N8 Bunu Yapabilirmi :) ?

uribaju

Üye

üyelik tarihi? ne alaka anlamadım herşey üyelik tarihinden ibaret değil arkadaşım bu forumda eski üyeliğimde var ozaman ne olacak?konuyu değiştirmeyelim diyorum böyle saçmalıklarla.. Oviye gelsin gelmesin birşey farketmez gelsede şimdikinden ne kadar üstün olabilir söylermisin sen aslında belleyi anna kullananlar için özel yapıldı zannediyosun ama öyle değil ne kadar eskisinden hızlı ve stabilde olsa tam anlamda performans veremiyo dediğim gibi gidip telefonla test yapsaydın anlardın belle aslında yeni gelen 1 ghz işlemci 512 mb ramli telefonlar için çıktı o yüzden bizdeki özelliklerle belle bir hıza kadar gidebilir ötesine geçemez kısacası hayal kurmayalım..

Tepkiler: MertcaN9

MertcaN9

Üye

bende onu demeye çalışmıştım işte. gerçekler

bütün yorumlarıda okudum bana karşı gelenler sadece c7 kullanıcıları neden bi n8 kullanıcısıda gelip benle bu konuda tartışmıyo..çünkü bizim telefondan beklediğimiz herşey n8 de var neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım herkesin düşüncesi kendine sizin düşüncenizede saygı göstermekten başka bişey gelmez elimden boş yere tartışmanın gereği yok

MertcaN9

Üye

lütfen bir mantıklı düşün sende anlayacaksın sorunun cevabını. o kadar para bayılan biri şimdi kalkıp nasıl cihazını kötülesin herşeyi geçtim işte fanboyluk diyorum ya kesinlikle yadırgamıyorum yanlış anlamasın ama herkese göre elinde ki cihaz en sağlamı anlatabildim mi acaba

uribaju

Üye

dikkat edersen ben c7 yi de 701 den üstün görmüyorum sadece bazı görülecek gerçekler var işte ama bu gerçeklerin gözardı edilip alt seviyeye çekilmesini anlayamıyorum nedense...

Anna da 50 uygulama açtım telefonda tık yoktu ne reset ne donma. Belle de denemedim. [C7]

SuaT6027

Üye

mertcan değişik yorumlarına devam ediyorsun.. kardeşim ne olursa olsun bende ki telefon budur bu en iyisidir diyemez kimse.. şöyle bir düşünelim.. 701 dediğiniz telefonun işlemcisi üstün ki ben bugüne kadar n8 işlemciden şikayet duymadım.. zaten bırak 30 lu uygulamaları 3 uygulamayı bile açık bırakmam.. gereği yoksa kapatırım.. kasmaya lüzum yok.. sana önceden de söylediğim gibi.. hiçbirşeyi bir bütün olarak ele almadan niteleyemezsin.. şu şudan iyidir demek her zaman yanlış bir yorumdur.. bence en iyi telefon sahip olduğum telefon.. haaa şunuda ekleyeyim.. eveet bir sürü para verdim.. bu kötülememem anlamına gelmiyorki eksiği olsa söylerim..

Umarım bu mesajı ciddiye almamışsınızdır arkadaşlar. Bunu söyleyen kişi daha ios'ta gerçek multitask olmadığını bilmiyor. Orda duran 63 uygulamanın aslında son kullanılan uygulamaları gösterdiğini ve yine ios'un arkada en fazla 3 uygulamayı açık bırakabildiğini hatırlatmak isterim!

----------Eklendi @ 00:25:13 ---------- Yazıldı @ 00:21:49 ----------

Konuya dönecek olursak, 701 daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip. N8 belle ile 45 uygulama açabilecek kapasitede çünkü.

uribaju

Üye

iosda zaten açık uygulama kalmıyorki kapatıyor hepsini multitasking yok birde 63 yazmış yok artık yani..

iosda zaten açık uygulama kalmıyorki kapatıyor hepsini multitasking yok birde 63 yazmış yok artık yani..

İşte son kullanılan uygulamalar listesini görev yöneticisi sanmış garip. Ona bakılırsa tüm uygulamaları açıp arkaplanda gösterebilirsin yani. En fazla 3 tane kalıyor, tarafımca 3gs touch 4g ve ip 4'te denenmiştir.

benim n8 de toplasan 10 tane uygulama var hadi 10 tane uygulamayı birden açmasın ne olmuş yani. Kimse kendini kandırmasın n8 ilk çıktığında kimin içi gitmedi söylesin bana. 12 mp duyunca yok artık demeyeni yoktur herhalde

cortex47

Üye

Video diyorsan neden N8?

----------Eklendi @ 03:46:57 ---------- Yazıldı @ 03:42:01 ----------

iOS'ta arka plandaki uygulamaların çoğu çalışmıyor. Adamların cihaza kurulu gönderdikleri Youtube uygulaması bile arka planda streaming yapmıyor. O zaman arka planda isterse 100 açık uygulama gözüksün, çalışmadıktan sonra kasmaz tabi cihazı.

----------Eklendi @ 03:52:39 ---------- Yazıldı @ 03:46:57 ----------

NFC'nin kullanım alanı düşündüğünüzden daha geniş. Sadece kredi kartı gibi kullanmaya yaramayacak telefonu. Bu bakış açısı, 3G ülkemizdeki operatörler tarafından yeni yeni desteklenirken, 3G'yi sadece görüntülü görüşmeye yarayan teknoloji olarak düşünen insanları getirdi aklıma.

distakjo

Üye
beni m için çok önemli bu. Aynı anda 80 tane uygulama açmazsam telefon işimi görmez.

biri hatırlıyoeumda n8 ile 50 uygulama açmıstı

Ya olay 50 uygulamada değil biri mesaj ajanda açıp 50 uygulama açar biri oyun internet mağaza açarak.Boşuna N8 daha çok açar daha iyi heryönüyle demeyin belirli gerçekler var 1 ghz yi ve 512rami hiç bir işe yaramıyor olarak değerlendiremezsiniz.Artık telefonların en önemli özelliği kamera değil işletim hızı v.s önemli.N8in kamerası daha iyi diye geri kaldığı bütün özellikleri kötülemek büsbütün yobazlıktır.İsteyen istediği telefonu alır sever o ayrı ama sırf o telefonu kullandığı için diğer telefonları kötülemek...

CanKartaL

Emekli Yönetici

arkadaş 3gs e multitasking koyduklarını apple bile bilmiyorken sen mi biliyorsun 3gs de senin baktığın o 63 uygulama recent dosyaları yani son girilen uygulama kısayolları geçmişi temizlemişsin sen sadece