uribaju
Üye
sonuçta ovidenmi güncelledik arkadaşım ? oviden gelsin güncelleyelim ondan sonra rahat rahat karşılaştırırsınoviyi bırak naviden bile güncelleyemedik..bana şimdi tutupta naviye düştü geri çektiler falan deme..demekki illa o düşene göre farklı bi belle gelecekki kaldırdılar onu illa performans artışı olacaktır..geriden gelme meselesine gelince üyelik tarihlerimiz herşeyi anlatıyor
----------Eklendi @ 23:28:26 ---------- Yazıldı @ 23:26:24 ----------
mert uğraşmasan olmuyo demi benleseni en can alıcı noktadan vuracam sen daha downgrade bile yapamıyon yazık sana
üyelik tarihi? ne alaka anlamadım herşey üyelik tarihinden ibaret değil arkadaşım bu forumda eski üyeliğimde var ozaman ne olacak?konuyu değiştirmeyelim diyorum böyle saçmalıklarla.. Oviye gelsin gelmesin birşey farketmez gelsede şimdikinden ne kadar üstün olabilir söylermisin sen aslında belleyi anna kullananlar için özel yapıldı zanneciyosun ama öyle değil ne kadar eskisinden hızlı ve stabilde olsa tam anlamda performans veremiyo dediğim gibi gidip telefonla test yapsaydın anlardın belle aslında yeni gelen 1 ghz işlemci 512 mb ramli telefonlar için çıktı o yüzden bizdeki özelliklerle belle bir hıza kadar gidebilir ötesine geçemez kısacası hayal kurmayalım..
üyelik tarihi? ne alaka anlamadım herşey üyelik tarihinden ibaret değil arkadaşım bu forumda eski üyeliğimde var ozaman ne olacak?konuyu değiştirmeyelim diyorum böyle saçmalıklarla.. Oviye gelsin gelmesin birşey farketmez gelsede şimdikinden ne kadar üstün olabilir söylermisin sen aslında belleyi anna kullananlar için özel yapıldı zannediyosun ama öyle değil ne kadar eskisinden hızlı ve stabilde olsa tam anlamda performans veremiyo dediğim gibi gidip telefonla test yapsaydın anlardın belle aslında yeni gelen 1 ghz işlemci 512 mb ramli telefonlar için çıktı o yüzden bizdeki özelliklerle belle bir hıza kadar gidebilir ötesine geçemez kısacası hayal kurmayalım..
bütün yorumlarıda okudum bana karşı gelenler sadece c7 kullanıcıları neden bi n8 kullanıcısıda gelip benle bu konuda tartışmıyo..çünkü bizim telefondan beklediğimiz herşey n8 de varneyse konuyu daha fazla dağıtmayalım herkesin düşüncesi kendine sizin düşüncenizede saygı göstermekten başka bişey gelmez elimden boş yere tartışmanın gereği yok
bütün yorumlarıda okudum bana karşı gelenler sadece c7 kullanıcıları neden bi n8 kullanıcısıda gelip benle bu konuda tartışmıyo..çünkü bizim telefondan beklediğimiz herşey n8 de varneyse konuyu daha fazla dağıtmayalım herkesin düşüncesi kendine sizin düşüncenizede saygı göstermekten başka bişey gelmez elimden boş yere tartışmanın gereği yok
lütfen bir mantıklı düşün sende anlayacaksın sorunun cevabını. o kadar para bayılan biri şimdi kalkıp nasıl cihazını kötülesin herşeyi geçtim işte fanboyluk diyorum ya kesinlikle yadırgamıyorum yanlış anlamasın ama herkese göre elinde ki cihaz en sağlamı anlatabildim mi acaba
ForeverAlone";4173575][COLOR="Red' Alıntı:Bir arkadaşın iPhone 3GS'i var.Arkaplanda 63 uygulama açıktı multitası kullanmayı bilmiyor arkadaş.Bizzat ben kapattım.3GS 256 Mb ram ve 600 mhz işlemciye sahip.Nokianın 2012ye doğru çıkardığı telefonda 33 uygulama başarı sayılıyorsa çok yazık...
Telefonda hiç kasmıyordu ayrıca...[/COLOR]
Umarım bu mesajı ciddiye almamışsınızdır arkadaşlar. Bunu söyleyen kişi daha ios'ta gerçek multitask olmadığını bilmiyor. Orda duran 63 uygulamanın aslında son kullanılan uygulamaları gösterdiğini ve yine ios'un arkada en fazla 3 uygulamayı açık bırakabildiğini hatırlatmak isterim!
----------Eklendi @ 00:25:13 ---------- Yazıldı @ 00:21:49 ----------
Konuya dönecek olursak, 701 daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip. N8 belle ile 45 uygulama açabilecek kapasitede çünkü.
iosda zaten açık uygulama kalmıyorki kapatıyor hepsini multitasking yok birde 63 yazmış yok artık yani..
Bence konuyu uzatmamak gerek arkadaşlar.Asıl sorun konunun başlığında.N8'cileri ezercesine bir başlık olunca insanlar kendi telefonlarının kötülenmesini görmek istemiyor.Aslında tartışmanın sebebi başlık.Başlıkta N8 vs 701, sizce hangisi daha iyi gibi bir şey kullanılsaydı ve 1'de N8'in videosu koyulsaydı (Tabi aynı uygulamalarla) sorun olmazdı.Zaten N8'mi 701'mi sorusuna verilen klasik cevap şudur; güç performans ve 1-2 yıl daha fazla kalıcılık istiyorsan 701 kamera, video ya da tasarım istiyorsan N8.Tabi tasarım göreceli bir konu bazıları 701'i daha şık buluyor.
ForeverAlone";4173575][COLOR="Red' Alıntı:Bir arkadaşın iPhone 3GS'i var.Arkaplanda 63 uygulama açıktı multitası kullanmayı bilmiyor arkadaş.Bizzat ben kapattım.3GS 256 Mb ram ve 600 mhz işlemciye sahip.Nokianın 2012ye doğru çıkardığı telefonda 33 uygulama başarı sayılıyorsa çok yazık...
forumu hep uzaktan takip ederim gerekmedikçe yorum yapmam bugün iyiki bi yorum yaptım burnumdan getirdinizo nfcyide kaç kere kullandın ve ne işine yaradı merak ediyom türkiyeye o sistemin gelmesi 3-4 yılı bulur ozamanada değiştiririz zaten merak etme..
beni m için çok önemli bu. Aynı anda 80 tane uygulama açmazsam telefon işimi görmez.
Belirtmekte fayda var, N8'le aralarında yıl fark var en az. Ayrıca N8 zaten kameradan başka bir şeyi olmayan bir telefon.
gerçekten bole düşünüyosan sen n8 i en fazla afişlerde görmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?