noar
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaslar ben n8 bir arkadasim araciliyla isvicreden aldim, garantisi arkadasimda isvicrede.
Telefonu 6 aydir kunlaniyorum 5 ay sorunsuz calisiyor derken son 1 aydir sapiti 10 kere dead phone oldu. Her seferinde dead flash yaptim en fazla 2 gun calisiyor sonra yine dead phone.
TUKSEDON arkadasima mail attim o da sagolsun usenmeyip cevap yazdi sorun anakarta dedigi ve servise goturmemi onerdi. Bende isvicreden aldigim arkadasla konustum, orda goturucem.
Simdi service goturdugmuzde telefona bir kac kez dead flashing atigimiza soylemelimiyiz, yani dead flashing atigimiz zaman telefonun garantisi devam eder mi?
Niye soruyorum bunu, cunku orda sadece dead flashing atarlarsa telefon 2 gun iyi calisir sonra tekrar dead phone olur, orda dead flashing atip bak iyi calisiyor diyip geri yolamasinlar mi ?
gerçekten çok karışık bi durum bir sürü bürokratik işlem gerekebilir.
ama mantıken düşününce nokia bi dünya markası ve nerden faturalanmış olursa olsun garanti kapsamında dünyanın her yerinde ücretsiz servis desteği sunmaları lazım..eğet öyle değilse nerde nokianın büyüklüğü? sonuçta artık internet denen bi şey var ve bi ürünün nerden hangi tarihte alındığını, garanti durumunu tek tıkla öğrenebiliyosun
Sorma omer.. yurdisinda alalim dedik daha saglam olur garantisi falan..
Burda Kosova'da hangi telefonu alirsan al en fazla bir ay garanti verirler onun icin yurtdisindan aldim.
Ben sidmiye kadar forumda ogrendiklerimle kendim telefonu kurtarmaya calistim 1 aydir ugrasiyorum ama donanimsal bi sorun oldugu icin artik yapacak bir sey yok mecburen telefon isvicre yolcusu.
TUKSEDON arkadasima sordum makedonya bize yakin 1.5 saatlik yol, eyer orda nokia yetklili bir servisi varsa ve orda garanti gecerli ise oraya gotureyim daha yakin.
benim bildiğim bu telefonlar nokia garantili ülkeye göre garantisi değişmez keşke bulunduğun yerden alsaydınSorma omer.. yurdisinda alalim dedik daha saglam olur garantisi falan..
Burda Kosova'da hangi telefonu alirsan al en fazla bir ay garanti verirler onun icin yurtdisindan aldim.
Ben sidmiye kadar forumda ogrendiklerimle kendim telefonu kurtarmaya calistim 1 aydir ugrasiyorum ama donanimsal bi sorun oldugu icin artik yapacak bir sey yok mecburen telefon isvicre yolcusu.
TUKSEDON arkadasima sordum makedonya bize yakin 1.5 saatlik yol, eyer orda nokia yetklili bir servisi varsa ve orda garanti gecerli ise oraya gotureyim daha yakin.
Kosova'da nokianin yetkili bir servisi yok kaldiki profesionel servisci bile yok,
ilk dead phone oldugunda sormak amaciyle gitim bir iki servisciye yok bu telefon bi daha acilmaz tamir edilemez falan demisti
ben kendim kac kez dead flash etim telefonu actim.
benim ila isvicreye goturmek garanti icinde olsun demiyorum, ben parayla'da raziyim yeterki dogru duzgun profesiyonel bir servisci olsun.
ama ortada dogru duzgun bir servisci yok, muhetemelen yaptiramazlar daha cok bozarlar.
Kosova'da nokianin yetkili bir servisi yok kaldiki profesionel servisci bile yok,
ilk dead phone oldugunda sormak amaciyle gitim bir iki servisciye yok bu telefon bi daha acilmaz tamir edilemez falan demisti
ben kendim kac kez dead flash etim telefonu actim.
benim ila isvicreye goturmek garanti icinde olsun demiyorum, ben parayla'da raziyim yeterki dogru duzgun profesiyonel bir servisci olsun.
ama ortada dogru duzgun bir servisci yok, muhetemelen yaptiramazlar daha cok bozarlar.
Tesekkurler TUKSEDON arkadasim simdi is yerindeyim aksama imei numarasini ozele yolarim.
Yalniz ben Kosova'da yasiyorum. Burda yetklili servis yok. Turkiyede gelemem uzak, yalniz Makedonyada nokia'nin yetkili servis varmi orasi daha yakin kendim goturebilirim, TUKSEDON bu konuda bir bilgin var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?