[N8 BELLE] 111.030.0609_02.01/07-02-2012(turkce-hollandaca-ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

SalihByk

SalihByk

Üye
Harika bi yazılım ellerine saglık hocam ve yardımlarınız ıcın cok tesekkur edıyoruz

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ulumem63 ve devran86

m-ortak

Üye
Slm Kurtuluş40 usm benim N8-RM-598.25.7 orjinal yazılım yüklüdır bun belle yazılımına nasıl çevirecepiz yardımci olursan sevinirim teşkürler..
TrueRM596_059D954_025.007_002_signature.bin3,98 Kb-BU YAZILIM YÜKLÜDIR

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
imzamdaki konuyu oku arkadasim

mkryvz

mkryvz

Üye
Galerideki kırık resimler yordu beni :(
Sanırım bir önceki versiyona döneceğim.
3 günde bıktırdı beni, kartvizite resim eklemeye çalışıyorum, kafasına göre bir oluyor bir olmuyor.

Yada bu galerideki kırık resimler için bir önerisi olan var mı?

darbem

darbem

Üye
kurtuluş40 bey.
EMEĞİNE SAĞLIK.
benimde bi sorum olucaktı n8 hakkında umarım yardımcı olursunuz.
n8 i yeni aldım. en sonunda buna karar verdim
yüklü sürüm PR1,2
Yazılım sürümü 014,002
sorum şu.
adresine girdiğimde ana sayfa geliyor
üye girişine tıkladığımda üye giriş bilgileri gelmiyor.
5800 da denedim onda da gelmiyor
samsung monte ve t20 de denedim her ikisinde de giriş yapabiliriyorum.
eksik bir şeyler mi var. nokıa da. yardımcı olurmusunuz bu konuda

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mkryvz

mkryvz

Üye

Kirik fotograflara cozumu buldum ilk mesaja ekliyorum sorunsuz ve harita eklenmis hali.
Üstadım benim eski versiyona dönmemi mi bekledin? :( downgrade yaptım dün akşam
Ne yapalım biraz daha bekleyip bu son versiyon hakkında yorumları izleyip öyle kurayım bari.
Eminim bütün sıkıntıları çözmüşsündür, ama benim N8 flash manyağı oldu son 1 haftada :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Kirik fotograflara cozumu buldum ilk mesaja ekliyorum sorunsuz ve harita eklenmis hali.

hocam öncelikle elinize sağlık ;) bu yeni verdiğiniz uda ve rofs2 dosyalarıyla flash atarken refubish e mi yoksa updatesoftware mi basmamız lazım. İlginize tekrar teşekkür ederim :)

mkryvz

mkryvz

Üye
Evet dayanamadım ve indirdim, şimdi de N8'imi yedekleyip kuruluma geçeceğim
Haydi hayırlısı ;)

Evet yükledim, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı. Her şey güzel çalışıyor. İlgilenenlere duyurulur.

mkryvz

mkryvz

Üye
Hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşlar, N8 Belle 059D576 ürün kodu ile Türkeyi olarak Navide göründü

older06

Üye
kurtuluş abi umarım yeni cıkan belle orjinalini de bu yaptıgınız gibi hack leyip cok güzel bi iş cıkarırsınız ve bizlerle paylasırsınız saygılarla iyi calışmalar

idris-tolar

idris-tolar

Üye
kurtuluş abi umarım yeni cıkan belle orjinalini de bu yaptıgınız gibi hack leyip cok güzel bi iş cıkarırsınız ve bizlerle paylasırsınız saygılarla iyi calışmalar

bende bunu bekliyorum orjinallik (özellikle ekran koruyucu saat ) bozulmadan hack ve sistem optimizasyon yapılsa cok iyi olur...

mkryvz

mkryvz

Üye
Kesinlikle size katılıyorum, ancak yeni orjinal sürüm hack'leninceye kadar en iyisi bu :good:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam öncelikle elinize sağlık ;) bu yeni verdiğiniz uda ve rofs2 dosyalarıyla flash atarken refubish e mi yoksa updatesoftware mi basmamız lazım. İlginize tekrar teşekkür ederim :)
refubish yapicaksiniz hata verirse tekrar daha once update yaptiysaniz son eklenen kucuk dosyayla sorun olmaz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eline sağlık usta tekrardan :alkis

Habercii4

Habercii4

Üye
bluetooth ile bişe gönderemiyorum aynı sorun sizdede varmı . 07/02/2012 yi yüklemedim daha

----------Eklendi @ 18:47:10 ---------- Yazıldı @ 18:36:52 ----------

teşekkürler hocam . ben bluuetooth da sorun yaşıyorum fotograf gönderilmiyor işleniyor diyor ve donuyor . şimdi bu son paylaştıgınızı yükleyecegim umarım düzelir. bu arada facebookdaki paylaştıgınız video daki belle yi çok begendim . orjinal çıktımı bu arada

Üst Alt