N8 Belle cfw Kurtulus40 belle final 07-05-2012

Sponsorlu Bağlantılar

MoLeCK

Üye
tşk ederim kurtuluş hocam...bir sorum daha var.widgetleri e ye yönlendirmeme rağmen yüklenmiyor.mesela muzik oynatıcıyı değiştirdim drek yüklemeyle...fakat diğerleri ne yaptıysam değişmiyo...buna bir çözüm vr mı acaba?şimdiden sağol hocam

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iki part var burda bunların ikisini product a mı atcazzz
evet iki part kullanilcak
tşk ederim kurtuluş hocam...bir sorum daha var.widgetleri e ye yönlendirmeme rağmen yüklenmiyor.mesela muzik oynatıcıyı değiştirdim drek yüklemeyle...fakat diğerleri ne yaptıysam değişmiyo...buna bir çözüm vr mı acaba?şimdiden sağol hocam
degismiyor malesef rom icinde oldugu icin fakat kurmak yerine sadece mif dosyasini E atabilirsin ozaman olur

MoLeCK

Üye
peki hocam hangi dosyaya atmamz gerekli

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye

evet iki part kullanilcak

degismiyor malesef rom icinde oldugu icin fakat kurmak yerine sadece mif dosyasini E atabilirsin ozaman olur

tamam kurtuluş abicim çok teşekkür ederim güzel bir cfw olmuş eline sağlık.

MoLeCK

Üye
hocam mif olarak attım,yine olmadı,rof a gömülen widgetlerim değiştirilemeyeceği yazıyor bir sitede,kolay gelsin hocam

collector2

collector2

Üye
ellerine sağlık kardeş dün gece indirip yükledim 2 gündür uraşıodum annayı belleye çevirmeye başaramamıştım senin program sayesinde yaptım ancak birkaç sorum var.....
ekran parlaklını sona dayadım annadakinden daha az aydınlatıyo,titreşim neredeyse hissedilmicek kadar yavaşladı,birde annada ekran koruyucu olarak kocaman saat tarih çıkıyodu bunda ufacık ve gündüz göremiyorum öbürü gündüzde görünüodu güneş parlasa bile..bunlar için çözümlerin varsa çok makbule geçer kardeş sağolasın şimdiden ....

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam mif olarak attım,yine olmadı,rof a gömülen widgetlerim değiştirilemeyeceği yazıyor bir sitede,kolay gelsin hocam

Oonun icin bir yama var onu kurmalisin ozaman telefonla ilgili butun klavye mif bile ordan aliyor ama sikintili bor olay forumda var.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ellerine sağlık kardeş dün gece indirip yükledim 2 gündür uraşıodum annayı belleye çevirmeye başaramamıştım senin program sayesinde yaptım ancak birkaç sorum var.....
ekran parlaklını sona dayadım annadakinden daha az aydınlatıyo,titreşim neredeyse hissedilmicek kadar yavaşladı,birde annada ekran koruyucu olarak kocaman saat tarih çıkıyodu bunda ufacık ve gündüz göremiyorum öbürü gündüzde görünüodu güneş parlasa bile..bunlar için çözümlerin varsa çok makbule geçer kardeş sağolasın şimdiden ....

İcinde baska ekran koruyucu saat var onu deneyin.

collector2

collector2

Üye
kardeş saat turuncu bi saat var oda dandik.. hadi saatşde geçtşm parlaklıkla titreşmi nasıl halledices....

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş saat turuncu bi saat var oda dandik.. hadi saatşde geçtşm parlaklıkla titreşmi nasıl halledices....
tumden turuncu kalmiyorki 5 saniye sonra annadakinden daha buyuk bir saat kaliyor.
ekran parlikligi ve titresim icin yaniden yazmak gerekli anna daha iyidi o konuda haklisiniz

DustoJniK

DustoJniK

Üye
titreşim sorunu mu var

byzamane00

Üye
5800 da çalışır mı ?

sevecen07

Üye
yukledım kardeş ellerıne saglık güzel olmuş

babako36

Üye
merhaba gerçekten çok güzel olmuş yalnız yazma dilinde türkçe yok bir bakarsan iyi olaur

wherease

Üye
gidital mini saat widgetini bulamadım hiç bir yerde paylaşırmısın kurtulus abi ?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

pieer007

Üye
usta cok ozurdilerim ama nasi kuracagimi anlatirmisiniz ? Cahilim yaw

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
imzamda anlatim mevcut

Üst Alt