Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Belle cfw Kurtulus40 belle final 07-05-2012
Sponsorlu Bağlantılar
ilkturk82
Üye
elinize sağlık.ama sorun şu,müzik kütüpanesini yenile yapıyorum hiçbir dosyayı bulamıyor.diskte yer yok uyarısı veriyor.mp3 leri atmadığım klasör kalmadı sonuç aynı.alon mp3 ü yükledim ondada ses çok düşük kulaklıkta.mix müzikte.tşklr
elinize sağlık.ama sorun şu,müzik kütüpanesini yenile yapıyorum hiçbir dosyayı bulamıyor.diskte yer yok uyarısı veriyor.mp3 leri atmadığım klasör kalmadı sonuç aynı.alon mp3 ü yükledim ondada ses çok düşük kulaklıkta.mix müzikte.tşklr
dün yükledim kullanıyorum çok stabil olmuş gerçekten. Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Ama şu nokia drop neyin nesi anlamadım bağlanmıyor bir türlü.bu arada eline sağlık
Otuz
Üye
selamun aleykum usta 111.040 a bir el atsan çok makbule geçer şimdiden tşkler
marsoy
Üye
eline sağlık hocam harika olmuş
papica
Üye
slm kurtuluş abi yeni cikan fw bir yapsan cok makmule gecer abi onu bekliyorum senin fw deniyorum zaten
marsoy
Üye
hocam dün yükleme fırsatı buldum ancak çok hızlı çok güzel fakat mms yollamıyo wlanı sürekli tanıtıyorum otomatik bağlamıyo mağazada bazı programları yüklemiyo sorun ne olabilir acaba
papica
Üye
kurtuluş abi bir yapsan yeni fw tukce sen yapasin başka yok
hocam bayadır yoktun valla özledik seni..
yazını şimdi görünce baya sevindim.
sensiz burası pek çekilmiyor..
bu arada senin cfw den bazı arkadaşlara yukledim dün birisiyle karşılastım. kurtuluştan yeni ersiyon varmı diyor yani nokiadan sormuyor senden soruyor.. arkadaşım inanki canı gönulden yuzbin kez ALLAH senden razı olsun sayende telefonlarımız adam oldu ve stabil kullanıyoruz.
hocam bayadır yoktun valla özledik seni..
yazını şimdi görünce baya sevindim.
sensiz burası pek çekilmiyor..
bu arada senin cfw den bazı arkadaşlara yukledim dün birisiyle karşılastım. kurtuluştan yeni ersiyon varmı diyor yani nokiadan sormuyor senden soruyor.. arkadaşım inanki canı gönulden yuzbin kez ALLAH senden razı olsun sayende telefonlarımız adam oldu ve stabil kullanıyoruz.
111.030.609 kardeşim simdi buna donecem senin fw bir yollasan senin yaptigini kurtulusum beni kurtar
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
txt saat eklendi
muzik calar yenilendi
flip saat eklendi
yeni widget not defteri
acma kapama tusu yenilendi
indireceginiz dosyalari rm-596 klasorune atin degisiklige izin verin flash atin bukadar