N8 Belle cfw Kurtulus40 belle final 07-05-2012

Sponsorlu Bağlantılar

idris14

Üye
Salam Aleykum dostlar... ben AZERBAYCANDAN sizi izliyorum... ya ben siz Turklerin modifikasyonlarini yuklemek istedim... bende 111.40.09.07. ama kurtuluw abinin guncellemesini ise 111.30 phoenixde flashlamak istedim ama error verdi sonra ben ne yapdimsa firmware silindi wimdi de flashliyamiyorum... aceba bu sorunu coze bilecek biri varmi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salam Aleykum dostlar... ben AZERBAYCANDAN sizi izliyorum... ya ben siz Turklerin modifikasyonlarini yuklemek istedim... bende 111.40.09.07. ama kurtuluw abinin guncellemesini ise 111.30 phoenixde flashlamak istedim ama error verdi sonra ben ne yapdimsa firmware silindi wimdi de flashliyamiyorum... aceba bu sorunu coze bilecek biri varmi?

Oncelikle verisiyonu dusurmeniz gerekiyor yani scandnw v11 yuklemeniz gerekli.
Yeni versiyon ustune eski olmaz

wherease

Üye
abi eline koluna sağlık :) ben mağaza ile sosyal ağları kullanmıyorum cwf den çıkartablrmiym bunları

mh.

mh.

Üye
kurtulus hocam varya bu ne hız hızına yetişemiyoruz ellerine ve emeğine sağlık..
artık günlük flash atıyorum aslında baya 111.30 da kalmayı düşünüyordum ama yeni tarayıcıda eklemişsin dayanamayacağım şimdi hemen yüklüyorum. :tşk:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
bunu indirince hafıza sıfırlanıyo mu?

wherease

Üye
abi toplu menü değilmi bu benmi yanlıs yaptım :( toplu menu nasıl yapacağız bunu

barış36197

barış36197

Üye
ya ben de dönemedim bi türlü v7 den kurtulamadım yardım edebilirmisiniz

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yani herşey siliniyomu ? Tel. hafıza. kullanıyorm
bu yazılımı yuklemenız ıcın flash atmanız gereklı.. flash atmadan once herseyı sılmenız telefonunuz ıcn ıyı olacaktır...

---------- Eklendi @ 22:30:48 ---------- Yazıldı @ 22:30:25 ----------

sılmesenızde sılınır zaten:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
V5 de yine çok güzel Teşekkürler üstad eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
barış36197

barış36197

Üye
bu sürüme hala dönemedim ne yapmam gerekiyo yardım edebilirmisiniz

ahmetdemircim

Üye
facebook desktop sayfasına, youtube desktop sayfasına girin gezin. takılmadan geziyorsa browser tam port edilmiştir. bende hemeen yüklerim. 2-3 gündür taylorun v7 siyle cebelleşiyorum ve browser sorunlu. çoğu sitede aşırı şekilde takıla takıla geziyor. bir eksiklik var onun portunda

SuaT6027

SuaT6027

Üye
ıstersenız sızde deneyın.. tylorınkıne gore html hızı dusuk cıkıyor bunun ama hız olarak cıddı manada bır artıs var ve kesınlıkle hıcbır takılma soz konusu degıl.. soledıgınız sıtelerı denedım.. sorunsuz..

hus.277

Üye
kurtuluş kardeş harika olmuş eline sağlık .hava şimdi widgeti çalışıyor hava tahmin widgeti çalışmıyor.Ayrıca başlama müziğini değiştiremiyorum .Z diskine ayarlamışsın.kapanış gif i ve müziğide olmuyor.Diğer bütün proğramlar harika olmuş. Birde mesaj yada not alırken harfe bastığımızda hemen diğer harfe geçiyor yani çok hızlı harfi değiştirmeye zaman kalmadan diğer harfe atlamak zorunda kalıyoruz.haliyle silip yeniden yazmak zorunda kalıyorum hızı biraz düşürürsen sevinirim.Birde dışarda iken GÜNDÜZLERİ telefon çalığında maalesef kimin aradığını ve cevap vermek için herhangi bir tş gözükmemesi yani ekran siyahta kalıyor ama telefon çalıyor.ancak tuş açma yandaki tuşla açarsam ekran geliyor.bu olay sadece gündüzleri oluyor. çözersen sevinirim.(aslında en önemlisi de bu)
Ellerine ve yüreğine sağlık .....

Üst Alt