N8 dokunmatiği !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skyhanb

skyhanb

Üye
    Konu Sahibi
N8 dokunmatiği !
Arkadaşlar nokia fanları olabilir aramızda bende uzun süre nokia kullanıyorum hatta N8 aldım sorunlu çıktı ona ragmen ugrastım dava vs para iadesi aldım gittim yine N8 aldım anlayın diye yazdım sallamayın yani bana :) Ama N8 dokunmatk tepkisi uygulamalarda cok yavas yani davul, piano ,silah vs gibi uygulamalarda basıyorsunuz ses cok gec geliyo yanlıyorsam düzeltin ! Şunu istemeyerek söylüyorum ama İphone da öyle değil ne zaman düzelicek şu nokia :/// Yada çözüm bulabilen var mı ?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Uygulamadan kaynaklı bir sorun o, adam gibi oyun-uygulamalarda öyle bir sorun olmuyor...

melgklay

melgklay

Üye
Arkadaşım bu nokia ile ilgili değil o oyun yada programın yapımcısı ile ilgili.. Örneğin bende battery challenge diye bi oyun var bateri çaliyorsun ve neredeyse dokunmadan önce anlıyor.. Forumda mevcut istersen

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben nfs shiftte ekrana değer değmez fren yapıyo yani arkadaş doğru diyor uygulama ve oyun yüklerken en iyisi en düzgününü yüklemek gerek

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
benim n8 de 34 tane oyun yüklü henüz bahsettiğin türde bi takılma yaşamadım.

Şaka deil gerçekten 34 tane oyun yüklü. Yeni güzel oyunlar bulursam yükleyecem daha.

skyhanb

skyhanb

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yok yaa bildiginiz sağlam anlık tepki veren müzik davul piano vs prog var mı ?

one2one2

one2one2

Üye
Uygulamadan kaynaklı bir sorun o, adam gibi oyun-uygulamalarda öyle bir sorun olmuyor...

uygulamadan kaynakli degil konuyu acan arkadasa katiliyorum az cok telefon eksperi ve n8 kullanicisi olarak, n8 in dokunmatigi n97 den bile geri kaliyor. kaldiki iphone un dokunmatigine yetissin. :pro:

SilentOne

SilentOne

Üye
büyük bir ihtimal uygulaa ile ilgilidir

akibet2

Üye
Valla benim N8'imde hiç böle bir problem olmuyor dokunmatiği son derece güzel oyunlarda geç aLgıLama v.b Şeyler yok (: bence sen n8'ini iyice bi kontrol et

electronics

electronics

Üye
Uygulamalarla alakalı bir sorun, dokunmatik gayet güzel ve akıcı...

suat1111

suat1111

Üye
10 numara

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

kaplan0066

Üye
bende n8 kullanıyorum n8 in dokunmatgi güzel diyen arkadaşlara pes 2011 bi iphonede bide n8 de oynayın iphone un kalitesini apaçık göreceksiniz:hmmm

ModderFurkan

Üye
Hala varsa hard format at :hmmm belki düzelir

time_shift

time_shift

Üye
o oyunları bende oynadım arkadaşların dediği gibi tamamen uygulamadan kaynaklı. iphonedeki gitar tarzi oyunlara bayılırım ama ml nokia nın adam akıllı uygulama geliştirici şirketleri yok anlaşmalarıda yok. sırf bu yüzden diğer markaların orası burası kalkıyo ve symbian öldü die konuşuyolar . kimse fark etmiyoki android işletim sistemini kaçtane marka kullanıyo hepsi birbirinin çakması nokia clasik bi işletim sistemini dokunmatiğe uyarlamaya çalışıyo bişeylerin olmadını onlarda fark ediyodur ama tam destek vermiyolar belkide ufaktan ufaktan sistemi elden çıkarmak işlerine gelcek. bunun nedenide apple mesela kaçtane telefonu var? iphone bitek .adamların varsa yoksa bitek uğraşı var kasıyolar oyunu uygulamayı .nokia hangi teline yazılım uygulama oyun yapsın adamlarda haklı biyerde

fireman87

fireman87

Üye
Nokia2nın ekranını LGe üretmekte, dolayısıyla dokunmatiğinide.. bu güne kadar nokianın ekranından sikayet okumamıstım açıkçası.. Nokia'yı bitiren symbian sadece :oke:

cabal21

cabal21

Üye
geçen bir abi n8 gördüm sordum memnun musun diye. olmam mı dedi ben iphone4 ü satıp aldım dedi n8 i iphone menülerde hızlı diyor ama hiç bir özellik yok hep program diyo ama n8 paha biçilemez bir telefon diyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone un havası n8 in tarzı vardır iphone ile uygulama çoktur bizde uygulama azdır ama keşvedilmemiş özellik vardır

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

nonamex

Üye
Telefonun dokunmatiği iyi ama işletim sisteminin geç tepki verdiği bir gerçek. Oyunlarda ise kodlanması sorunsuz olanlarda tepki sorunu yok.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Telefonun dokunmatiği iyi ama işletim sisteminin geç tepki verdiği bir gerçek. Oyunlarda ise kodlanması sorunsuz olanlarda tepki sorunu yok.

anna da bu sorun gitcek diyolar ama bakalım

----------Eklendi @ 13:31:05 ---------- Yazıldı @ 13:27:20 ----------

ya elbet uygulama gelir inanabiliyomusunz hep böyle gitmesine

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Telefonun dokunmatiği bence çok hassas ancak bazen ellerim terleynce kötüleşiyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt