N8 Belle cfw Kurtulus40 belle final 07-05-2012

Sponsorlu Bağlantılar

MuRti20

Üye
teşekkürler bi deneyim :)

- - - Eklendi - - -

sadece soft formatla düzeldi ama yine de tekrar cfw yi yükledim tekrar bozuldu :S soft atıp bıraksam problem olur mu ?

akflat

Üye
sayın kurtuluş bey bende sayende telefonuma birşeyler yapmaya başladım ama ne yaptımsa istediğim saat widgeti veya animasyon açılış startup dosyalarını varsayılan yapamadım aynı senin yaptığın bu sistemdeki gibi yapmak istiyorum nacizane isteğimi kabul buyurursan sevinirim hayırlı ramazanlar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayın kurtuluş bey bende sayende telefonuma birşeyler yapmaya başladım ama ne yaptımsa istediğim saat widgeti veya animasyon açılış startup dosyalarını varsayılan yapamadım aynı senin yaptığın bu sistemdeki gibi yapmak istiyorum nacizane isteğimi kabul buyurursan sevinirim hayırlı ramazanlar

Saat vidgeti flip saat onun icin icindeki ekran dosyalarini almaniz gerekli uid kodlarinin kayitli odugu.
Startup icin rofs2/private/1020be9 icinde txt icinden ayarlamaniz gerekli onun icin pm atarim fakat suan musait degilim unutmazsam atabilirim netim olunca.

akflat

Üye
çok teşekkür ederim kurtuluş bey en kısa zamanda pm atarsan sevinirim iyi çalışmalar

FRAPSDH

Üye
Kurtuluş hocam, cfw ni memnun şekilde kullanıyorum fakat bazı hatalar var.
1- Müzik çalarda ortalarda gezinirken çoğu zaman 1. müziğe atıyor.
2-Klavyede giriş seçeneklerinden ayarlara girince mesajlar kısmı kitleniyor.
3-Bazı durumlarda telefon zorlanınca tarayıcıdan atabiliyor.
4-müzik dinlerken veya arama yaparken sesi arttırıp kısmak istediğimizde dokunmatik özellik aktif olmuyor herseferinde yanda ki ses açma kısma tuşlarını kullanmak zorunda kalıyoruz .

Bu tarz sorunları elden geçirirsen çok memnun kalacağım.Herşey için sağolasın.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
selamlar;

cfw yi kız arkadaşım kullanıyor. sondan bir önceki versiyonu. ana ekrana 3G wireless bluetooth gibi widgetleri ekleyemediğini söylüyor.ekrana atıyor ancak belirmiyormuş.neden olabilir?

akflat

Üye
sayın hocam ne oldu şu bizim saat widgeti ile ilgili pm atacaktın bekliyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben bu cfw yi kullanıyorum yalnız c/private ve sys klasörlerine erişemiyorum.hack klasörü içindeki rompather de ise yamalar falanda gözükmüyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yamalari c sürücüsünde patches klasörü oluşturup içine atabilirsin.veya cooker ile euro 2 içine atabilirsin.

lewent2020

lewent2020

Üye
arkadaşlar dolby çalışıyormu sizde,bende çalışmıyor sis olan dolby dosyasını yüklüyorum bi değişiklik olmuyor.ayarlarını falan yapıyorum amaolmuyor.başka cfw lerde çalışıyordu!!!

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​rom patcher açılmıyormuş sanırım. açılır gibi yapıp ana ekrana atıyormuş.

ayrıca mms gönderemiyoruz ''suspect read report'' diye bir uyarı alıyoruz..nedir sebebi?

m542tf

m542tf

Üye
rom pather açılıyor ama işlem yapmıyor yani sorunlu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bi elden geçmesi lazım sanırım.gömerken aceleye gelmiş bir iki dosya atlanmış.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yeni cfw isteriz ama artık :D :D

fadimercan

Üye
arkadaşlar bu cfw hangi telefon modellerine kuruluyor

fadimercan

Üye
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çok fazla bilgim yok benim tel nokia 5228 telefonun neti çok yavaş bu modele uygun hızlı bir cfw arıyorum önerebileceğiniz bi cfw var mı?

cihatyılmaz

Üye
kurtuluş usta şu refresh e de bi el atsann hiçbi cfw seninkini tutmuyo :))

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027 ve Allahin Cezasi

Üst Alt