[N8 Belle 15-02-2012] :) Kurtulus40 (Turkce,hollandaca,ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

betoner

betoner

Üye
orjinali denemek için kurdum. Hiç hoşuma gitmemişti. Kesinlikle tavsiye ederim. Şarj olsun ve diğer konularda sorun yaşamazsınız. Ancak flashlamadan önce mutlaka e yi biçimlendirin. Kurtuluş bellenin tek beğenmediğim tarafı teması tema güzel aslında ancak okunan ve okunmayan maillerin rengi daha ayırt edici renkte yada farklı renkte olsaydı süper olurdu. Sadece orjinal temalarda farklı renk mevcut.
Orjinalinden güzel olmakla beraber daha stabil çalışmaktadır. Pişman olmazsınız yükleyin derim.

• Beğen
Tepkiler: penah0

chill35

chill35

Üye
orjinal bellenin üzerine flashlasam bi problem olurmu eski sürüme dönüptemi flashlasam birde telefonu bilgisayara bağlayıp e ye sağ tuş yapıp biçimlendirmi diyim ? birde bu dosyaları direk C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyasının içine atıp flashlymmı yoksa dosyaları phoenix programını açıp flaslamadan önce gene düzelteyimmi

distakjo

distakjo

Üye
Sayende telefonum yalama oldu dikiş tutmuyor her gun flash atıyorum her gün Gece sabaha karşı attım flaşhı şimdi yine atacam telefon kafayı yiyecek. sayende telefona 1 oyun kurup oynamak nasip olmuyor
Duygularıma tercümân olmuşsun :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal bellenin üzerine flashlasam bi problem olurmu eski sürüme dönüptemi flashlasam birde telefonu bilgisayara bağlayıp e ye sağ tuş yapıp biçimlendirmi diyim ? birde bu dosyaları direk C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyasının içine atıp flashlymmı yoksa dosyaları phoenix programını açıp flaslamadan önce gene düzelteyimmi
hicbirsey yapma direk flash at dosyalari dedigin yere at options yap birtane kirmizi var onu sil tamamdir

betoner

betoner

Üye
e ye biçimlendirmeyi telefondan yapman daha iyi olur. Telefon kendine göre klasör oluşturacaktır. Orjinal belle yüklüyse üzerine update software olarak flash atabilirsin.
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine rm-596 klasörü açarak dosyaları buraya kopyala. Phoenixi açarak flashlayabilirsin.

chill35

chill35

Üye
yükledim :) teşekkürler çok güzel cfw olmuş ellerine sağlık

yahyademirci

Üye
kurtuluş hocam hafıza kartındaki müzikleri görmüyo. Hangi klasörü tanıyo ?

penah0

Üye
yehya demirci x-plorede Music dosyasina atin mp3 leri tamamdir

----------Eklendi @ 13:20:06 ---------- Yazıldı @ 13:17:58 ----------

orjinali denemek için kurdum. Hiç hoşuma gitmemişti. Kesinlikle tavsiye ederim. Şarj olsun ve diğer konularda sorun yaşamazsınız. Ancak flashlamadan önce mutlaka e yi biçimlendirin. Kurtuluş bellenin tek beğenmediğim tarafı teması tema güzel aslında ancak okunan ve okunmayan maillerin rengi daha ayırt edici renkte yada farklı renkte olsaydı süper olurdu. Sadece orjinal temalarda farklı renk mevcut.
Orjinalinden güzel olmakla beraber daha stabil çalışmaktadır. Pişman olmazsınız yükleyin derim.
betoner cok sagol kardesim bilgi verdiyincin Allah razi olsun

chill35

chill35

Üye
giriş ekranı geçişlerinde biraz kasmalar oluyor sizdede oluyormu birde soft format atıp flashlafım ben flas bitince telefonu açtım 1. Aşama dedi türkiyeyi seçecekken kendi kendine yeniden başlattı açılınca gene yeniden başlattı 3 kere yeniden başlattı sizde de bu problemler varmı yeniden soft format atıp flashlasammı

penah0

Üye
evet kardes aynen bende de oyle 3 kere kendi kendine kapanib acildi amma inan ben wimdiye kadar bir cok belle flas atdim ama kurtulus abinin bellesi kadar guzel bir belle goremedim.cok super daha hizli

----------Eklendi @ 15:41:15 ---------- Yazıldı @ 15:36:58 ----------

Kurtulus abi ellerine saglik cok cok ama cok guzel bir belle. ben wimdiye kadar cok belleler flasladim amma wimdiye kadar senin gibi guzel bir belle hazirlayan goremedim.Allah razi olsun sana

chill35

chill35

Üye
bende sürekli olarak kurtuluş belle kullanıyorum bu 09.02.2012 cfw siden bir önceki cfwsi vardı orjnal belle gelmeden önceki mesela onda ana ekran geçişlerinde fazla bi kasılma olmuyordu bu cfwde hafif kasılmalar var ama gerçekyen süper olmuş bu cfw sağolasın kurtuluş abi.

mıttık

Üye
kurtuluş hocam gerçekten süper olmuş telefon uçuyor hakkın ödenmez gerçekten ancak ufak bir sorun var galeride seçeneklere tıklayınca dezenle çıkmıyor ve galeride face ve twit üzerinde foto paylaşmak için bulunan kısayol çalışmıyor tıklayınca özellik desteklenmiyor yazıyor bi el atarsan iyi olur :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocam gerçekten süper olmuş telefon uçuyor hakkın ödenmez gerçekten ancak ufak bir sorun var galeride seçeneklere tıklayınca dezenle çıkmıyor ve galeride face ve twit üzerinde foto paylaşmak için bulunan kısayol çalışmıyor tıklayınca özellik desteklenmiyor yazıyor bi el atarsan iyi olur :)
sosyalaglari yuklemeniz gerekiyor paylasim icin
foto duzenleme bakicam

TheMadness

TheMadness

Üye
kurtuluş istersen kendinden hackli dosyalar var efile.exe vb. Rompatcher gerekmiyor lazım mı?

AYDIN1979

Üye
wi-fi bağlı olmadığı halde iken simge çıkıyor. Bunu düzeltme imkanı varmı. Yani sadece bağlanıldığında çıksın. Bağlı değilken simge gözükmesin.

cevap verecek biri yok mu?

pzero

Üye
yükledim herşey çok güzel olmuş yalnız resimlerde düzenle seçeneği neden yok, orjinal belle çıkmadan önceki bellelerdede böyle bir sorun vardı..... Benim 059D954 kodlu N8 gri renkli bundan olmasın sakın
ve... 6 ana ekran kısayoldan sonra ki ekran eklerken ortadaki sekme noktacıkları görünmüyor.

chill35

chill35

Üye
kurtuluş hocam bu ana ekran geçişlerindeki tema efektini kaldırmanın bir yolu varmı nereden kaldırabilirim ?

pzero

Üye
tema efekti gayet çok hoş olmuş neden kaldıracaksınız nesini beğenmediniz ????????

chill35

chill35

Üye
tema efekti gayet çok hoş olmuş neden kaldıracaksınız nesini beğenmediniz ????????

ana ekran geçişlerinde sadeliği seviyorum ben ama diğer menü geçişleri felan çok hoş

pzero

Üye
kısayol widget sekmelerdeki geçişten bahsediyorsanız sadece, onuda ben pek beğenmedim..

Üst Alt