Dünyanın en sabırsız milletiyiz Bir güncelleme için sabır taşlarımız çatlıyor resmen Hep kulaktan dolma laflar yüzünden oluyor yok işte güncelleme ocakta geliyor, yarın çıkıcakmış 1 hnafta içinde çıkar gibi laflarla dolduruşa gelip nokia gibi mükemmel bir şirkete kızıyoruz. Ben güncelleme gelmese de N8 imi seviyorum gayet de güzel nazar değmesin 0 sorun.
aynen o kod ama telefonda yazan o ındırecegım 13. lü birsey sarj az oldugu ıcın yapmadı ınsallah sorun olmaz *#0000# kare yaptım guncelleme cıktı sorun olmaz inşallah N8 sılver benım tel
aynen o kod ama telefonda yazan o ındırecegım 13. lü birsey sarj az oldugu ıcın yapmadı ınsallah sorun olmaz *#0000# kare yaptım guncelleme cıktı sorun olmaz inşallah N8 sılver benım tel
Arkadaşlar bence bütün kodlara güncelleme tam anlamıyla çıksın. Sonra günecelleme çıktı diye başlık açılsın. Daha mantıklı olur. Yok seninkoduna çıkmamış yok benim koduma çıkmış diyede saçma bir muhabbet olmasın. Nokia ne mantıkla böyle bişey yaptı anlamış değilim ama çok geçmeden bütün kodlara çıkması dileğiyle. Merak ediyorsanız Bende güncellemeyi bekliyenler ve bu güncellemenin çok lazım olduğunu düşünenlerdenim