N8 dokunmatiği !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bendede kalın bi jelatin ver dokunmatiği etkiliyo gibi :allalla:

ozggurr

ozggurr

Üye
bende n8 kullanıyorum n8 in dokunmatgi güzel diyen arkadaşlara pes 2011 bi iphonede bide n8 de oynayın iphone un kalitesini apaçık göreceksiniz:hmmm

o ekran buyukluguyle alakali olabilir mi acaba... bir de mod yuklu N8 pes2011'de ucuyor onu da belirteyim... Ozellikle VGA monutore baglayip PES2011 oynadigimizda sanki PS3'de oynuyormus gibi bir hava veriyor N8... Abarttim mi dersin, bir dene istersen Iphone'u monutore baglayip pes2011 oynamayi ne demek istedigimi anlayacaksindir :))

----------Eklendi @ 17:49:40 ---------- Yazıldı @ 17:47:31 ----------

Telefonun dokunmatiği iyi ama işletim sisteminin geç tepki verdiği bir gerçek. Oyunlarda ise kodlanması sorunsuz olanlarda tepki sorunu yok.

mod kurdugunuzda oyunlarda lag vs kalmiyor... denediniz mi?

nonamex

Üye
o ekran buyukluguyle alakali olabilir mi acaba... bir de mod yuklu N8 pes2011'de ucuyor onu da belirteyim... Ozellikle VGA monutore baglayip PES2011 oynadigimizda sanki PS3'de oynuyormus gibi bir hava veriyor N8... Abarttim mi dersin, bir dene istersen Iphone'u monutore baglayip pes2011 oynamayi ne demek istedigimi anlayacaksindir :))

----------Eklendi @ 17:49:40 ---------- Yazıldı @ 17:47:31 ----------

mod kurdugunuzda oyunlarda lag vs kalmiyor... denediniz mi?

Mod v7'yi diyorsanız kurulu, zaten oyunlardan yana pek şikayetim yok. İşletim sistemi geç tepki veriyor gibi daha çok :allalla:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu mod ne oluyo tam olarak flashlamak gibimi orjinalini bozmuyomu telefonun :hmmm

serdar84

serdar84

Üye
dokunmatikle ne alakasi var bunun:allalla:

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
arkadaşlar sizce I Phone un dokunmatiği n8 den kötümü düşünün
I Phone 4.7
N8 3.5 dokunmatiği mallaşmayalım

benighted

benighted

Üye
sadece bu uygulamadan kaynaklanan birşey flash uygulamalrda genelde bu sorun oluyor ıphone da kullandım ama alakası yok ikisindede mesajlaşın dungeon gibi üst düzey oyunları açın arada dokunmatikle ilgili hiç bir fark göremezsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt