edemeyen sisteme de yatırım yapıp zaman harcamak çok da akıl karı değil bence..

bu sistem rahatlıkla hepsiyle baş edebilirdi. desteği devam etseydi oyun uygulama vs... suan ki (fp1) halinde sistemde pek fazla sorun yok hatta hiç göremiyorum denebilir. yazık etti.

Tepkiler: pRime.
symbian kadr güzl bir işletim sistemini yok ettilerya hemde belle ile kendini aşmış iken yazık olsu c6-01 mı satıp xpria s alıcam

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu sistem rahatlıkla hepsiyle baş edebilirdi. desteği devam etseydi oyun uygulama vs... suan ki (fp1) halinde sistemde pek fazla sorun yok hatta hiç göremiyorum denebilir. yazık etti.

kardeşim işletim sisteminin çekirdeği yetersiz.. Hepsiyle baş edemiyor.. Symbiana oyun uygulama yazmak çok zor evet fp1 halinde sorun yok ama nasıl bi atak yaparsa yapsın adı çıktı dokuza inmiyo sekize oldu sistem.. Yazılan uygulamalar bile hep kısıtlı skype var araması yok vs neden böyle bir düşün.. Rekabet edilemiyordu malesef edilebilse zaten Nokia da kendi sisteminin arkasında dururdu..

Nereden aldın böyle bir bilgiyi kaynak verebilir misin?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

pRime.

Üye

ne diyosun sen Can?
qt'den haberiniz olmadan boş boş konuşmayın. symbiana olan ilgisizliğin tek nedeni piyasadaki android şişirmesidir. üstelik symbiana nokia daha yeni nesil işlemciler koysa sizin dandik wp'unuza toz yutturur hızda. bilmeden konuşmayın.

hayır canım kardeşim gecen seneden bu yana yüzde altmış bi kayıp var ortalama destek kesilmeye başladığından beri yani suç nokiada. yapılınca görüyorsunuz sistem olmuş yani. yazık etti. adınıda bizim gibi kuallanıcılar indirirdi rahat ol. ayrıca o lumia 800 için yaptığı reklamları symbian için symbianlı telefonlar için sadece yüzde yirmisi yeterdi...

---------- Eklendi @ 13:26:35 ---------- Yazıldı @ 13:25:24 ----------

aynen. telefon alacağım android ama bi türlü gitmiyo elim böyle güzel bi sistem saçma sapan bi şekilde bitti :S

Tepkiler: pRime.
birinci nesillere wp7 ikinci nesillere ios gelecek...

emreli01

Üye
bu fp1 gelsede kurtulsak o gelecek bu gelcek herkez bişe dio

pRime.

Üye

ayrıca son zamanlarda symbian için çıkan uygulama ve oyunların büyük kısmı qt ile yazıldı. neden? çünkü uygulama yazmak çok basit qt ile ama tamamen nokia'daki wp'cu zihniyet yüzünden bunlar çöpe atılıyor.

bilmeden kimse konuşmasın. yok yetersizmiş yok şuymuş. değil kardeşim. bu kadar kör olmayın, biraz araştırın sağdan soldan duyduğunuz boş lafları buraya yazmak yerine.

Tepkiler: DenizhaNq
Birde bu 2. nesil belleli cihazlar piyasaya çıktığında hemen hemen sorunsuzdu.Hatırlayın birinci nesil symbian 3 telleri veya daha eskileri hep sorunlu sürülmüştü piyasaya.Demekki oluyormuş!!

Birde bu 2. nesil belleli cihazlar piyasaya çıktığında hemen hemen sorunsuzdu.Hatırlayın birinci nesil symbian 3 telleri veya daha eskileri hep sorunlu sürülmüştü piyasaya.Demekki oluyormuş!!

işlemci ramden kurtardınız siz..bizde belle iyi optimize edilmedi belki de..sorunlar çıktı

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Katılıyorum. Symbian'a resmen yazık ettiler. Yok çekirdekmiş mekirdekmiş ne alaka istenirse bal gibi oyun/uygulama yazılır. Symbian WP7'den daha iyi sadece WP Microsoft'un işte bütün olay bu.

Katılıyorum. Symbian'a resmen yazık ettiler. Yok çekirdekmiş mekirdekmiş ne alaka istenirse bal gibi oyun/uygulama yazılır. Symbian WP7'den daha iyi sadece WP Microsoft'un işte bütün olay bu.

şey farkı işte anlayın. 5 kilo şey var yerlere sürtüyor. Microsoft olunca.