deli oğlan
Üye
Şimdi 34 program açılmış iyi hoşta program var program var.Gösterdiğin videodaki programların çoğu saat, alarm çok az etkisi olan programlar.Bir de ilk videoya bak gerisi vicdanına kalmış ne diyelim.Zaten telefonların özellikleri belirli 701 kamera hariç her yönden daha başarılı.Daha iyi olduğu zaten belirlenmiş özellikleriyle.Yaptığınız biraz Iphone 4 ile Iphone 4S'yi karşılaştırırken bak Iphone4 daha güçlü daha güzel demek gibi.Böyle videolara gerek yok işletim özelliklerine baksan senin için yeter.Telefonu kullandığınız için övmeyi bırakın bence.Ben nokia 701 kardeşim Galaxy S kullanıyor.Sırf ben 701 kullanıyorum diye Galaxy S'i kötülemenin bir anlamı yok.Galaxy S daha iyi.Belki sadece Android sayesinde ama sonuçta daha iyi.
evet fotoğrafçıyım elimde 16 megapiksellik canon var..ve ben n8 i aldığım günden beri onu elime bile almıyorum çünkü gerek yok1 ghz 1 ghz diyosunda istersen ben sana binlerce n8 ve 701 in karşılaştırma videosunu izleteyim..uygulama açma konusunda falan eeeeeeeen fazla 1 sn oynuyo nette araştırma yapıp videoları izleyebilirsin
Hala video izle diyorsun al eline öyle izle 701 de 40 oyun açıyorlar sen n8 34 dandik uygulama açabiliyor diye avunuyorsun ne diyelim yazık.
Şuanlık 1 saniye uzuyor bunu hatırlatmada fayda var.Ayrıca madem hiçbir şey farketmiyor gözde telefon şirketleri 1.4 ghz diye bir yerlerini yırtıyor ? o zaman 1.4 ghz telefon ile 701'in bir farkı yok.N8 ile 701'in bir farkı yoksa N8 ile 1.4 ghz işlemcili telefonlarında bir farkı yok
acaba bunu kim yazacak diye bekliyodum bendeben diyorumki 701 hız olarak n8 den üstün ama n8 de 701 e göre çooook geride kalan bi telefon değil..ama kamera ve tasarım açısından gözümdeki en iyi telefon n8 dir..
n8 daha iyi demene laf yok fakat işlemci ram önemli değil demen saçma olmuş . Seneye görürsün bizim telefonlar kasa kasa açtığı oyunu 701 roket gibi açacak...
14 veya 16 megapiksel telefonlar çıkana kadar gözümde en iyi telefon n8 dir...1 ghz nedir hızmı ? 701 de bi uygulama 2 saniyede açılıyosa n8 de 4 saniyede açarım...oyunmu ? oyun için alsam zaten gider 1.4 ghz bi telefon alırım...nfc mi ? daha ne olacağı belli olmayan bişey geleceğin teknolojisi deniliyo adı üstünde o geleceğe kadar daha ne telefonlar çıkar zaten değiştiririz...kamera,hdmı vs vs şu an gözümdeki en iyi telefon n8..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?